NEVER TRUST A ROUND PIZZA!Figs Pizza is most likely like no other pizza you’ve ever had. Don’t be surprised by the large freeform shape—its specifically part of what will go into your overall experience in enjoying this unique meal.The crust will be so crisp and thin it will be close to brittle. That finely crisped quality is achieved by the special technique used in making the dough and a short cooking time at a very high temperature. The toppings are the finest freshest available and are, as often as possible local produce and other ingredients. A distinctive quality of a Figs Pizza is that it will cool down quickly. If you take a pizza with you please follow the directions provided by the restaurant when heating it again at home.
Le Beehive est un bar-restaurant bohémien souterrain proposant une délicieuse cuisine, des mets exquis, des œuvres d'art et des concerts avec des groupes de renommée mondiale chaque soir. Niché au-dessous du Cyclorama historique du Boston Center for the Arts, dans le South End de Boston, le Beehive sert une cuisine éclectique préparée par le chef cuisinier Rebecca Newell : une nourriture rustique et réconfortante aux influences américaine, européenne, méditerranéenne et du Moyen-Orient.
Il est ouvert pour le souper 7j/7, pour le brunch avec du jazz le week-end, tandis qu'il organise des animations tous les soirs jusqu'à 2h00 avec des cocktails. Le Beehive est l'endroit idéal pour prendre un cocktail après le travail, pour apprécier un souper, un concert, des événements spéciaux et plus encore. Venez goûter à la cuisine, admirer les objets d'art, écouter la musique ou juste partager la bonne humeur ambiante.
Le Beehive accepte les réservations pour les soupers complets. Pour les apéritifs et les boissons, veuillez juste pousser la porte de l'un de nos 2 bars.
Le Bricco est une étoile montante depuis que le restaurateur Frank DePasquale a repensé le menu afin d'y incorporer des interprétations modernes de plats régionaux italiens.
Le Bricco a récolté des commentaires exceptionnels de la part des critiques gastronomiques de Boston et du pays, ses deux plus récentes récompenses étant celle de Meilleur Repas Garanti du North End et celle des Meilleures Pâtes de Boston.
L'équipe talentueuse de l'établissement prépare une nourriture italienne « boutique », appelée ainsi parce qu'elle est unique, personnelle et créée pour un souper sophistiquée et select. Les plats sont accompagnés par un enoteca, ou bar à vins, offrant une sélection exceptionnelle de vins italiens.
Le Bricco propose également un cadre nocturne sophistiqué. Le bar chic et dynamique sert des cocktails uniques et des pizzas cuites dans un four en briques avec des garnitures gastronomiques telles que du prosciutto et de la mozzarella fraîche d'Italie, ainsi que des hors-d'œuvres.
Il est ouvert 2 jours par semaine de 23h00 à 2h00.
Right on the water in the heart of Boston's Seaport with intimate dining rooms, two bars, & the city's best seasonal outdoor patio, the Nautilus Pier 4 (est. 2021) is one of Boston's few 'can't miss' restaurants. Built on the idea that 'Everything is Better' Shared the Nautilus brings it, plain & simple. Featuring ‘New England coastal seafood meets Asian haute street food’ cuisine, culinary inspired seasonal & regional cocktails, 20+ beers, & a "Best Of" Wine Spectator award winning wine & sake list plus a curated energetic soundtrack, & a lively yet neighborly atmosphere. The Nautilus makes the new & unfamiliar feel right at home. Lunch Fri, Sat, Sun 12pm to 3pmDinner Mon - Sun 5 or 530 to 930 or 10 depending on the day.Reservations recommended. Perfect for specials occasions, large groups, private parties or casual drop ins. First come first serve bar. 300 Pier 4 Boulevard. Right by the ICA, World Trade Center, Boston Convention and Exhibition Center, Cisco & Harpoon.
Reigning over Back Bay and The Boston Public Garden, Contessa is the crown jewel of dining atop one of Boston’s most glamorous hotels, The Newbury Boston. Delightfully re-imagined, this enclosed rooftop destination is inspired by the old-world resorts of Europe and the lasting estates of Italy where classic grand trattoria cuisine awaits. Designed like a conservatory with a glass roof and retractable panels for open air dining, the rooftop space feels like a “garden in the sky” where diners relax in a sun-soaked room for breakfast, lunch, or brunch or take in the sunset and starry skies over cocktails and dinner. Contessa is Boston's first culinary destination from hospitality powerhouse Major Food Group, led by founders Mario Carbone, Rich Torrisi and Jeff Zalaznick.
Le restaurant La Voile est une brasserie française authentique qui fut ouverte initialement à Cannes en 1947. Après quelques années avec de nouveaux propriétaires, le restaurant a déménagé à Boston en 2007.
Nested in Uphams Corner, Dorchester, we are a cozy cafe by day offering casual counter service transforming into an intimate and lively 30-seat restaurant by night with a full bar. Our food is a celebration of the ingredients and flavors of the African diaspora — global comfort food — connected from Asia to the Americas. We are a Black-owned, immigrant-owned, and woman-owned business. We believe that food is a vital aspect of community building and we envision a place that is actively engaged in highlighting the culture, art, and history of our community.
Please note that our patio is seated on a first come first serve basis; all tables are set for a 90 minute reservation limit.Eva means full of life. It is also the initials to my children, Elias & Vivian Aboujaoude, who are my life. Eva is a space designed to be welcoming and bright, a place for great food, refreshing cocktails and lively conversation. All while sitting back to enjoy and observe the hustle & bustle of beautiful, historic Newbury Street from one of the largest outdoor patios.
The Florentine Café is an Italian lunch and dinner café, with a full bar, draft beers, and a great wine selection. Stop by with a friend for drinks and a meal or come to lunch with business colleagues. We now offer outdoor seating, as well as, indoor seating with a great view. When the floor-to-ceiling windows open, they let in a nice breeze, allowing the fresh air to circulate, adding to a beautiful dining experience, in, or out. We also have a separate dining area downstairs that seats up to 50 guests It's perfect for any private event, rehearsal dinner, or business function. The casual atmosphere makes it easy to relax, and enjoy a meal with fine company. Join us, start with complimentary, home-made Focaccia bread and seasoned olive oil, and you must try our signature dish, Ravioli di Aragosta. Other best dishes include, the Fusilli Alla Vodka, Pollo al Limone, and a new favourite, the Salmone D'estate.
Le restaurant Nebo est une pizzeria et œnothèque haut de gamme proposant des pizzas napolitaines traditionnelles, une grande variété d'antipasti et de bruschettas ainsi qu'une sélection de desserts, le tout préparé sur place. En outre, le Nebo est le seul restaurant des environs à proposer du vin au quartino, c'est-à-dire dans une carafe individuelle, idéale pour ceux qui désirent simplement partager une dégustation.