Shogun Teppan Steak Fine Dining & Sushi is a Japanese restaurant and sushi bar and steakhouse. The place has a warm ambience, energetic atmosphere and a friendly environment. The restaurant offers a comfortable outdoor seating arrangement. Shogun Teppan Steak Fine Dining & Sushi also has a full alcohol bar to enhance the food experience.
Some of the popular cuisine options at Shogun Teppan Steak Fine Dining & Sushi include shrimp tempura, calamari rings, agedashi tofu, yakitori, sushi appetizer, crispy rice and sashimi appetizers as favorite seafood choices. Rainbow roll, red dragon, king crab dynamite roll and maine lobster roll are the popular sushi bar choices. The restaurant and bar also has a wide variety of wines, cocktails, beers and sake varieties to opt from.
Ciccia Osteria draws its inspiration from the rich culinary experiences of renowned Chefs Mario Cassineri. In Italy, an Osteria embodies the essence of simplicity, offering uncomplicated fare and wine, with menus crafted around the freshest ingredients available each day.At Ciccia Osteria, we embrace this tradition, presenting our patrons with delectable, reasonably priced dishes in a warm and inviting ambiance. Our wine selection is thoughtfully curated to complement every dish, enhancing the overall dining experience.Moreover, Ciccia Osteria proudly holds the prestigious Michelin Guide Bib Gourmand designation. This esteemed accolade is awarded to establishments that offer exceptional cuisine at moderate prices, making Ciccia Osteria a must-visit destination for discerning diners seeking high-quality, yet affordable Italian fare. We cordially invite you to savor the uncomplicated joys of genuine Italian cuisine at Ciccia Osteria.
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.The menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.insideOUT is known for its elevated experiences where guests immerse themselves with our spectacular installations designed and built by our talented team. We provide customized private event planning with venue buy-out options.Current Experience:insideOUT is pleased to bring back our Spring Oasis Experience, March 19th - May 12th.Please note: Any outdoor reservations for the Spring Oasis Experience are subject to change due to weather. Be sure to verify your source of confirmation for up-to-date information.Due to the high demand of RSVP’s during the experience, no alternate date or reschedule will be available. Walk-ins at a future date are encouraged.
Vous voulez faire une réservation? Appelez l'équipe du Ruth's Chris Steak House qui se fera un plaisir de vous servir!
Le Ruth's Chris Steak House de San Diego, en Californie, sert le meilleur boeuf de qualité USDA disponible, grillé à 980° C et servi sur une assiette chauffée à 260° C, de sorte que votre steak reste chaud, juteux et délicieux, de la première bouchée à la dernière. Savourez les entrées inspirées de la cuisine typique de la Nouvelle-Orléans, les steaks de qualité USDA, les fruits de mer frais, les plats d'accompagnement de spécialité Ruth's Chris et les desserts faits maison. Tout cela pendant que vous profitez de l'ambiance chaleureuse et accueillante bien reconnue des restaurants Ruth's Chris. Que vous soyez un habitué ou simplement un curieux qui veut découvrir pourquoi les Ruth's Chris sont si populaires, l'excuse est parfaite pour profiter d'une sortie exquise. Le souper est servi tous les soirs et les réservations sont fortement suggérées. L'établissement propose aussi des salles privées et des services de traiteur.
Le Juniper & Ivy propose une « cuisine américaine gastronomique avec une touche de la côte est », ainsi que l'explique Richard Blais, chef applaudi par la critique et plus connu en tant que gagnant de l'émission « Top Chef All-Stars » diffusée sur BravoTV. Dans son établissement de San Diego, Blais apporte son approche audacieuse et créative à la cuisine et la gastronomie, soutenu par une équipe d'étoiles de l'art culinaire. D'excellentes cartes des cocktails et des vins, conjuguées à des repas en plein air, une conception très énergique et plus encore, font de Juniper & Ivy l'ultime destination gastronomique de la côte ouest.
• Française / Américaine contemporaine • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 51 fois aujourd'hui
L’établissement est situé qu’à quelques minutes du centre-ville de San Diego ; prenez l’ascenseur jusqu’au dernier étage et une fois au sommet vous n’en croirez pas vos yeux ! Vous pourrez observer de gros avions passer à hauteur de vue. L’établissement vous offre un beau panorama sur la ville, la baie de San Diego; Pourquoi se contenter seulement d'une vue de l'océan lorsque vous pouvez voir la ville entière d’un coup d’oeil.
Le Coasterra propose une cuisine régionale mexicaine moderne, conçue par la partenaire et chef exécutive Deborah Scott. Chacune des salles à manger offre une vue spectaculaire de San Diego. Prenez place dans une salle à manger munie de fenêtres du sol au plafond, vous permettant de contempler la baie, ou savourez votre souper à l'extérieur tout en dégustant un breuvage préféré de la chef Deborah, la margarita Rosemary.
Les réservations sont acceptées pour les tables situées à l'intérieur exclusivement. Les places à l'extérieur seront allouées au premier arrivé.
Welcome to the greatest neighborhood restaurant, a place where you can always count on a warm welcome from baristas, servers and bartenders who know your order by heart. A fusion of industrial and classical influences, our open dining spaces are bursting with charm and energy. Come and go with ease for your morning coffee, enjoy lunch with a colleague, gather the family together for dinner, or treat yourself to a post-work drink at the bar. For craveable eats and downright delicious cocktails, look no further than a place where you'll always be among friends, a place that feels like home: The Henry.