Shogun Teppan Steak Fine Dining & Sushi is a Japanese restaurant and sushi bar and steakhouse. The place has a warm ambience, energetic atmosphere and a friendly environment. The restaurant offers a comfortable outdoor seating arrangement. Shogun Teppan Steak Fine Dining & Sushi also has a full alcohol bar to enhance the food experience.
Some of the popular cuisine options at Shogun Teppan Steak Fine Dining & Sushi include shrimp tempura, calamari rings, agedashi tofu, yakitori, sushi appetizer, crispy rice and sashimi appetizers as favorite seafood choices. Rainbow roll, red dragon, king crab dynamite roll and maine lobster roll are the popular sushi bar choices. The restaurant and bar also has a wide variety of wines, cocktails, beers and sake varieties to opt from.
Moe's is bringing the timeless steakhouse restaurant back to Mission Beach. Paying homage to our iconic home, guests will love the see this San Diego staple brought back to her former glory ... with a few surprises, of course.Moe's in Mission Beach is now open for dinner 7 days a week. Reservations strongly recommended. Open seating in the bar.
Son engagement continu à vous proposez une cuisine innovante à base de produits frais et locaux fait du NINE-TEN une visite incontournable pour les passionnés de la cuisine. Ce restaurant intime, dirigé par le chef Jason Knibb, offre la combinaison parfaite d'un endroit sophistiqué, élégant et décontracté. Son emplacement est idéal, le long de la rue Jolla's Prospect. Profitez du meilleur de la récolte des agriculteurs artisanaux locaux, où les produits sont sélectionnés tous les jours afin de créer la cuisine californienne évolutive du restaurant. La mer est également en vedette sur le menu du NINE-TEN avec des sélections de poissons locaux et d'autres qui arrivent tous les jours de Hawaii, du Pacifique Nord et de l'Atlantique. Des menus à prix fixe sont disponibles et proposent des vins provenant de la cave à vins assortis à votre repas. Profitez d'un dîner à l'intérieur, sur la terrasse située sur le trottoir ou sur celle avec vue sur l'océan. Un bar séparé du restaurant propose un menu limité et un Happy Hour tous les jours. Ouvert tous les jours pour le déjeuner et le dîner et tous les soirs pour le souper.
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.
Pour des générations d'habitants de San Diego, le logo de l'hippocampe du Marine Room est depuis longtemps le symbole de son superbe emplacement face aux vagues et sa cuisine primée réalisée par le chef exécutif Bernard Guillas et le chef de cuisine Ron Oliver. Alliant une excellence culinaire aux mélanges rares à un service impeccable et à un cadre en bord de mer, le Marine Room est sans surprise devenu un véritable site d'intérêt à San Diego. Pour faire simple, il propose le meilleur de la cuisine la plus raffinée. Ouvert en 1941, le Marine Room est rapidement devenu célèbre pour les incroyables déferlantes que l'on peut apercevoir depuis les fenêtres. Depuis plus d'un demi-siècle, célébrités, personnalités mondiales, résidents et touristes ont pris l'habitude de profiter de cette vue spectaculaire sur le Pacifique tout en dégustant une cuisine exceptionnelle. Le Marine Room vous invite à visiter la destination culinaire numéro 1 de San Diego, où chaque vague apporte une nouvelle ambiance. Ici, vous ne réservez pas simplement une table, vous rejoignez une institution vieille de 70 ans.
Benvenuti Nella Mia Cucina, Belli De Nonna! Before we dive into the delicious feast prepared for you, let me give you a little taste of my vita. I was born in the heart of Rome, and I've been cooking up a storm my entire life! My cucina has always been the center of the universe for my 3 daughters, 5 grandchildren, 12 great-grandchildren, their friends, loved ones, and acquaintances – everyone was always Benvenuto!Now, we've brought that same love and flavor right here to San Diego. My beloved grandson, Niccolo', and his amore, Cesarina, are opening the doors of my Cucina with the same warm heart and passion.Wondering how I made it to 95? Well, it's simple: I ate everything that's served here and filled my life with amore! So, Benvenuti! Don't hesitate to indulge in "Scarpetta" - dip that bread into the sauce, just like my grandchildren used to do at the stove when they thought I wasn't looking.Here, Belli De Nonna, it’s all about food, family, and creating beautiful memories!
With its spectacular waterfront setting, nautical-inspired design, and new menu of mouthwatering dishes by new Executive Chef Bryan Stuppy, Dockside 1953 is poised to become a favorite restaurant of hotel guests and locals alike. Aptly named for its marina-facing, bayfront locale at the Bahia Resort Hotel and the year that the resort opened, Dockside 1953 is a stunning standout sure to invigorate San Diego’s dining scene. Fresh, coastal-inspired, and locally sourced -- our eclectic menu of California fare features dishes to satisfy all palates. With a dedication to high-quality ingredients, menu highlights include butterscotch banana French toast and chilaquiles for breakfast, rockfish ceviche’ and a selection of flatbreads for lunch, pan-seared seabass and steak frites au poivre for dinner, and a thoughtful wine and cocktail menu. The extensive outdoor patio features cozy fire pits, gorgeous marina views, and a covered trellis to comfortably shade guests from the sun and rain.
Repas en bord de mer à San Diego
Oceana Coastal Kitchen propose une cuisine californienne sous la conduite du chef dans un décor moderne inspiré par l'océan. Le restaurant flambant neuf offre une expérience culinaire mémorable face à la baie dans un refuge emblématique de Pacific Beach.
Allant du décontracté au haut de gamme, ce restaurant aéré au bord de l'eau comprend plusieurs salles à manger distinctes, notamment une qui comprend un bar froid garni de quartz incrusté de nacre et de verre de mer. Le point central de la salle à manger principale est constitué d'un impressionnant aquarium de plus de 3 000 litres, prochain habitat de méduses tropicales fluorescentes, tandis qu'une fenêtre coulissante s'ouvre complètement pour dévoiler une vue imprenable sur Mission Bay.
Oceana Coastal Kitchen propose une toute nouvelle expérience de plein air à ses clients grâce à ses cabines élégantes et ses tables aux imprenables vues panoramiques sur le front de mer, ainsi qu'un salon adjacent dans lequel dansent les flammes des torches tiki et des foyers de pierres volcaniques.
Derrière chaque grand restaurant de fruits de mer se trouve un entrepôt garni de fruits de mer frais.
Le restaurant The Fishery Restaurant & Market vous accueille à seulement quelques pâtés de maisons de l'océan, sur North Pacific Beach.
Le menu est à l'image d'une « cuisine côtière », avec un accent simple mais important sur le meilleur de ce qu'offrent les pêches côtières et les exploitations agricoles locales. La passion qui anime le chef Paul Arias se révèle dans des saveurs que seuls des ingrédients au meilleur de leur saison et de leur fraîcheur peuvent créer.
Le Fishery Market présente des poissons frais, des fruits de mer préparés, des salades, des sauces et des marinades. Vous apprécierez également le vin, le pain et les spécialités de l'établissement.
Scuderie (scoo-de-ree-ye) is often referred to, in Italy, as a racing team garage. In the spirit of teamwork, we welcome you to our luxurious home, providing you with impeccable service and simple, comforting Italian delicacies. Make sure to order one of our freshly handmade pastas such as our rigatoni alla bolognese or choose your own pasta and sauce with our Pasta A Modo Mio, like our melt in your mouth gnocchi formaggi. Lastly, definitely don't leave without trying one of our famous Napoletana pizze, made by our in-house master certified pizzaiolo, Johncarlo "JC" Ferraiuolo!Buon appetito~ Leonardo and Christine Landini