Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable

Explore the 2023 MICHELIN picks for Washington D.C.

Une photo de Red logo
par The OpenTable Team
Mise à jour le 09 novembre 2023

The MICHELIN Guide has been reviewing fine-dining restaurants around the world for over a century and awarding the best-of-the-best with a ranking through the coveted MICHELIN Star system. And for more everyday eating, there’s the MICHELIN Bib Gourmands: a guide to great spots that won’t break the bank. Check out this year’s selections:

Une photo du restaurant Oyamel
4.7
4.7 (9359)
30 $ ou moins
Mexicaine
Penn Quarter
À propos du restaurant
Oyamel Cocina Mexicana combine traditions régionales culinaires riches du Mexique avec un tarif urbain moderne. Les clients expérimentent une large gamme de antijitos - des entrées et snacks traditionnels Mexicains - avec des tacos et ceviche authentiques et une impressionnante sélection de cocktails et de tequilas. Cela ne ressemble à aucun plat mexicain que vous ayez pu essayer. Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Chef de cuisine Colin King utilise les ingrédients et les techniques traditionnelles et les rehaussent avec créativité pour offrir des plats et des boissons d'raffinement exceptionnel.
Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 24 févr. 2024
Terrible service.
Une photo du restaurant China Chilcano
4.7
4.7 (3513)
De 31 $ à 50 $
Péruvienne
Penn Quarter
À propos du restaurant
China Chilcano célèbre croisement fascinant de cultures qui définissent le spectre culinaire du Pérou, interprété à travers le talent inimitable du chef José Andrés et son équipe talentueuse. De la cuisine traditionnelle péruvienne au Chifa chinois au Nikkei japonais, le China Chilcano offre des repas avec un menu spectaculaire qui comprend une large gamme culinaire inoubliable.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 20 févr. 2023
Excellent service
Une photo du restaurant Dauphine’s
4.5
4.5 (1329)
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
Centre-ville
À propos du restaurant
Dauphine’s, a restaurant inspired by the playful spirit and iconic cuisine of New Orleans is led by Chef Kristen Essig, who called the city home for over two decades. The Dauphine’s menu pays homage to the diverse cultural influences and rich culinary traditions of New Orleans while utilizing Mid-Atlantic ingredients. The beverage program is developed in partnership with New Orleans native Neal Bodenheimer – owner of Cure, the 2018 James Beard Foundation Award winner for Outstanding Bar Program – and offers a menu of both classics and innovative riffs. The expansive indoor dining features a large sunken dining room anchored by a custom raw bar and wood charcuterie case, a wrought-iron pavilion linking the bar and dining, and an intimate mezzanine with private dining. Bookend by two outdoor spaces, Dauphine's features a 30 seat outdoor bar with a custom New Orleans-inspired tiled fountain and a separate covered dining patio for 80 guests.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 21 févr. 2023
Mardi Gras
Une photo du restaurant Kaliwa
3.5
3.5 (708)
30 $ ou moins
Asiatique
Southwest Waterfront
À propos du restaurant


Award-Winning, Michelin Bib Gourmand 2024 Recipient! Kaliwa presents upscale, South East Asian fare accompanied by vibrant cocktails in classy, waterfront digs. Enjoy interpretations of Thai, Filipino and Korean dishes under a sky of eclectic chandeliers, or dine Al Fresca on the patio overlooking the bustling waterfront.
Une photo du restaurant Rania DC
4.7
4.7 (353)
50 $ et plus
Indienne
Penn Quarter
À propos du restaurant
We are excited to welcome you to Rania, DC's hottest destination for modern Indian food. Tom Sietsema has called our food "some of the most inspired Indian cooking in DC." At Rania, we offer homage to the time-honored traditions, rich flavors, and spices of India in an intimate, luxurious setting. We look forward to sharing our vision with you!

Presenting sophisticated, highly acclaimed 4-course prix-fixe menu, with an upcoming debut of our chef's tasting menu.

Policies:
-Dress Code: Smart Business Casual. No shorts, athletic wear, or baseball caps are allowed.
-Children under 10 are not allowed in the main dining areas.
-Reservations are available for parties of up to 6 people.
- A non-refundable deposit of $30 per person is required for parties larger than 5.
-A 20% gratuity will be added to all parties 5 or more.

For large party or private dining inquiries, please email: Info@raniadc.com
Une photo du restaurant Zaytinya - DC
4.7
4.7 (18652)
De 31 $ à 50 $
Méditerranée
Penn Quarter
À propos du restaurant
Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Zaytinya propose un menu innovant de mezze, inspiré par les cuisines turque, grecque et libanaise. Le tout est servi dans un décor élégant et moderne. Les petites assiettes partagées, les cocktails créatifs et les vins méditerranéens uniques font de cet endroit l'une des destinations de restauration les mieux cotées du district de Columbia.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 11 oct. 2022
Excellent service
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable