Allegro Restaurant and Bar in Little Italy San Diego offers a true Amalfi coast Italian dining experience. Featuring a combination of traditional and modern Italian cuisine, Allegro San Diego is the perfect venue for your special occasions and party celebration.
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.
Vous voulez faire une réservation? Appelez l'équipe du Ruth's Chris Steak House qui se fera un plaisir de vous servir!
Le Ruth's Chris Steak House de San Diego, en Californie, sert le meilleur boeuf de qualité USDA disponible, grillé à 980° C et servi sur une assiette chauffée à 260° C, de sorte que votre steak reste chaud, juteux et délicieux, de la première bouchée à la dernière. Savourez les entrées inspirées de la cuisine typique de la Nouvelle-Orléans, les steaks de qualité USDA, les fruits de mer frais, les plats d'accompagnement de spécialité Ruth's Chris et les desserts faits maison. Tout cela pendant que vous profitez de l'ambiance chaleureuse et accueillante bien reconnue des restaurants Ruth's Chris. Que vous soyez un habitué ou simplement un curieux qui veut découvrir pourquoi les Ruth's Chris sont si populaires, l'excuse est parfaite pour profiter d'une sortie exquise. Le souper est servi tous les soirs et les réservations sont fortement suggérées. L'établissement propose aussi des salles privées et des services de traiteur.
Provisional Kitchen, Café & Mercantile, open for daily for brunch and select evenings for dinner. Provisional is a sprawling, sunlit communal dining space featuring a Vittoria Coffee espresso bar, bistro tables, and a retail space set within a greenhouse, where guests can shop a curated collection of homeware, ceramics, apothecary items, pantry staples, and jewelry.Provisional serves some of the best cuisine in the city, featuring favorites such as housemade pasta, woodfire-oven baked pizza and Italian-inspired entrées; our lively brunch features bottomless mimosas and seasonal creations.
Le Island Prime et sa chef Deborah Scott souligne un style innovant et éclectique, qui sera renforcé par la vue panoramique spectaculaire et l'hospitalité attentionnée du Sud. L'endroit surplombe magnifiquement le port de San Diego.
C-Level, le restaurant de style bistro, est ouvert pour le dîner tous les jours à 11h30 et reste ouvert pendant le souper. Le C-Level offre une belle terrasse extérieure chauffée avec vue sur les toits de San Diego.
Huntress is the most adventurous and energetic modern steakhouse in downtown San Diego, offering the finest cuts of meat, one of the largest collections of Japanese whisky brands in California, and a contemporary, lively atmosphere where music elevates every dish.
Renommé mondialement et récompensé de plusieurs prix pour sa cuisine japonaise nouveau genre, le Nobu continue d'offrir aux convives avertis d'à travers le monde une aventure culinaire. L'établissement de San Diego est comme une nouvelle toile sur laquelle le chef Nobu Matsuhisa peut disposer ses plats légendaires, comme la morue noire au miso et le sashimi au sériole avec jalapeno.
Le restaurant, niché dans un Hard Rock Hotel toujours aussi bien situé et toujours aussi branché, propose également des créations uniques du chef exécutif David Meade, qui a aiguisé son talent aux restaurants Nobu de Miami et New York. Le Nobu de San Diego est fiable autant pour la nourriture que pour le service impeccable, mais aussi pour son ambiance sophistiquée et animée.
Beginning with a few classic recipes culled from our chef’s family and friends, the menu captured the true spirit of Mexico. And its authentic style drew a loyal following of those in search of Sonoran grilled swordfish tacos, sizzling sirloin fajitas, and spicy rich chicken mole.Over three decades, our signature friendly service and festive decor have made Miguel’s a San Diego tradition for locals and visitors alike. Our commitment to artisan cuisine has only grown stronger. That means handmade tortillas, fresh salsas, and colorful crispy chips made daily right in our kitchen. Of course, there’s our decadent, must-have jalapeño white sauce, occasionally referred to as white gold by regulars, and craved up and down the coast.We invite you to stop in. Enjoy a refreshing hand-shaken margarita and a genuine, mouthwatering Mexican meal. Lets celebrate what we hope will be your first of many, many visits.