Imbued by the vibrant energies of Tulum and the Yucatán Penninsula, tán's hyper modernist menu by acclaimed Chef Richard Sandoval and Chef Jonatán Gomez Luna Torres features coastal Mexican fare with rebellious and bold flavors inspired by their travels and heritage.
Join us for dinner nightly. ¡Salud!
Cet établissement sert le déjeuner, le dîner, le thé, le souper et le brunch dans un grand espace, entre 7h30 et 23h tous les jours. Avec son bar, ses salles privées et ses installations audiovisuelles, il s'agit de l'endroit idéal pour votre prochaine réunion matinale ou pour un événement privé en soirée.
On y présente aussi de la musique jazz live tous les mercredis soir et le service « happy hour » à tous les jours, de 16h à 19h.
Essayez-le pour la Restaurant Week de 2014!
Under the guidance of the Livanos family and Paul McLaughlin, Oceana has provided New Yorkers with an exceptional seafood destination since 1992. Oceana delivers a fresh, seasonal, innovative and approachable seafood-forward menu, with additional offerings suitable for any palate.Oceana has a 70 seat Cafe with a 18 seat marble bar. Great for lunch, after work cocktails & snacks, pre-theater dinner and post-theater desserts. Spring and Summer bring a 50 seat outdoor dining area, private dining options include our Chefs Table for 4, our new Chefs Counter for 6, Wine Room for 18, and our Grand Salon for 80. Full buyouts are also available.
Avec l'équipe derrière The Stanton Social il y a Beauty & Essex, un grand restaurant de 930 mètres carres, avec son bar et salon au cœur du Lower east side. L'atmosphère de l'espace est à la fois grandiose et intime, avec du caractère et effervescent. Différentes salles pour se prélasser et manger se dévoilent sur deux étages, comme une grande maison de ville du siècle dernier. Chaque chambre possède ses propres éléments uniques qui célèbrent la conception de bijoux intemporels et les magasins de bijoux haut de gamme. La cuisine est d'inspiration multi-ethnique, plutôt décontractée, et conçu pour partager avec vos amis et votre famille. Là où le menu du Stanton Social "est celui du Chef Chris Santos adoptez les soirées de cocktails classiques et la cuisine des rues du monde entier. Beauty & Essex s'est inspiré du style bistrot se concentrant sur la réinvention de la cuisine de la famille moderne, qui est à la fois fantaisiste et sophistiqué.
The Press Club Grill serves an Italian-influenced menu where classics are complemented by New York's finest steaks and seafood. Every dish incorporates local, high-quality ingredients that are executed with modern techniques. Find playful takes on classics including Crab Cannoli, Beef Wellington, and signature pasta dishes. Discover seasonal, retro inspired desserts made in-house with favorites such as Cherries Jubilee, Chocolate Budino, and Ricotta Cheesecake.
Un restaurant inspiré du thème des années 1920, niché au cœur du quartier Garment. Servant une cuisine de saison de type New American Fare, le chef exécutif Jeff Haskell met l'accent sur des ingrédients de qualité et de source locale, pour créer des plats simples et abordables. La liste de cocktail éclectique, créée par le mixologue de renommée mondiale Alex Ott, présente un heureux mélange de cocktails classiques et des combinaisons surprenantes, mettant beaucoup d'emphase sur les marques artisanales.
Création de la famille Livanos, le Molyvos propose ce qui se rapproche le plus de la Grèce à New York. Les critiques s'accordent pour dire que le Molyvos sert probablement le meilleur exemple de la cuisine grecque dans la ville et ses alentours. Des gens du monde entier ont découvert que le Molyvos sert de vrais aliments et vins grecs, agrémentés d'une bonne dose de chaleur et d'animation typiques du pays. Le menu repose sur une cuisine hellénique maison et des recettes authentiques, avec des techniques de cuisson classiques et des ingrédients de qualité supérieure. La carte des vins, sous la direction passionnée de Kamal Kouiri, est unique par sa profondeur et sa largeur d'excellents cépages grecs et de petits producteurs méditerranéens dont le vin mérite d'être goûté. Le Molyvos prépare également un menu soigneusement sélectionné, à déguster avant ou après la pièce de théâtre et qui accompagne parfaitement une soirée de divertissement.
Calle Dão is designed to pay homage to Havana's once-thriving El Barrio Chino (Chinatown). Known as the largest such community in Latin America, El Barrio Chino occupied 44 square blocks of real estate in the late 1870s. As the Cuban and Chinese cultures mixed, a unique fusion of cuisine emerged. Today, El Barrio Chino occupies a small section of the narrow Calle Cuchillo - Knife Street - from which Calle Dão takes its name.
The cuisine, cocktails, and décor of Calle Dão strive to transport our guests back to El Barrio Chino when it was at the height of its existence. Calle Dão has created mouthwatering dishes seamlessly blending Cuban staples with Asian flavors. The cocktails, created by Mixologist Joy Daniel, also meld the old world with the new using historical names for libations with modern ingredients. 1857 is a bold sip of orange-infused vodka, amaretto, fresh lime juice, ground ginger, and sesame oil garnished with star anise. It commemorates the year the first ship carrying Chinese laborers arrived in Cuba. Calle Dáo's décor, the creation of its owner Marco Britti (Favela Cubana), is reminiscent of a sultry, old-world Havana restaurant with white-washed walls, distressed wood, and whirring ceiling fans. Chinese artwork, spices, and bright colors provide the accents.
Step into a bygone era and enjoy a modern dining experience at Calle Dão.
Posh chain serving American fare, including breakfast, lunch, dessert and dinner all week long. Brunch on weekends.
Significant seating is reserved for walk-ins, so feel free to visit the restaurant in person.
Established in 2022, Mino Brasserie is your new destination in the vibrant community of the West Village. Located in a spacious corner between Greenwich Avenue & West 12th Street, the 80-seat French restaurant offers a modern version of the ever-satisfying Parisian bistro classics, from the onion soup to a mouthwatering grass-fed beef filet Rossini, with most entrees, priced $30 and under. The bar serves an extensive list of carefully curated wines and craft beers from all around the world.