Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego

Meilleurs restaurants décontractés à Ocean Beach

Prix
Type de cuisine (20 sur 61)

124 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Sandbar Grill- Casual
Prix : cher
• Mexicaine • Mission Beach
Sandbar Sports Grill offers traditional pub grub paired with beer, cocktails and sports. The bi-level restaurant provides indoor and outdoor seating for breakfast, lunch, dinner and late night. Come in on a Friday or Saturday night for live DJ's, or visit after dark for dancing on the sky deck. This Mission Beach location features more than 50 types of tequila, along with a diverse menu that features something for everyone. Meals at the Sandbar Sports Grill can start with appetizers, which include Mission nachos, crispy natural wings or tenders, carne asada tots, mini corn dogs and Chilean black mussels. The half-pound knife burgers are always flavorful, and the tacos on the menu have been voted the best in San Diego. The Sandbar Sports Grill specialty plates come in drunken chicken tenders and beer battered fish n' chips. The menu also features a variety of wraps and salads.
Photo du restaurant Cesarina
4.9
Exceptionnel(4977)
Prix : raisonnable
• Italienne • Ocean Beach
Réservé 148 fois aujourd'hui
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.
Photo du restaurant C-Level
4.7
Exceptionnel(4303)
Prix : raisonnable
• Bar à cocktails • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 86 fois aujourd'hui
Resting on stilts atop San Diego By C Level Lounge, is an upscale-casual lounge on the waterfront overlooking the city skyline and Coronado.
Photo du restaurant Dockside 1953
4.6
Exceptionnel(490)
Prix : raisonnable
• Californienne • Mission Beach
Réservé 22 fois aujourd'hui
With its spectacular waterfront setting, nautical-inspired design, and new menu of mouthwatering dishes by new Executive Chef Bryan Stuppy, Dockside 1953 is poised to become a favorite restaurant of hotel guests and locals alike. Aptly named for its marina-facing, bayfront locale at the Bahia Resort Hotel and the year that the resort opened, Dockside 1953 is a stunning standout sure to invigorate San Diego’s dining scene. Fresh, coastal-inspired, and locally sourced -- our eclectic menu of California fare features dishes to satisfy all palates. With a dedication to high-quality ingredients, menu highlights include butterscotch banana French toast and chilaquiles for breakfast, rockfish ceviche’ and a selection of flatbreads for lunch, pan-seared seabass and steak frites au poivre for dinner, and a thoughtful wine and cocktail menu. The extensive outdoor patio features cozy fire pits, gorgeous marina views, and a covered trellis to comfortably shade guests from the sun and rain.
Photo du restaurant Tom Hams Lighthouse
4.6
Exceptionnel(6400)
Prix : cher
• Fruits de mer • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 65 fois aujourd'hui
Le Tom Hams Lighthouse a été construit en 1971 par un homme qui n'avait pas peur de mettre son nom sur son produit. Enraciné dans la tradition d'un accueil chaleureux et d'une cuisine d'excellence, Tom Ham a fait de son rêve une réalité. Le Tom Hams Lighthouse est le seul restaurant des États-Unis à intégrer un phare encore exploité par la garde côtière. Vous pouvez nous situer sur une carte marine récente au Phare #9. Offrant un menu de fruits de mer provenant à 100 % de sources responsables et un brunch au champagne récompensé servi le dimanche, nous sommes une référence incontournable de la scène culinaire de San Diego. La salle à manger, spécialement conçue sous la forme de l'état de Californie, offre un espace suffisant pour accueillir des groupes jusqu'à 92 personnes ainsi que l'intimité nécessaire pour un souper en couple. Pour de nombreux habitants de San Diego, se réunir autour d'un brunch les jours de fête est devenu une tradition familiale. Instaurez une nouvelle tradition dans votre famille à l'occasion du prochain jour férié. Offrant les meilleures vues sur le centre-ville, Coronado et la baie de San Diego, le Tom Ham's est et restera ancré dans la tradition de l'excellence gastronomique de San Diego.
Photo du restaurant Tidal
4.3
Génial(1096)
Prix : très cher
• Américaine • Mission Bay
Réservé 17 fois aujourd'hui
Join us at our Tidal Waterfront Restaurant for a seafood focused Sothern California dinning experience! Enjoy locally sourced ingredients and beautiful views on our outdoor Tidal Deck or pick up dinner and take it with you back to your bungalow guest room.For parties of 13 or more please visit our website www.tidalsd.com
Photo du restaurant The Venetian Restaurant
4.8
Exceptionnel(473)
Prix : raisonnable
• Italienne • Point Loma
Réservé 4 fois aujourd'hui
Primé pour sa cuisine italienne, notamment ses pizzas qui sont considérées comme les meilleures de San Diego, le restaurant The Venetian vous accueille dans un cadre décontracté. Crée en 1965 par Vince Giacalone, cet établissement n'a depuis cessé de gagner en popularité. Les fils Joey et Frank entretiennent fièrement la tradition familiale, tout en préparant eux-mêmes les saucisses, soupes et sauces. Ce restaurant attire une clientèle fidèle de tout âge. Le menu inclut notamment des bruschettas, des pâtes aux fruits de mer, du poulet, de la piccata, ainsi que des pizzas fines ou épaisses avec une garniture traditionnelle ou moderne. Situé à Point Loma, le restaurant The Venetian, avec son service chaleureux et son ambiance décontractée, constitue un endroit prisé pour une soirée en amoureux, une happy hour, le souper ou une fête familiale. Il dispose d'un bar animé, d'un patio idéal pour se retrouver en famille ou à plusieurs, de cabines et banquettes confortables, ainsi que d'une cave à vin privée pouvant accueillir jusqu'à 16 personnes (sur réservation). Cet établissement propose le souper chaque soir, le dîner du lundi au vendredi et le brunch le dimanche. Un bar complet est également disponible.
Photo du restaurant Nolita Hall
4.6
Exceptionnel(688)
Prix : cher
• Italienne Moderne • Petite Italie
Réservé 53 fois aujourd'hui
Inspired by both the modern and traditional drinking emporiums in Europe’s legendary beer cities, Nolita Hall San Diego promises a unique and unexpected full-service restaurant experience. Nolita focuses on incredible craft cocktails and a local, sustainable kitchen program helmed by Executive Chef Luis Esteva: featuring local farms and contemporary Italian cuisine. Our 20 taps pour a range of local and global craft beers. Our wines are carefully curated by our in-house Sommelier from around the world. We are not able to seat incomplete parties or parties larger than the number on the reservation. Your entire party must be present within 15 minutes of your reservation time. Note: Your table will be reserved for 2 hours.
Photo du restaurant The Fishery
4.7
Exceptionnel(2872)
Prix : cher
• Fruits de mer • Pacific Beach
Réservé 66 fois aujourd'hui
Derrière chaque grand restaurant de fruits de mer se trouve un entrepôt garni de fruits de mer frais. Le restaurant The Fishery Restaurant & Market vous accueille à seulement quelques pâtés de maisons de l'océan, sur North Pacific Beach. Le menu est à l'image d'une « cuisine côtière », avec un accent simple mais important sur le meilleur de ce qu'offrent les pêches côtières et les exploitations agricoles locales. La passion qui anime le chef Paul Arias se révèle dans des saveurs que seuls des ingrédients au meilleur de leur saison et de leur fraîcheur peuvent créer. Le Fishery Market présente des poissons frais, des fruits de mer préparés, des salades, des sauces et des marinades. Vous apprécierez également le vin, le pain et les spécialités de l'établissement.
Photo du restaurant Brigantine at Portside Pier
4.6
Exceptionnel(3859)
Prix : cher
• Fruits de mer • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 106 fois aujourd'hui
The Brigantine is more than just home to some of San Diego’s finest seafood. It’s a place where locals and visitors alike come to share a lively atmosphere and authentic sense of community. The Morton family opened the first Brigantine on Shelter Island in 1969, with a vision that embraced the beach town lifestyle, a dedication to flavorful food, and a passion for friendly service. Today, we’re known far and wide for our San Diego-style surf and turf. From our award-winning fish tacos and freshly shucked oysters, to classic filet mignon or our perpetually best-selling marinated grilled swordfish. Always prepared to exceed expectations, and served with a smile. You can stop in at any neighborhood Brigantine and get a taste of the local flavor, from regionally inspired specials, to custom cocktails and home town craft beers. At the Brigantine we make first timers feel like regulars, and consider regulars part of the family. So come by often, and share our taste for life.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable