Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Canada
  3. Vancouver / Colombie-Britannique

Meilleurs restaurants japonais à Kerrisdale

Prix

28 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Miku Restaurant
4.8
Exceptionnel(6133)
Prix : cher
• Japanese • Coal Harbour
Réservé 115 fois aujourd'hui
We specialize in Aburi, or flamed-seared sushi, which was developed nearly a century ago in Japan. The act of applying fire directly and lightly sear is known to enhance the natural flavors of the fish. Miku owner, Seigo Nakamura, innovated the Aburi concept by creating speciality sauces, using non-traditional Japanese ingredients, to complement the unique taste properties of each fish. Miku Restaurant is within walking distance from the Pan Pacific Hotel, Canada Place, Trade & Exhibition Centre, IMAX Theatre, Cruise Ship Terminals and Sea Bus. If shopping downtown, join us for lunch and re-energize. It's entrance is at the corner of Howe Street and Canada Place Way, overlooking the east cruiseship terminal at Canada Place. **We only will hold reservations up to an additional 15 minutes after your reservation time, at which time your table will be released.
Photo du restaurant Minami Restaurant
4.7
Exceptionnel(3228)
Prix : cher
• Japanese • Yaletown
Réservé 50 fois aujourd'hui
Located in the vibrant neighborhood of Yaletown, Minami Restaurant delivers one of the most unique and innovative dining experiences to Vancouver. Minami follows the pioneering footsteps of sister restaurant, Miku for introducing the Aburi style or flame seared technique to Vancouver’s thriving sushi scene in 2008. Aburi sushi requires no soy sauce or wasabi, as the chefs create specialty sauces using non-traditional Japanese ingredients to complement the flavor properties of each variety of fish. From the kitchen, seasonal and regional ingredients are integrated into dishes to reflect the diversity of responsible food choices. Traditionally trained Japanese chefs are inspired by global flavors and cutting edge techniques to create a new style of cuisine. The culinary approach evokes passion and beauty, as each dish is artfully plated on custom-designed Arita Yaki plate ware, handpicked by owner, Seigo Nakamura.
Photo du restaurant Zest Restaurant
4.9
Exceptionnel(1231)
Prix : très cher
• Japanese • Kitsilano
Réservé 12 fois aujourd'hui
Cet établissement est récipiendaire du prix du meilleur restaurant haut de gamme japonais selon le Vancouver Magazine Restaurant. Il s'est aussi mérité le prix de la meilleure carte des vins décerné par le Vancouver International Wine Festival. Zest est situé dans le chic quartier de Vancouver, West-side. L'atmosphère est élégante et sereine, rappelant la simplicité japonaise combinée avec la sensualité et les éléments issus des paysages de la côte ouest. Les éléments qui figurent au menu sont un mélange de traditions japonaises et audacieuses avec une touche européenne. La présentation des plats est résolument moderne. L'incontournable menu du chef Omakase (sélections à la guise du chef - réservation 24 heures au préalable obligatoire) propose 7 à 8 plats de créations spéciales du chef, en utilisant des ingrédients locaux de saison. Vous pourrez aussi choisir une variété de petits plats d'accompagnement avec votre vin et votre saké parmi la liste des vins et saké primée.
Photo du restaurant The Victor – Parq Vancouver
4.5
Génial(2960)
Prix : cher
• Japanese • Stadium District
Réservé 39 fois aujourd'hui
The Victor features a contemporary and seasonally inspired menu. The menu highlights a wide array of Pacific Northwest seafood, a sushi and raw bar, and a wide selection of speciality tiered steaks. Locatedon Parq’s Rooftop, The Victor boasts a vibrant energy that echoes and amplifies the vitality of the city of Vancouver; overlooking False Creek and a 30,000-square foot rooftop urban park. The Victor is a fine-dining destination that evolves into a nightlife destination for locals, hotels guests, and casinoplayers; providing premium libations, cutting edge cocktails, best in class wine cellar, and an extensive selection of champagnes and sparkling wines.
Photo du restaurant Don at Kitsilano
4.7
Exceptionnel(20)
Prix : cher
• Japanese • Kitsilano
Réservé 13 fois aujourd'hui
Don at Kitsilano is a one-of-a-kind culinary establishment serving authentic Vancouver cuisine. We want to bring a unique dining experience for all of our guests using fresh and sustainable ingredients—taking you on a culinary journey like no other.From classic recipes to new-age kitchen adventures, each dish reflects our passion for high-quality food presented in a simple yet pleasing manner. Dive right in, and take a bite; join us today.
Photo du restaurant Gyu-Kaku - Vancouver
4.6
Exceptionnel(1234)
Prix : cher
• Japanese • Centre-ville
Réservé 52 fois aujourd'hui
Le barbecue japonais le Gyu-Kaku, situé à Vancouver en Colombie-Britannique est l'endroit idéal pour une expérience incroyable dans la province! Traditionnellement appelé Yakiniku, ce barbecue japonais est connu pour ses viandes délicieuses, fraiches et de qualité supérieure. Venez y boire une bonne bière fraîche en grillant vous-mêmes votre viande. Le « happy hour » offre les meilleurs tarifs sur la nourriture. Voilà une bonne raison de commencer la soirée tôt au Yakiniku.
Photo du restaurant Sushi Okeya Kyujiro
4.9
Exceptionnel(119)
Prix : très cher
• Japanese • Yaletown
Réservé 11 fois aujourd'hui
Welcome to Okeya Kyujiro Our Omakase Experience is a chef’s choice menu consisting of seasonal ingredients mainly sourced from Japan. It includes approximately 25 courses with mostly sushi. IMPORTANT INFORMATIONS Please let us know before taking a reservation any allergies or food restrictions to know if we can possibly accommodate your needs. We do not accept outsiders food or alcohol in our establishment. We do not have a kid’s menu. RESERVATION AND CANCELLATION POLICY Reservation must be cancelled 48 hours in advance. Failure to cancel by this time will result in a cancellation fee. Parties of 5+ full will be required to pay the full price in advance plus 20% service fee. A valid credit card is required to make the reservation. To cancel a reservation, simply cancel through the OpenTable email confirmation or email us: info@info.ca PRICE: $325 (Dinner) /$180 (Brunch) BEFORE TAX AND TIPS PER PERSON
Photo du restaurant Kobe Japanese Steak House
4.5
Génial(2865)
Prix : très cher
• Japanese • Centre-ville
Réservé 33 fois aujourd'hui
Le Kobe Japanese Steak House fait honneur aux méthodes de cuisson japonaises ancestrales teppanyaki et hibachi, dans une ambiance authentique d'auberge de campagne. Pour les fins connaisseurs, le « KOBE », c'est le caviar du bœuf ; une viande issue d'une race bovine nourrie des meilleurs aliments et massée en douceur pour obtenir une saveur exceptionnelle. Sous vos yeux, le chef prépare avec le plus grand soin des steaks d'une tendreté sans égal, des fruits de mer de la plus grande fraîcheur, du poulet fermier et des légumes frais du jardin. Qu'attendez-vous pour venir assister au spectacle ?!
Photo du restaurant Alley 16 (十六堂)
4.6
Exceptionnel(70)
Prix : cher
• Japanese • Mount Pleasant
Réservé 4 fois aujourd'hui
A restaurant that is renowned for its use of locally sourced, fresh ingredients, the culinary artists at Alley take great pride in handcrafting each of our Japanese BBQ dishes to ensure each visit to our restaurant is unforgettable. Nong Tang unites the culture and heritage of the Orient with rich memories of home through his innovative and authentic Japanese BBQ. Alley, evokes feelings of warmth and ease through its elegant and comfortable surroundings. Here, guests can relax and reminisce about cherished time spent with family and friends. The handcrafted cuisine is prepared from the finest and most authentic ingredients, sourced locally. The Alley restaurant team invites you to join us to experience authentic Japanese BBQ in a place that feels just like home.Weekend Happy Hour: 2-5pm 15% off Food and Beer
Photo du restaurant Tojo's Restaurant
4.6
Exceptionnel(794)
Prix : très cher
• Japanese • Fairview
Réservé 4 fois aujourd'hui
Tojo a grandi après la guerre au Japon sous la splendide montagne volcanique nommé Sakurajima à Kagoshima, à la pointe sud du Japon. À son jeune âge, il a voyagé à Osaka où il devient apprenti dans le célèbre restaurant Ohnoya, qui est l'un des principaux ryotei du Japon, un restaurant de type très haut de gamme et très traditionnel. Pendant des années, Tojo a travaillé 16 heures par jour à Ohnoya, il a ainsi maîtrisé un répertoire encyclopédique de près de 2000 recettes traditionnelles japonaises qu'il peut faire resurgir de sa mémoire même aujourd'hui. Ici, il a également développé les disciplines de sélectionner les poissons et les produits les plus frais . Reconnaissant que sa passion pour la créativité le conduisait au-delà des frontières strictes de la cuisine au Japon, Tojo a choisi de venir en Amérique du Nord en 1971, où il a estimé qu'une population multiculturelle sans a priori serait plus réceptif à ses idées. Il a trouvé son public parfait à Vancouver.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable