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Explore the 2023 MICHELIN picks for Chicago

Une photo de Red logo
par The OpenTable team
Mise à jour le 08 novembre 2023

The MICHELIN Guide has been reviewing fine-dining restaurants around the world for over a century and awarding the best-of-the-best with a ranking through the coveted MICHELIN Star system. And for more everyday eating, there’s the MICHELIN Bib Gourmands: a guide to great spots that won’t break the bank. Check out this year’s selections:

Une photo du restaurant Boka
4.8
4.8 (6849)
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
Lincoln Park
À propos du restaurant
Le restaurant Boka, primé d'une étoile Michelin, est connu dans le monde culinaire de Chicago depuis 2003. En Janvier 2014, suite à une rénovation importante, le chef Lee Wolen se joint à l'équipe en tant que partenaire et chef exécutif. Depuis son arrivée à Boka, les critiques s'y intéressent particulièrement. Phil Vettel du Chicago Tribune et du Eater Chicago a reconnu Lee comme "Le Chef de l'année 2014." Plus récemment, Lee a été nommé 'Chef de l'année' en 2015 et le restaurant Boka a reçu le prix de 'Restaurant de l'année' pendant la soirée réputée des Jean Banchet Awards, tenue à Chicago. Le Boka propose une cuisine américaine contemporaine qui se transforme au gré des saisons et de l'approvisionnement des ingrédients locaux, autant que possible. La chef pâtissière Meg Galus, membre de l'équipe Boka depuis 2015, intègre parfaitement le sucré et le salé tout en respectant l'utilisation d'ingrédients de grande qualité - tout comme le fait Wolen - qui sont préparés et présentés de façon magnifique.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 1 janv. 2024
Service et nourriture incroyable!👌Prix un peu élevé mais l’expérience en valait le coût
Une photo du restaurant Sepia
4.8
4.8 (5106)
50 $ et plus
Américaine contemporaine
West Loop
À propos du restaurant
Fusionnant sans faille le raffinement et l’authenticité, le vintage et le contemporain, Sépia apporte la sensation d'un classique instantané. L'espace élégant est chaleureux et accueillant, confortable et animé. L'attention portée au détail est valable pour tous les coins de l’établissement- tant dans la salle que sur les plats - du carrelage personnalisé Art Nouveau à la menuiserie artisanale et à la vaisselle vintage. L'élégance facile de la salle sert de toile de fond idéale pour la cuisine américaine inventive. Le menu saisonnier du chef Andrew Zimmerman met en valeur la pureté et la qualité des ingrédients, Sépia célèbre la tradition - avec une touche moderne.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 3 déc. 2022
Engagement
Une photo du restaurant Girl & the Goat
4.8
4.8 (14144)
30 $ ou moins
Américaine contemporaine
West Loop
À propos du restaurant
Le Girl & the Goat a ouvert ses portes en 2010 avec l'objectif de servir un menu de style familial débordant de savoureux aliments aux arômes audacieux, dans un environnement amusant et animé. Pour une expérience encore plus exceptionnelle, ils proposent une sélection de vins du monde entier avec un accent mis sur les petits producteurs, une carte rotative de bières artisanales et une liste de cocktails amusants créés par les barmen de l'établissement. Situé au 809 W Randolph, le Girl & the Goat est l'un des premiers établissements du Randolph Restaurant Corridor. Vous avez l'embarras du choix côté places, avec un salon confortable, des sièges au bar, des tables standard et quatre sièges si près de la cuisine qu'on pourrait vous demander de donner un coup de main! Le Girl & the Goat accepte les réservations, mais elles ne sont pas absolument requises. Les nomades, les aventuriers et les plus spontanés d'entre vous sont donc les bienvenus.
Meilleur avis
Dfafard
Y est allé·e le 18 août 2023
Nous avons adoré! Service impeccable et les plats étaient succulents, on recommande assurément et on y revient à notre prochaine visite à Chicago.
Une photo du restaurant avec West Loop
4.8
4.8 (618)
30 $ ou moins
Méditerranée
West Loop
À propos du restaurant
avec, un bar à vins conçu par l'équipe primée qui a créé le One Off Hospitality, a ouvert ses portes en 2003 avec le partenariat du chef exécutif Paul Kahan, Donnie Madia et le sommelier Eduard Seitan. Le menu rustique, qui comporte des classiques méditerranéens aux influences du Midwest, prend exemple sur les régions viticoles du sud de la France, de l'Italie, du Portugal et des côtes de l'Espagne. avec reflète les arômes, saveurs et couleurs de la Méditerranée dans sa cuisine, mais propose aussi une carte des vins à prix modéré qui met l'accent sur les petits vignobles du sud-ouest de l'Europe. Ce bar à vins est fier d'être devenu le restaurant partenaire de Blackbird, The Publican, The Violet Hour, Big Star et Publican Quality Meats.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 18 août 2016
Amazing restaurant.
Une photo du restaurant Elske
4.8
4.8 (1056)
50 $ et plus
Américaine
West Loop
À propos du restaurant
**We can accommodate vegetarian, pescatarian, gluten free, dairy free, nut/peanut free & shellfish free diets. Before booking, please email us at info@elskerestaurant.com regarding any restrictions not listed above as we may be unable to accommodate certain restrictions, or diners with multiple restrictions.

About:
Elske means love in Danish, a nod to both David Posey’s Danish mother and the fact that the couple got engaged in Copenhagen. “Our travels in Denmark have really influenced us,” Chef Posey said. “We like that clean, simple aesthetic.” The dining room — all crisp lines, minimalist décor & soft lighting — is anchored by a wide open kitchen on one side & a small patio with a working fireplace on the other. Combined with the friendly service, it creates the impression that you’re eating in a supremely tasteful Scandinavian friend’s weekend home.

Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 2 oct. 2022
Fabulous unique food in a non-pretentious environment.
Une photo du restaurant HaiSous Vietnamese Kitchen
4.7
4.7 (265)
De 31 $ à 50 $
Vietnamienne
Pilsen
À propos du restaurant
MICHELIN Bibb Gourmand x5 + James Beard Nominated x4

Experience elevated Vietnamese Cuisine in a an atmosphere that is chic, approachable, warm & inviting.

Chef Thai & Danielle Dang’s critically acclaimed restaurant celebrates Vietnamese cuisine in the heart of a vibrant Chicago neighborhood, Pilsen.

Enjoy Chef Thai's famous Caramelized Fish Sauce Wings, his signature Whole Fried Fluke and one of the New York Times favorite dishes, HaiSous' Grilled Oysters ! Guests may also enjoy a special and seasonal Grand Tasting Tour, 3 curated courses with the option of an optional wine pairing. Or simply join us at the bar for our $10 Happy Hour menu, $10 dishes & cocktails 4pm-6pm! *Happy Hour at Bar Seating Only

The more guests you bring, the more dishes you get to try! Great for groups.

Une photo du restaurant Proxi
4.6
4.6 (2250)
De 31 $ à 50 $
Mondiale/Internationale
West Loop
À propos du restaurant
Through a fresh and innovative American lens, Proxi, a sister restaurant to Partner and Executive Chef Andrew Zimmerman’s Sepia, scours the most culinary-rich corners of the globe to inspire a menu that celebrates the bold flavors of multicultural street foods through pristine ingredients. Located in Chicago’s West Loop neighborhood along Restaurant Row, Proxi, designed by award-winning Meyer Davis, unites an award-winning team to transport its guests around the world, beginning with cuisine and extending to an eclectic beverage program focused on worldly inspirations and diverse, exotic ingredients. Casual, yet fast-paced service guides Proxi’s international culinary experience, with fine-dining standards and in-depth product knowledge leading the charge, balanced by genuine energy and enthusiasm.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 20 nov. 2021
Efficient service- creative menu
Une photo du restaurant Cabra - Chicago
4.6
4.6 (2776)
De 31 $ à 50 $
Péruvienne
West Loop
À propos du restaurant
Cabra Chicago is a spirited rooftop dining and drinking destination inspired by the vibrant flavors of Peruvian Cuisine. Helmed by acclaimed Chef Stephanie Izard and her longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra offers crave-worthy food in a colorful, lively setting.

Reservations are required.

Meilleur avis
AngelaC
Y est allé·e le 2 sept. 2023
Nice and unique ambiance. Good service and exquisite food.
Une photo du restaurant Cira
4.5
4.5 (1639)
30 $ ou moins
Méditerranée
West Loop
À propos du restaurant
Cira is a modern, Mediterranean restaurant, serving breakfast, lunch, and dinner, as well as weekend brunch. The menu is made up of small, shareable plates, inspired by the countries that make up the Mediterranean Basin and their symbiosis over the years.
Meilleur avis
natalieVIP
Y est allé·e le 27 juil. 2022
Cool vibe. Unique menu items to explore. Helpful servers.
Une photo du restaurant PERILLA fare
4.7
4.7 (332)
De 31 $ à 50 $
Coréenne
West Town
À propos du restaurant
Korean American cuisine centered around a communal dining experience. Inspired by classic Korean flavors and ingredients, we offer our approach on many traditional classics including Korean BBQ paired alongside new and exciting takes created by the Chef to represent the second generation of Korean Americans and the food we love to enjoy and share. Join us for grilled meats on the table paired with a curated beverage list which includes handcrafted cocktails, craft beers, a curated wine list, and hand selected imported sojus. Our menu features sourced ingredients from local farms and hand selected quality meats from local purveyors and family owned businesses. Our menu accommodates all dietary restrictions with a focus on vegetarian options including locally sourced mushrooms. We are excited to welcome you in to our warm and inviting space featuring artwork from local artists.

Located in River West / Fulton Market area

Une photo du restaurant Sochi Saigonese Kitchen
4.7
4.7 (485)
30 $ ou moins
Vietnamienne
Lakeview / East Lakeview
À propos du restaurant
Come enjoy Vietnamese cuisine from the Saigon region. Showcasing Pho, Banh Mi, eggrolls, fresh spring rolls, salad, and main dishes. Accompanied with homemade desserts that completes the meal. Complimented with a full bar with wonderful wine pairings and an array of hand crafted cocktails.
Our dining room is inviting and bright with and open kitchen so you may be able to see all the action that is happening.

Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 4 août 2022
Fantastic restaurant. Food. Secure. Ambience. Fantastic.
Une photo du restaurant Ina Mae Tavern & Packaged Goods
4.6
4.6 (136)
30 $ ou moins
du Sud des États-Unis
Bucktown / Wicker Park
À propos du restaurant
Eat, drink, relax & enjoy yourself at Ina Mae Tavern & Packaged Goods in Wicker Park. Live

Michelin Bib Gourmand 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Southern fare by Chef Brian Jupiter, James Beard Semi-finalist, Best Chef Great Lakes 2019 & 2020

Named best fried chicken, seafood & po'boys, live music & entertainment

Une photo du restaurant Indienne
4.8
4.8 (86)
50 $ et plus
Indienne
River North (Chicago)
À propos du restaurant
INDIENNE resides in a 19th-century printing warehouse; the converted timber loft now brought to life by Chef Sujan Sarkar's culminating effort in Progressive Indian Fine-Dining.

Beloved Guests: please note the reservations acquired through open table are solely for the tasting menu experience. We are thrilled to welcome you into our home! For questions regarding the tasting please call the restaurant during office hours and / or email our team info@indiennechicago.com.

Une photo du restaurant Kie-Gol-Lanee
4.8
4.8 (89)
30 $ ou moins
Mexicaine
Uptown
À propos du restaurant
Opened in 2016, this Uptown Mexican eatery continues to gather accolades, including a spot on The New York Times' recommendations "36 hours in Chicago" and four straight years of being a MICHELIN Guide Bib Gourmand restaurant right up to the present.

An immersive experience of Oaxacan cuisine featuring layudas (a.k.a. Mexican pizza), tamales oaxaqueños, enchiladas de mole, cornish hen and tacos de birria just to name a few. Their selection of margaritas made with homemade agua frescas with no artificial syrups and mimosas on the weekends is a must! Diners know to leave room too for the Oaxacan nicuatole (a flavored flan) and tres leches cake.

Kie-Gol-Lanee comes from the Zapotec dialect meaning "Piedra Antigua" (old stone). Its Spanish version "Quiegolani" is the name of a small village in Oaxaca, Mexico, where the owners and siblings are from. Maria and Reynel Mendoza run this operation with their spouses, Leo and Sandra, whose mission is to preserve their family’s original recipes.

Meilleur avis
gourmetman
Y est allé·e le 31 mars 2024
Delicious! Extensive and unique menu. Highly recommend. No disappointments in appetizers, entrees, or dessert.
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