Shogun Teppan Steak Fine Dining & Sushi is a Japanese restaurant and sushi bar and steakhouse. The place has a warm ambience, energetic atmosphere and a friendly environment. The restaurant offers a comfortable outdoor seating arrangement. Shogun Teppan Steak Fine Dining & Sushi also has a full alcohol bar to enhance the food experience.
Some of the popular cuisine options at Shogun Teppan Steak Fine Dining & Sushi include shrimp tempura, calamari rings, agedashi tofu, yakitori, sushi appetizer, crispy rice and sashimi appetizers as favorite seafood choices. Rainbow roll, red dragon, king crab dynamite roll and maine lobster roll are the popular sushi bar choices. The restaurant and bar also has a wide variety of wines, cocktails, beers and sake varieties to opt from.
Relish in coastal California cuisine handcrafted with a fresh and flavorful approach at our ocean view restaurant in Carlsbad, CA. Our menu continues to be reinvented with innovation and craft, but always with upscale ingredients to savor with every bite. Ocean views served complimentary. Discover this coastal and comfortable gem right here in North County San Diego.
We look forward to welcoming you. Valentina is casual neighborhood bistro and wine bar located in Leucadia along Hwy 101. Named after the owner's daughter, Valentina is a casual and welcoming spot that patrons can enjoy for good food, wine and the company of good friends. An eclectic mix of seasonal plates has been inspired by the owners’ passion for travel, reflecting the style of the classic bistros of Mexico City, Spain, and France.
Blending classic East Coast culinary traditions with a modern Californian sensibility, Herb & Sea is Chef Brian Malarkey’s venerable companion restaurant to the much-loved Herb & Wood in Little Italy. Quickly becoming one of the most sought-after tables in town, the concept shines with a menu that focuses on simple, clean, bright flavors. Located steps from Moonlight Beach in Encinitas, the vibrant space is housed in a 1920’s art deco building that has been restored to its original glory.Daily operations are helmed by Executive Chef Aidan Owens. The menu includes a mix of raw bar staples, fresh seafood, meat dishes, and roasted vegetables. A variety of pizzas and pastas round out the offerings, alongside dessert and a dedicated kids’ menu.The spirits program is bright and playful, emphasizing citrus and floral notes that utilize the same ingredients found on the menu. The wine list offers a similar sense of whimsy, highlighting labels meant to complemen
Immerse yourself into a refined modern setting featuring Baja-inspired cuisine and specialty cocktails composed of mezcal and tequila. Enjoy a show kitchen allowing you to get an inside look behind the scenes bringing Chef's creations to center stage. Locally sourced cuisine with a coastal flair is the cornerstone of this fine dining Baja-inspired experience.
As the culinary epicenter of Four Seasons Residence Club Aviara, Seasons Restaurant delivers Modern American cuisine. There is a story to be told on every plate, with dishes driven by locally sourced ingredients. Innovation is always on the menu, and while the plates surpass expectations, its the connections created with those around the table and our team that truly take center stage.
Le Bob’s Steak & Chop House est un Steakhouse de renommée nationale spécialisé dans le bœuf de qualité du Midwest nourri au maïs. Le menu est simple : une viande incroyable, de gigantesques crevettes, de délicieuses salades et de succulents desserts. Une cuisine de steakhouse classique et présentée de telle façon que le magazine Bon Appétit le considère comme « le genre de restaurant où on ne se lasse pas de retourner ».
La qualité et le service sont les deux principaux ingrédients qui forment les valeurs du restaurant. Au vu de l'envergure des produits, les serveurs dégagent une certaine confiance et une convivialité qui animent le restaurant et le remplissent de vitalité. Une cuisine primée, un service expérimenté et une décoration classique et chaleureuse : voici la recette qui transforme un repas au Bob's Steak & Chop House en une expérience exceptionnelle.
Le Papagayo combine une cuisine typique de la côte pacifique aux influences méditerranéennes et asiatiques pour vous proposer une incroyable expérience gastronomique. Le chef et son second associent les ingrédients locaux les plus frais aux saveurs méditerranéennes et asiatiques pour concocter des repas au caractère unique.
Le Papagayo vous embarque dans une expérience culinaire complète qui ravira tous vos sens.
Une excellente nourriture et une salle à manger chaleureuse et accueillante ressemblant à une galerie d'art vous attendent sur place.
Le Papagayo vous propose également un salon, une terrasse chauffée et des concerts acoustiques tous les soirs.
For a true “vaga”, the journey is never-ending; the spirit and palate, always curious. Drawing ingredients and inspiration from near and far, VAGA explores San Diego’s ever-changing confluence of culture and wanderlust. From its perch on a coastal bluff in Encinitas, California, VAGA keeps one hand in the ocean, one hand in the farm, and both eyes on the horizon.
Acclamé pour ses vues panoramiques de la côte du Pacifique visibles depuis véranda, le Twenty/20 Grill & Wine Bar offre une expérience culinaire élégante et décontractée qui répond à un large éventail de goûts. Un choix parfait pour le déjeuner, le dîner ou le souper, que ce soit pour les affaires ou la détente. Ce restaurant spacieux de 483 m² comprend 158 m² de patio extérieur chauffé où les clients peuvent profiter d'une vue panoramique sur la côte Carlsbad et de la brise océanique rafraîchissante pendant le repas. Le chef Ryan Coffey propose des menus de saison se concentrant sur des ingrédients qui sont au sommet de leur fraîcheur. La passion de leur équipe culinaire s'associe à merveille avec la carte de cocktail crée par le mixologue Stephen George, qui adapte ses listes de cocktails pour correspondre parfaitement à chacune des saisons de Carlsbad en Californie.