Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable

Washington DC's Award-winning Restaurants

Une photo de Red logo
par OpenTable
Mise à jour le 18 avril 2023

James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in Washington DC and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.

Une photo du restaurant 1789 Restaurant
4.6
4.6 (6216)
De 31 $ à 50 $
Américaine
Georgetown
À propos du restaurant
Situé sur une rue résidentielle tranquille à Georgetown, le restaurant 1789 a le charme d'une auberge de campagne historique. Le menu saisonnier contemporain du chef Samuel Kim mêle les saveurs des ingrédients frais de la région dans des plats uniques et délicieux d’été. L’établissment a reçu de nombreux prix dont les suivants : Award of Excellence par Wine Spectator en 2014; l’une des meilleures notes par Zagat en ce qui concerne la nourriture, le service, la décoration et la popularité; Vainqueur du prix DiRona Award; 3 étoiles dans le magazine Washingtonian à partir de 2014 .
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 20 déc. 2022
Excellent service!
Une photo du restaurant ala
4.7
4.7 (1155)
De 31 $ à 50 $
Méditerranée
Dupont Circle
À propos du restaurant
L'Ankara est un restaurant turc chic-décontracté idéalement situé dans Dupont Circle, près du métro, des boutiques et de la vie nocturne. Une sélection de plats meze chauds et froids, du pain pide cuit au feu de bois et un choix appétissant de plats principaux sont servis dans un cadre magnifique, offrant le meilleur de l'Ancien et du Nouveau Monde. En plus de la spacieuse salle à manger intérieure et du bar, l'Ankara dispose d'une grande terrasse extérieure où vous pourrez vous installer pour profiter du menu complet. Ouvert le midi du lundi au samedi et pour le brunch du dimanche.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 23 févr. 2019
Excellent service!
Une photo du restaurant Ambar Capitol Hill
4.7
4.7 (4845)
30 $ ou moins
dans le style des Balkans
Capitol Hill
À propos du restaurant
L'Ambar, c'est là où l'Europe du Sud-Est rencontre le sud-est du district de Columbia. Son objectif est de combiner pour votre plus grand plaisir les meilleurs produits du Nouveau et de l'Ancien Monde. La région des Balkans, parce qu'elle a toujours été proche des grands empires, a beaucoup enrichi sa culture alimentaire de leur histoire, leur géographie et leur climat. L'origine du terme Balkans est reconnue provenir du mot byzantin qui signifie : « une chaîne de montagnes boisées ». Avec le désir d'introduire à Washington, DC, la fine pointe de la cuisine des Balkans, le restaurant a créé une salle à manger qui ravira les sens. L'Ambar propose principalement des petits plats, de même que des vins et des spiritueux en provenance des Balkans et souvent méconnus des Américains. Veuillez appeler le restaurant pour les réservations de 12 personnes et plus.
Meilleur avis
Alli
Y est allé·e le 24 juin 2023
Ambar is my favorite restaurant!
Une photo du restaurant Bar Chinois
4.7
4.7 (527)
30 $ ou moins
Chinoise
Shaw
À propos du restaurant
Since opening in October 2021, Bar Chinois has been recognized for its constantly-evolving Chinese menu combined with a signature French-inspired cocktail and wine program. Recent accolades include being listed in the Michelin Dining Guide USA and the Washington Post Fall Dining Guide.

Located in Mount Vernon Triangle, Bar Chinois is a short walk from the Washington Convention Center, Capital One Arena, National Mall and Union Station. We offer happy hour specials Monday-Saturday from 5 pm-7 pm and a bottomless brunch on Sundays.

If you are looking for an energetic Washington, DC dining experience with great food, drink and service, we would love to host you!

Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 14 déc. 2022
:) excellent
Une photo du restaurant Bidwell
4.2
4.2 (561)
30 $ ou moins
Américaine
NoMa
À propos du restaurant
Chef John Mooney’s restaurant gets its name from General John Bidwell, an Army general in the 1800′s and founder of Chico, California. An avid farmer, he developed the Bidwell heirloom melon, a gold medal winning flour, and California’s first commercial raisin crop.
The Bidwell menu features Chef John Mooney’s signature dishes with Southern flair and flavor including: Gin & Tonic Salmon with Caramelized Cauliflower, Crispy Deviled Eggs with Homemade Ranch Dressing, Lobster Taco with Avocado Tomatillo Salsa, and Suckling Pig. Completing the menu is a confidently curated selection of regional wines, craft beers and classic cocktails.

Une photo du restaurant BlackSalt
4.7
4.7 (6617)
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer
Nord-ouest des Palisades
À propos du restaurant
Le BlackSalt est le concept de restaurant très attendu du chef Jeff Black, qui propose un marché de poisson haut de gamme donnant sur un bar animé et un restaurant élégant.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 13 mai 2022
Graduation
Une photo du restaurant Bombay Club
4.8
4.8 (5162)
De 31 $ à 50 $
Indienne
Centre-ville
À propos du restaurant
Le Bombay Club affiche les caractéristiques des anciens clubs indiens. Son cadre élégant avec des couleurs pastels claires, des ventilateurs de plafond et une profusion de verdure est conçu pour créer un environnement chaleureux qui invite à la détente et à la régénération. Il sert une cuisine indienne raffinée, en utilisant uniquement les meilleurs ingrédients de qualité pour vous faire découvrir une harmonie subtile de saveurs. Le chef exécutif Nilesh Singhvi propose des spécialités telles que le saumon tandoori et le poulet au chili vert. Cette cuisine gastronomique est accompagnée par un service raffiné et de la musique jouée en direct au piano. Ce restaurant a été récompensé par le Distinguished Restaurant of North America Award.
Meilleur avis
Terri
Y est allé·e le 23 nov. 2022
One of my favorite DC restaurants!
Une photo du restaurant Cafe Riggs
4.6
4.6 (143)
De 31 $ à 50 $
Française / Américaine contemporaine
Penn Quarter
À propos du restaurant
In the grand tradition of French cuisine, Café Riggs presents a contemporary American brasserie that reimagines classic dishes within a vibrant setting.
Une photo du restaurant Chaplin
4.7
4.7 (1523)
30 $ ou moins
Japonaise
Shaw
À propos du restaurant
Le Chaplin Restaurant & Bar proposera une cuisine d'inspiration asiatique en faisant voyager les clients au Japon et à Shanghai, dans les années 1920.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 23 oct. 2021
Excellent!
Une photo du restaurant Chercher Ethiopian Cuisine
4.8
4.8 (105)
30 $ ou moins
Éthiopienne
Bethesda
À propos du restaurant
Chercher Ethiopian Cuisine is one of the best Ethiopian restaurants in the heart of Washington DC offering a fun-filled, casual dining experience! Cherecher strives to always serve you fresh and affordable Ethiopian cuisine. This is what our customers say about us.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 30 déc. 2019
Excellent :)
Une photo du restaurant China Chilcano
4.7
4.7 (3488)
De 31 $ à 50 $
Péruvienne
Penn Quarter
À propos du restaurant
China Chilcano célèbre croisement fascinant de cultures qui définissent le spectre culinaire du Pérou, interprété à travers le talent inimitable du chef José Andrés et son équipe talentueuse. De la cuisine traditionnelle péruvienne au Chifa chinois au Nikkei japonais, le China Chilcano offre des repas avec un menu spectaculaire qui comprend une large gamme culinaire inoubliable.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 20 févr. 2023
Excellent service
Une photo du restaurant Das Ethiopian - Georgetown
4.8
4.8 (1486)
De 31 $ à 50 $
Éthiopienne
Georgetown
À propos du restaurant
Aménagé sur 2 étages, le Das Ethiopian propose une atmosphère confortable, des vues uniques sur l'extérieur, ainsi que la possibilité de dîner en plein air sur la terrasse, ouverte en saison. Le DAS est situé à l'angle historique, éclectique et fascinant du quartier commerçant, mondialement connu, de Georgetown. Le DAS est comme une tente amharique où tous les convives se réuniraient : vous y passerez un moment unique ! Dans une ambiance à la fois décontractée et élégante, vous dégusterez des plats éthiopiens de première fraîcheur, préparés à base d'ingrédients durables et locaux, que ce soit pour des soupers entre voisins, étudiants du même endroit, journalistes ou encore avec des visiteurs et artistes internationaux. Veuillez faire part de vos plans de repas, pour que le restaurant puisse répondre à vos besoins uniques ou organiser un évènement privé selon votre désir. Il se réjouit de vos prochaines visites !
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 17 févr. 2022
Tout juste du début à la fin, de l’accueil au service en passant par le goût, les saveurs et une addition raisonnable. Si il fallait chipoter le plat végétarien n’est pas très copieux en rapport à son prix.
Une photo du restaurant Dauphine’s
4.6
4.6 (1324)
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
Centre-ville
À propos du restaurant
Dauphine’s, a restaurant inspired by the playful spirit and iconic cuisine of New Orleans is led by Chef Kristen Essig, who called the city home for over two decades. The Dauphine’s menu pays homage to the diverse cultural influences and rich culinary traditions of New Orleans while utilizing Mid-Atlantic ingredients. The beverage program is developed in partnership with New Orleans native Neal Bodenheimer – owner of Cure, the 2018 James Beard Foundation Award winner for Outstanding Bar Program – and offers a menu of both classics and innovative riffs. The expansive indoor dining features a large sunken dining room anchored by a custom raw bar and wood charcuterie case, a wrought-iron pavilion linking the bar and dining, and an intimate mezzanine with private dining. Bookend by two outdoor spaces, Dauphine's features a 30 seat outdoor bar with a custom New Orleans-inspired tiled fountain and a separate covered dining patio for 80 guests.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 21 févr. 2023
Mardi Gras
Une photo du restaurant dLeña
4.7
4.7 (1723)
De 31 $ à 50 $
Latino-américaine
Mount Vernon Square
À propos du restaurant
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.

dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past.

The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino.

CHEF'S TABLE EXPERIENCE:
Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:
https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington

Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 18 févr. 2023
Excellent Service
Une photo du restaurant El Secreto de Rosita
4.4
4.4 (608)
30 $ ou moins
Latino-américaine
Centre-ville
À propos du restaurant
El Secreto De Rosita seeks to create great tasting food to be enjoyed in an eclectic "hacienda" atmosphere that warms the heart.

Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 2 déc. 2023
Unique Peruvian Choices, great location and ambience.
Une photo du restaurant Estuary
4.6
4.6 (655)
30 $ ou moins
Non-specifiée
Penn Quarter
À propos du restaurant
Nestled in the bustling heart of downtown DC at CityCenter, Estuary is a haven for those seeking a truly unique and elevated dining journey that transcends borders. Our visionary chef, Ria Montes, skillfully combines her Filipino heritage with the finest elements of modern American cuisine, offering a truly exceptional culinary adventure. Step into our meticulously designed space, where modern aesthetics meet floor-to-ceiling windows providing a magnificent urban bird's eye view of Washington, DC. Prepare to be captivated by Chef Ria Montes, the culinary mastermind behind Estuary. With a passion for infusing her Filipino roots into every dish, Chef Ria masterfully embraces the rich and diverse flavors of the Philippines, seamlessly blending them with the modern American palate. The result is a menu hailed as a culinary masterpiece, where taste, texture, and innovation intertwine in harmony. To complement the fusion of flavors on your plate, we present an extensive selection of meticulously curated wines and handcrafted cocktails. Our team of expert sommeliers is always on hand to guide you in choosing the perfect pairing, guaranteeing an exquisite dining experience. At Estuary, we firmly believe that exceptional service is as vital as the culinary artistry itself. Our dedicated staff is committed to providing impeccable and knowledgeable service, ensuring that your visit exceeds all expectations. Estuary is where modern American cuisine meets the soulful, diverse flavors of the Philippines. We invite you to embark on a culinary journey like no other-an experience that will linger in your memory long after your visit. Join us at Estuary and discover a world of extraordinary flavors and unforgettable moments.
Une photo du restaurant Georgia Brown's
4.4
4.4 (8590)
De 31 $ à 50 $
Américaine régionale (Lowcountry)
Centre-ville
À propos du restaurant
Venez découvrir leur interprétation vibrante de la cuisine de la Caroline du Sud de type "Low-Country". Profitez de la bonne nourriture du sud, des serveurs qui vous donne un service et hospitalité exceptionnelle, et d'une salle à manger qui se distingue réellement. Avec ses murs de couleur miel, son bois doré et ses sculptures en bronze qui rampent presque à travers le plafond, le designer Adam Tihany a créé une atmosphère pour éveiller vos sens. Il n'y a pas meilleur endroit pour profiter d'une cuisine "Low-Country" que dans cet environnement contemporain célébrant totalement le sud. Offrant toute la saveur du Sud à l'âme de Washington; où ils laissent avec joie une lumière chaleureuse passer au travers leur fenêtre pour vous accueillir. Suivez-les sur Twitter: twitter.com/gbrowns Visitez leur page Facebook: www.georgiabrowns.com/facebook
Meilleur avis
PaulT
Y est allé·e le 11 oct. 2022
Good food! Convenient location. Good service. Efficient.
Une photo du restaurant Jaleo - DC
4.7
4.7 (10531)
De 31 $ à 50 $
Espagnole
Penn Quarter
À propos du restaurant
Avec son menu qui illustre la riche diversité régionale de la cuisine espagnole classique et contemporaine, l'établissement Jaleo fait revivre l'esprit et les saveurs de l'Espagne sous la direction du célèbre chef José Andrés. Il propose un impressionnant assortiment de tapas, les petits plats traditionnels espagnols, ainsi que de délicieuses paellas, de superbes sangrias ainsi qu'un grand choix de vins espagnols et de xérès, le tout dans une ambiance festive décontractée.
Meilleur avis
Diner
Y est allé·e le 24 août 2023
Fun hangout place. Convenient locale. Adventurous eats
En découvrir davantage
Une photo du restaurant Kaliwa
3.5
3.5 (694)
30 $ ou moins
Asiatique
Southwest Waterfront
À propos du restaurant


Award-Winning, Michelin Bib Gourmand 2024 Recipient! Kaliwa presents upscale, South East Asian fare accompanied by vibrant cocktails in classy, waterfront digs. Enjoy interpretations of Thai, Filipino and Korean dishes under a sky of eclectic chandeliers, or dine Al Fresca on the patio overlooking the bustling waterfront.

Une photo du restaurant La Bise
4.8
4.8 (839)
De 31 $ à 50 $
Française
Centre-ville
À propos du restaurant
Restaurant élégant et sophistiqué, l'Oval Room est situé près de Farragut Square en face de la Maison Blanche, ce qui explique sa popularité auprès des politiciens, des journalistes, des lobbyistes, des avocats et des anciens présidents. Le cadre est contemporain et chic. Il propose des salles privées. Sa cuisine américaine moderne de saison a charmé les critiques comme les connaisseurs. USA Today a dit de la terrasse fleurie de l'Oval Room qu'il s'agissait de l'un des meilleurs endroits du pays pour manger en plein air. L'Oval Room a reçu la récompense « Distinguished Restaurant of North America Award ». Il est fier d'avoir été élu restaurant de l'année par Modern Luxury Washington D.C. ! Son chef exécutif, John Melfi, et son équipe concoctent d'incroyables plats de saison et vous attendent avec impatience à l'Oval Room. Le récit de Modern Luxury Washington DC est disponible à l'adresse suivante : http://dc.modernluxury.com/dining/restaurant-year-oval-room
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 31 juil. 2022
Recommend! 10/10
Une photo du restaurant Lupo Verde - 14th St
4.4
4.4 (1918)
De 31 $ à 50 $
Italienne
Logan Circle
À propos du restaurant
Lupo Verde est authentique, rustique, italien et vous propose une variété de petites assiettes faites maison, de pains, de charcuteries, de fromages et d'antipasti. Des pizzas cuites au feu de bois, des pâtes faites maison, du poisson entier rôti et une sélection de viandes de première qualité sont également disponibles. Une véritable expérience italienne dans une ambiance chaleureuse et authentique vous attend! Tout en effectuant votre réservation, veuillez noter que le restaurant offre des tables sur deux étages. Au rez-de-chaussée, des tables élevées parfaites pour les petits ou grands groupes sont disponibles. Le premier étage est une salle à manger traditionnelle. Si vous avez une préférence sur l'endroit où voulez-vous être assis lors de votre réservation, veuillez leur en faire part au moment de votre réservation. L'équipe fera son possible pour honorer votre demande selon la disponibilité des tables.
Meilleur avis
HannahVIP
Y est allé·e le 18 mars 2021
Birthday! Surprise champagne, dessert, great experience
Une photo du restaurant Maiz64
4.6
4.6 (328)
De 31 $ à 50 $
Mexicaine
Logan Circle
À propos du restaurant
Brunch & Dinner
In the best area of 14th Street, modern homage to authentic Mexican Cuisine, featuring local ingredients that result in exquisite and vibrant creations.

It´s all about the corn - the maiz - at this upscale Mexican stunner. Four kinds are turned into fresh masa daily for the tacos, tamales, and other corn-bassed essentials, and even the art on the walls is corn-themed.

Vegetables and fish are one of the Chef's great specialties, including tuna tostada and yellow ceviche, culminating with the traditional catch of the day.

Mezcal Room an extensive bar downstairs, we have a lot of Mexican spirits, including most famous Oaxacan beverage mezcal. There’s a wide spectrum of mezcals, with dozens of flavors ranging

We are a universe of colors, of textures, of flavors; the print of hands worn down legends that draw the magic of a culture willing to be discovered.


Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 8 août 2022
Très belle expérience ! Une cuisine avec une personnalité incroyable. Service agréable et attentionné. Coup de cœur pour les desserts ! Prix un peu élevé mais cela ne nous a pas empêché de passer un très bon moment. Nous trouvons aussi dommage que il n’y ai pas un menu . Nous reviendrons.
Une photo du restaurant Michele’s
4.1
4.1 (267)
De 31 $ à 50 $
Française / Américaine contemporaine
West Loop
À propos du restaurant
MICHELIN-starred Chef Matt Baker's second restaurant is an homage to his late mother. This deeply personal menu draws inspiration from her love of classic French fare. The menu features bistro and brasserie classics, influenced by the mid-Atlantic region's seasons and bounty.

Guests can enjoy the bar and lounge, perfect for dining solo or gathering with friends. Weekends are reserved for delectable brunch options, served alongside craft cocktails. A slight departure from his highly-acclaimed Michelin-starred restaurant, Gravitas- the approach to all things culinary at Michele's is just as seasonal and serious, but playful and accessible.

We have a celebration fit for any occasion: the perfect blend of delicious food, live entertainment, and great company! Now offering lunch, Mondays-Fridays 11:00am-3:00 pm.

Ask about our specialty features:
Monday Burger Night
Wine Down Wednesdays
Live Music & Prime Steaks Every Thursday
Half-Shell Happy Hours
Seasonal Happenings & More!

En découvrir davantage
Une photo du restaurant Ottoman Taverna
4.7
4.7 (1643)
30 $ ou moins
Turque
Mount Vernon Square
À propos du restaurant
Le Ottoman Taverna met en valeur les meilleurs plats de la Turquie.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 20 janv. 2023
Excellent service.
Une photo du restaurant Oyamel
4.6
4.6 (9346)
30 $ ou moins
Mexicaine
Penn Quarter
À propos du restaurant
Oyamel Cocina Mexicana combine traditions régionales culinaires riches du Mexique avec un tarif urbain moderne. Les clients expérimentent une large gamme de antijitos - des entrées et snacks traditionnels Mexicains - avec des tacos et ceviche authentiques et une impressionnante sélection de cocktails et de tequilas. Cela ne ressemble à aucun plat mexicain que vous ayez pu essayer. Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Chef de cuisine Colin King utilise les ingrédients et les techniques traditionnelles et les rehaussent avec créativité pour offrir des plats et des boissons d'raffinement exceptionnel.
Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 24 févr. 2024
Terrible service.
Une photo du restaurant Pearl Dive Oyster Palace
4.8
4.8 (1476)
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer
Logan Circle
À propos du restaurant
With an ambience steeped in rustic charm and a menu filled with treasures from the sea, Pearl Dive Oyster Palace focuses on fresh produce and quality ingredients in its welcoming eatery. Specializing in a wide variety of oysters, from such places as Virginia, Japan, Rhode Island, British Columbia and Washington state, Peal Dive Oyster Palace takes oyster preparation seriously, complementing the delicate taste of the oyster. Appetizer options include crispy crawfish fritters, barbecue shrimp and wood-grilled oysters. Besides oysters, house specialties have a decidedly Cajun flair, with items such as seafood gumbo, crawfish etouffee and Gulf Coast Redfish, all of which have an amazing balance of spices.

The rich entrées at Pearl Dive Oyster Bar are further replicated in its dessert menu, with winning options like Beignets and Brazos River Bottom Pecan Pie.

Une photo du restaurant Rappahannock Oyster Bar at The Wharf
4.0
4 (193)
30 $ ou moins
Bar à Huîtres
Southwest Waterfront
À propos du restaurant
Rappahannock Oyster Bar (Wharf) occupies the restored historic oyster shed (circa 1912) building at the Municipal Fish Market (the oldest fish market in the United States). The restaurant serves a line up of small plate offerings, wines, craft beers, unique cocktails, and of course, our very own celebrated shellfish.
Une photo du restaurant Rumi's Kitchen - DC
4.8
4.8 (2159)
De 31 $ à 50 $
Perse
Mount Vernon Square
À propos du restaurant
Rumi's Kitchen first opened more than a decade ago in Atlanta, the result of years of development by Chef / Owner Ali Mesghali. Showcasing the flavors of Iran -- fresh herbs, kabobs cooked over an open-fire grill -- quickly won loyal guests at the original location in Sandy Springs, GA and set us on pace to open our first restaurant outside of Georgia in 2020. Rumi was a 13th-century Persian poet whose words and life teach us how to find inner peace, happiness and love. We invite you to Rumi’s Kitchen where fresh, healthy food and attentive Persian hospitality await you.
Meilleur avis
gris
Y est allé·e le 16 nov. 2023
Magnifique restaurant Service diligent et agréable Cocktails et nourriture exceptionnels A répéter
Une photo du restaurant San Lorenzo
4.7
4.7 (248)
De 31 $ à 50 $
Italienne
Shaw
À propos du restaurant
Come in and feel transported to the streets of Italy.

Enjoy light, wholesome dishes - beautiful stucco walls and black and white photos of the chef/owner’s quaint hometown. Chef Massimo believes in creating dishes that honor the heritage and flavors of his native Tuscany. The magic of this cuisine is the exceptional preparation — fresh, simple ingredients paired with unique herbs and seasonings for a taste that’s anything but simple. With over 30 years of culinary training - Chef Massimo delivers homemade pastas, sauces, Florentine steak, veal, lamb, fresh fish and exceptional risotto.

Stay tuned for the not-to-be missed tasting menus offered nightly.

Also inquire about the unique communal wine lunch experiences on Saturday afternoons that can be booked only directly with management because they book up quickly. If you enjoy dining in Chef Massimo’s ‘San Lorenzo’ home - know he will also come to your home for special occasions or even travel with you within the US and Italy.

Meilleur avis
NathalieD
Y est allé·e le 26 déc. 2023
Pour un repas de Noël, nous aurions apprécié avoir des plats plus élaborés et plus savoureux.
Une photo du restaurant Shilling Canning Company
4.7
4.7 (34)
De 31 $ à 50 $
Américaine
Navy Yard
À propos du restaurant
A modern American restaurant in Navy Yard where Executive Chef Reid Shilling serves his take on seasonal cuisine highlighting ingredients from around the Chesapeake region. Experiences include a 7-course tasting menu (served exclusively at the Chef's Counter), a 3-course prix fixe menu, an a la carte menu, and a weekend brunch menu.

The 7-course tasting menu is seasonally driven and changes regularly offering guests a front-row seat to the open kitchen. Enjoy an expansive offering of Chef Reid Shilling’s regularly changing culinary creations and seasonally-inspired dishes, all prepared with a hyper-local approach to sourcing. This experience is the only menu served at the Chef’s Counter and may be previewed on our website.

Une photo du restaurant Swahili Village The Consulate
4.4
4.4 (447)
50 $ et plus
Africaine
Dupont Circle
À propos du restaurant
Swahili Village Restaurant and Bar offers authentic Kenyan meals and Kenyan ambiance. Venture in and be transported to a city in Kenya. Karibu. We serve nyama choma, tilapia, samosas, imported beer, and beverages.
En découvrir davantage
Une photo du restaurant The Pembroke
4.7
4.7 (1829)
De 31 $ à 50 $
Mondiale/Internationale
Dupont Circle
À propos du restaurant
Le Café Dupont au The Dupont Circle Hotel est un bistro contemporain aux accents français et américains qui reflètent le côté sophistiqué du cosmopolite quartier Dupont Circle. Le Chef exécutif Laurent Aubel crée des menus saisonniers irrésistibles avec des ingrédients frais et de première qualité provenant d'agriculteurs et de bouchers locaux. Une sélection de cocktails spéciaux et une vaste carte des vins accompagnent à merveille les créations innovantes du Chef.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 10 nov. 2021
Simple excellent
Une photo du restaurant Tonari
4.5
4.5 (285)
De 31 $ à 50 $
Italienne
Penn Quarter
À propos du restaurant
Tonari is our Wafu Italian restaurant. WAFU means Japanese-style, so our menu is a Japanese take on Italian food. It originated in Japan through the love that the Japanese had for Italian food but wanted to incorporate some of their cultural flavors and ingredients to them. We at Daikaya Group and chef & owner, Katsuya Fukushima, are bringing this experience to you here in DC.

Looking for some fun Japanese antipasti bites, one of a kind pasta dishes, or pizza that you won't find anywhere else in the city? Then come join us for dinner, we look forward to having you soon.

Une photo du restaurant Zaytinya - DC
4.7
4.7 (18583)
De 31 $ à 50 $
Méditerranée
Penn Quarter
À propos du restaurant
Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Zaytinya propose un menu innovant de mezze, inspiré par les cuisines turque, grecque et libanaise. Le tout est servi dans un décor élégant et moderne. Les petites assiettes partagées, les cocktails créatifs et les vins méditerranéens uniques font de cet endroit l'une des destinations de restauration les mieux cotées du district de Columbia.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 11 oct. 2022
Excellent service
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable