Gwen Butcher Shop & Restaurant is the second restaurant from fine dining chef Curtis Stone (of Maude) and the first he’s opened with his brother Luke Stone. Gwen is both a European-style, chef-driven butcher shop and a restaurant that is redefining dining in LA, with a menu that calls on fire-based cooking techniques. Whether you’re picking up house-made charcuterie, prime and rare breed meats from the retail store, enjoying a feast in the dining room or relaxing with a bite and cocktail at the bar, Gwen delivers the highest standards of quality, taste and service.On Wednesdays and Thursdays, our chefs will be offering a 5-course tasting menu for $185 per person if you reserve the chef’s counter. The whole party must enjoy the tasting menu, however, à la carte dining is available as well. If you have any questions, please feel free to call the restaurant at 323-946-7500.
Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish. Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.
Le restaurant Public Kitchen & Bar découle du chef Tim Goodell du restaurant Domaine, au sein de l'historique hôtel Hollywood Roosevelt, présentant un menu composé de plats américains éclectiques. La salle à manger de l'ancien style hollywoodien ré-imaginé de l'hôtel faisant figure de repère historique propose aux habitants et aux voyageurs un cadre magnifique qui rappelle une maison privée élégante et accueillante. Un design d'inspiration loft offre un espace plus lumineux et éclatant souligné par des billots de boucher en noyer noir, des chaises de bibliothèque des années 1960 remodelées et des banquettes capitonnées. Au centre de la salle se trouve un grand bar à trois côtés couvert de marbre proposant des cocktails créatifs, une carte des vins à prix modérés, des bières pression et en bouteille, ainsi que des assortiments de charcuterie et de fromages.
Le Zinqué est un restaurant de quartier tendance proposant des plats d'inspiration française et de petites assiettes. Dégustez une carte des vins/bières à sélection unique sur la terrasse la plus classe de West Hollywood. Avec sa décoration de qualité et son ambiance discrète, il vous accueille pour le déjeuner, le dîner, le souper, ou encore pour savourer des boissons.
Jemma pays homage to old-school Italian-American joints with a touch of modern California flair. Experience the classics like spicy rigatoni and spaghetti & meatballs, as well as pizzas made with a dough that took over 4 years to perfect. A Dining Experience By Memento Mori Hospitality of Ospi, Jame and Jemma di Mare, from Jackson and Melissa Kalb.
Mr.T is a contemporary French cuisine inspired by upscale street food dishes featuring fresh ingredients and masterful preparation by our head Chef Alisa Vannah. Indulge in unique flavors using local ingredients to create an authentic dining experience. Mr.T carries a variety of handcrafted cocktails and a uniquely selected wine list offering a tasteful array of wines from some of the greatest producers in the world. We look forward to serving you!Reservations are required for restaurant and bar seatingWe have a 15 minute grace period. Please call us if you are running later than 15 minutes after your reservation time.We may contact you about this reservation, so please ensure your email and phone number are up to date. While we aim to accommodate all requests, all reservations are sat on a first come first serve basis.
ZOZO at Maison Midi invites guests to witness John Sedlar’s culinary artistry in an open kitchen, called the Atelier, where he plates his “Cuisine of the Sun” dishes. Inspired by the globe’s equatorial countries, ZOZO’s kitchen celebrates flavors of spice, sweetness, sourness, and herbaceous combinations. From appetizers to desserts, the menu offers surprising high desert inspirations, featuring chilis, spices, tropical fruits, high desert herbs, and acidulated flavors to keep guests’ tastes at peak interest. Coexisting with Maison Midi, ZOZO presents an elegant tablescape with interesting glasses, utensils, and china, creating a celebration of the table. The dining experience at ZOZO reflects the diverse food choices for which Los Angeles is renowned.
Ouvert pour le souper tous les soirs de la semaine, l'E.P.+ L.P. propose une expérience culinaire asiatique moderne sur plusieurs niveaux, préparée par le chef cuisinier Louis Tikaram primé en Australie. Situé le long du quartier animé des restaurants de La Cienega Blvd, l'E.P. Asian Eating House sert une cuisine moderne de l'Asie du Sud Est avec des ingrédients que l'on trouve principalement en Asie et dans le Pacifique Sud, mélangés avec des produits de renommée mondiale de Californie du Sud.
Offrant une vue imprenable sur Hollywood Hills, le toit-terrasse du L.P. rappelle l'esprit de rue des marchés asiatiques animés grâce aux saveurs audacieuses et aux aliments que vous pourrez partager en plein air, jusqu'à 2h00 du matin. Installez-vous confortablement autour du foyer extérieur sur notre toit-terrasse avec des amis et prenez un verre de Bubble Tea ou l'un des cocktails maison sur mesure, ou profitez d'un rare spiritueux au Frankie's, notre bar privé, qui offre un cadre intime idéal pour les rassemblements privés.
Venez pour un repas et restez pour la nuit.