Located in the Sorrento Valley, California English is the newest culinary creation from celebrity chef, Richard Blais. Blais is creating an all-day menu for California English that’ll interpret classic British dishes through the lens of Southern California ingredients.The idea is a fusion of sorts: the laid-back California lifestyle that makes San Diego so unique, mixed with a cozy pub convivial atmosphere where you can meet friends (or mates) for a pint after work, set up a client lunch with fresh oysters on the menu or have a cozy family dinner over a Sunday roast. Everything on the menu is made from scratch with locally sourced ingredients that make for fresh and flavorful dishes. The effortless vibe of casual yet stylish makes for the perfect place to celebrate the joy of the unexpected coming together to make the perfect culinary match.
Lucrezia restaurant, part of the internationally recognized Grupo Hunan Restaurant Group is conveniently located at the Westfield UTC mall in La Jolla at 4301 La Jolla Village Dr.#1050.Valet parking is located right in front of the restaurant and self parking is available at the mall (first 2 hours free). We are serving lunch and dinner with a traditional and contemporary Italian flare, featuring extensive cocktail, liquor and wine list. Artisan Neapolitan Pizza prepared in traditional stone oven. We also feature a fully private dining room perfect for private gatherings and business meetings and events. Fully equipped with A/V and acoustically insulated. Looking forward to welcoming you soon !
Dining at RED O is an experience like no other that offers a unique combination of Prime Steak and Seafood with Rick Bayless’ signature Mexican inspired influences. With sustainably sourced and local ingredients, RED O creates flavorful dishes true to the authentic flavors of Mexico. RED O’s team of friendly employees creates a welcoming atmosphere that parallels the luxury resort interior of the restaurant. RED O also features an impressive bar and lounge where you’ll find specialty cocktails, an extensive tequila list and an award winning wine list. The bar also offers Happy Hour from 3-6 p.m. daily and Late Night Happy Hour from 9-11pm Friday-Saturday.
Pacific Catch, the Bay Area’s premier fishhouse restaurant group, is opening its first location in San Diego County in October at Westfield UTC. The menu features sustainable seafood served in a wide variety of styles from appetizers and sharing plates to healthy bowls, sushi, tacos and burgers, complemented by a full bar and craft cocktails. The new restaurant will offer two destination patios, an open air cocktail bar, intimate booths and communal dining tables for larger parties. With ample street level parking adjacent to the restaurant, it’s a convenient option for all-day dining
Dans ce restaurant à l’ambiance personnalisée, l’A.R Valentien, le chef Jeff Jackson met en avant les fruits de mer fraîchement pêchés, les viandes, ainsi que les produits laitiers. Le menu est déterminé et influencé par les ingrédients disponibles sur le marché selon les périodes et les saisons de l’année. Un certain nombre de fermes travaille avec le Lodge, et lui fournit les produits spécifiques dont il a besoin régulièrement. L’établissement a également établi un partenariat avec les compagnies de fruits de mer et de petits poissons locaux qui opèrent dans tout le sud de la Californie. De nombreux autres pourvoyeurs de la côte ouest sont amenés à collaborer avec le restaurant. En dehors du respect pour la qualité des produits utilisés, la façon de cuisiner est difficilement négociable, dans le souci de bénéficier de tous les avantages des saveurs et des textures naturelles des ingrédients. Cette volonté de ne pas retoucher les plats, d’utiliser des assaisonnements simples, ainsi que diverses huiles d’olive, bouillons et jus en guise d’arômes, vous donne la garantie de déguster un plat qui aura conservé toutes ses qualités nutritives.
Une tradtion selon certains, La Jollans est un bistro italien qui sert une cuisine italienne régionale authentique et fraîche. Un arbre de la famille des ficus occupe avec grâce un coin de leur terrasse très populaire, tel un monument. Sans compter la salle à manger, lumineuse et gaie, qui offre une délicieuse atmosphère pendant la journée ou lors des soirées trop fraîches pour rester dehors. Le menu est présenté d'une manière innovante et créative, offrant une grande variété de pâtes, de pizzas et de grillades. Vous pouvez également trouver de nombreux plats végétariens et équilibrés. Le brunch est servi le samedi et le dimanche et comprend des spécialités telles que les « uovo benedetto » (des œufs à la bénédictine servis sur polenta grillée nappés de sauce hollandaise au basilic), de même que des omelettes et des pizzas déjeuner.
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Welcome to Davanti Enoteca in Del Mar. We offer a delicious twist on rustic Italian cuisine paired with an extensive wine list and creative cocktails. Our chef driven menu is geared towards family style shareable plates, homemade pastas, pizzas and a fantastic assortment of meats and cheeses. Enjoy the lively wine bar ambiance and decor. By the way, you can't miss our Focacia di Recco! Ci vediamo presto!
Bienvenue à ce restaurant de plage, à la façon de La Jolla. Une promenade sur le sable vous mènera au restaurant The Shores, où vous pourrez profiter de fantastiques vues sur l'océan, d'une terrasse à ciel ouvert, d'une ambiance décontractée et d'un accueil chaleureux. Le menu familial saura plaire à tous les goûts. Un repas « sur la plage », c'est un avant-goût du style de vie californien. Le restaurant The Shores suit cette tendance et propose des plats conçus par le chef renommé Bernard Guillas et le chef Percy Oani. Vous pourrez y déguster le déjeuner, le dîner, le souper, de même qu'un brunch du dimanche à la carte. Une vue imprenable sur l'océan Pacifique, situé juste à côté, par les grandes fenestrations de la salle à manger et du bar, agrémentera votre délicieux repas.
Nestled across from the beautiful lagoon at the Torrey Pines State Reserve in Del Mar, West End Bar & Kitchen matches the scenery with contemporary American updates to world food, a true ‘melting pot’ cuisine. Enjoy lunch or dinner served with casual professionalism on our covered patio or in our dining room, both with spectacular views of the lagoon. Choose from our extensive lists of handcrafted cocktails, local & regional craft beers and eclectic wines from around the world to complement your food, or just watch nature play out for you as the sun sets.