En 1969, des artisans d'art de Disneyland ont créé ce lieu de rendez-vous romantique dans la cave de l'ancien California Hotel. La cave est le cadre idéal pour une soirée gastronomique intime et romantique. Les clients peuvent s'y retrouver pour déguster une cuisine française raffinée, confortablement assis dans des fauteuils aux dossiers de velours rembourrés dans un cuir riche et moelleux et dans un cadre intimement éclairé. Conviviale et confortable, l'élégante salle à manger est structurée autour d'arches et de murs au style semblable à celui d'une cave, le tout décoré avec des fûts de vin et des lanternes d'argent. L'excellence culinaire se combine avec des ingrédients frais et fins préparés pour obtenir une version légère de cuisine française.
Butcher's House is a modern-day brasserie concept centered around the antique craft of butchery. Upon entry, the guest will be totally immersed in the atmosphere and ambiance of a familiar warmth in a new light through the visibility of chefs at work, beautiful cuts of meat hanging in the dry-aging room, and the perfectly seared steaks on the wood-burning grill. The passion and craftmanship behind Butcher's House will not only be translated through the food but also at the bar where you will find a selection of artisan beer on tap, and a well-focused wine selection. Butcher's House aims to share the passion and artistry of the butcher's craft with you.
* Please use 7:00 for reservations, as we only have one seating per evening. The "New" Hobbit Restaurant is open!Owner Matt McKinney invites you to a fine dining experience in a remodeled 1930's farmhouse.Several different dining rooms, with their own personalities, enhance the natural feel of the restaurant. All three floors are available for dining, even our Wine Cellar!
The new Petrossian at Tiffany restaurant concept—located at Tiffany & Co. South Coast Plaza—brings a one-of-a-kind dining experience to Southern California. With the world’s finest caviar and a French-influenced contemporary menu, Petrossian’s Executive Chef Carlos Cabrera masterfully unites the art of caviar with the Tiffany & Co. tradition of excellence.