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Los Angeles' Award-winning Restaurants

Une photo de Red logo
par OpenTable
Mise à jour le 18 avril 2023

James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in Los Angeles and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.

Une photo du restaurant Angelini Osteria - Beverly Blvd
4.7
4.7 (2455)
De 31 $ à 50 $
Italienne
Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
À propos du restaurant
Connu pour être au fourneau dans les restaurants haut de gamme Rex et Vincenti, le chef Gino Angelini concocte une cuisine italienne de qualité dans son propre établissement. Même les gourmands qui ont tout essayé savoureront les entrées simples mais sublimes, allant des pizzas minces comme du papier aux moules et palourdes cuites à la vapeur qui baignent dans un bouillon d'ail infusé. Les lasagnes vertes de Nonna Elvira sont une douzaine de couches de bonheur avec des couches de pâtes qui enveloppent un fromage doux. Poursuivez avec un branzino (loup de mer incrusté de sel) délicieusement moelleux , ou avec une côtelette de porc accompagnée de chou rouge braisé. Les desserts méritent une attention particulière, comme un mascarpone crémeux ou une boule de gelato à la vanille servie avec une dose d'expresso chaud.
Meilleur avis
LoLoVIP
Y est allé·e le 17 mai 2022
Excellent, excellent, excellent!!!!
Une photo du restaurant Antico Nuovo
4.7
4.7 (690)
De 31 $ à 50 $
Italienne
Hollywood
À propos du restaurant
Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish.

Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.

Une photo du restaurant AOC - 3rd Street
4.8
4.8 (4945)
30 $ ou moins
Californienne
Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
À propos du restaurant
L'AOC est un restaurant préparant des petits plats à partir d'ingrédients locaux de saison. Sa cuisine française de Californie élaborée par la chef Suzanne Goin comporte également quelques influences méditerranéennes. L'établissement propose 24 vins au verre et un choix de 150 bouteilles dont la sélection unique est l’œuvre de Caroline Styne. Ces crus sont issus de l'agriculture biologique, biodynamique ou durable. Vous profiterez désormais d'un bar complet avec des spiritueux haut de gamme et des cocktails spéciaux. Il vous est conseillé de réserver.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 16 sept. 2023
Best restaurant in west LA as far as I’m concerned!
Une photo du restaurant Asterid
4.2
4.2 (257)
50 $ et plus
Californienne
Centre-ville
À propos du restaurant
Inspired by Chef Garcia’s Angeleno experience, asterid lives to discover and celebrate Los Angeles’ mosaic of diverse cultures and culinary richness through vibrant, ingredient-driven menus in a warm, lively atmosphere. Authentically from and for Los Angeles, asterid features Chef Garcia’s California-inspired menu and bar program that celebrates the spirit of L.A.
Une photo du restaurant BRERA Ristorante
4.6
4.6 (2408)
De 31 $ à 50 $
Italienne
Centre-ville
À propos du restaurant
Le Officine BRERA est une trattoris inspirée par la "Cucina Povera", typique de la campagne le long de la vallée de la rivière Pô dans le nord de l'Italie. Il s'agit du nouveau concept du restaurateur Matteo Ferdinandi, du chef Angelo Auriana et de la sommelière Francine Diamond-Ferdinandi. Pour un souper gastronomique privé ou pour le service traiteur, s'il vous plaît contactez Adan Valdez par courriel: adan@officinebrera.com ou par téléphone: (213) 553-8006.
Meilleur avis
ChristoR
Y est allé·e le 12 mars 2023
Good restaurant
En découvrir davantage
Une photo du restaurant Carlitos Gardel Argentine Steakhouse
4.9
4.9 (1949)
50 $ et plus
Grillade
Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
À propos du restaurant
Ce restaurant-grill argentin installé sur la Melrose Avenue est connu et réputé depuis plus de vingt ans, grâce aux authentiques recettes de cuisine familiales rapportées de Buenos Aires, qui continuent aujourd’hui de régaler les papilles. Les ingrédients utilisés pour l’élaboration de la carte sont issus de l’agriculture durable. L’établissement s’efforce et met un point d’honneur à ne proposer que les meilleures pièces de viande, certifiées et issues de bêtes nourries naturellement. Ce restaurant vous séduira avec sa riche boiserie et ses photographies anciennes réparties sur les murs de manière à vous plonger dans l’atmosphère de Buenos Aires et de ses influences parisiennes, ainsi que de son charme du vieux monde. L’établissement abrite une exceptionnelle cave à vins gérée par Max Bozoghlian, un sommelier de renom. Vous pourrez entre autres y retrouver les meilleurs crus italiens, français et argentins.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 15 mai 2022
Great restaurant
Une photo du restaurant Girl & the Goat L.A.
4.8
4.8 (3625)
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
Centre-ville
À propos du restaurant
Chef Stephanie Izard and her team are thrilled to join LA’s vibrant restaurant community and continue our tradition of serving tasty, bold-flavored foods in a fun and lively family-style setting. A few favorites, like goat empanadas and sautéed green beans, will be back on the menu. Stephanie and her team have also crafted new dishes inspired by California produce and local flavors, like carrot-tahini dip with tahini tofu, and curried goat with radishes, pickled vegetables, and masa chips. To enhance the experience we offer a selection of wines from around the world with a focus on small producers, a rotating list of craft beers, and a list of fun cocktails created by our bartenders.

Located in the Arts District at 555 Mateo, Girl & the Goat offers dinner service Monday through Sunday, plus brunch Sunday. Girl & the Goat accepts reservations but always welcomes walk-ins, nomads and adventurers!

Meilleur avis
LindaO
Y est allé·e le 7 avr. 2023
Incredible food. Excellent service. Unique flavors.
Une photo du restaurant Ima
4.6
4.6 (96)
50 $ et plus
Shabu-shabu
Beverly Hills
À propos du restaurant
Japanese Black A5 Wagyu beef is one of the masterpieces of Japanese culture. At IMA, we use this premium beef praised highly all over the world by chefs and food connoisseurs, and we serve them in true Japanese fashion. Our Sukiyaki and Shabu-Shabu courses come with the best ingredients available hand-picked by our Japanese chefs. We promise you the exceptional experience without any compromise.
Our a la carte selections are served with the finest , in-season ingredients in a relaxed environment . Join us at IMA and allow us to show you one of the highest regarded culinary delights of Japan.

IMA has been chosen as one of the recommended restaurants in Los Angeles in Michelin Guide 2021.

Une photo du restaurant Jar
4.9
4.9 (3224)
50 $ et plus
Américaine
Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
À propos du restaurant
Jar, le restaurant renommé du chef Suzanne Tracht, est un "chophouse" moderne à des tarifs excellents. On y sert des apéritifs et des salades, un menu de mijotés et de rôtis, de braisés et de sautés. Le tout est complété par un ensemble d'à-côtés, de sauces, et de desserts. La chef Suzanne Tracht et le chef de cuisine Preech Narkthong continuent de créer une cuisine américaine contemporaine avec des plats qui plaisent à tout le monde. La salle est inspirée des "Supper Club" des années 40, et des plats signature ont rapporté des critiques élogieuses depuis presque une décennie. Assurez-vous de les rejoindre pour un souper de dernière minute au Jar Bar / Lounge. Consultez leur site sur la toile pour les menus et plus encore.
Meilleur avis
JohnK
Y est allé·e le 17 juil. 2023
Great dinner! Great cocktails. Beautiful restaurant. An LA classic. A must.
En découvrir davantage
Une photo du restaurant Le Comptoir
5.0
5 (185)
50 $ et plus
Américaine
Centre-ville
À propos du restaurant
Michelin-starred chef Gary Menes shares his unique culinary philosophy at Le Comptoir, featuring an 8-course vegetable-inspired tasting menu showcasing seasonal ingredients sourced from our very own organic kitchen garden and local farmer friends. Enjoy an intimate, sensory dining experience at our 10-seat counter and see each dish unfold up-close before your eyes.
Meilleur avis
Kara
Y est allé·e le 18 déc. 2022
A truly unique and delicious experience, Le Comptoir is our new favorite restaurant.
Une photo du restaurant Lumière Brasserie
4.5
4.5 (246)
30 $ ou moins
Non-specifiée
Beverly Hills
À propos du restaurant
Lumière, our French-inspired brasserie with a fresh West Coast perspective. Honoring the Parisian love of delicious food, good company, and beautiful things, Lumière evokes the feeling of being transported to 1920s Paris. It is open for all-day service including weekend brunch and daily Happy Hour. Led by Executive Chef Ramon Bojorquez, Lumière is driven by the pulse of the season, using fresh, seasonal ingredients in refined dishes including vegan, vegetarian and gluten-free options. The restaurant embodies a design that is classic yet modern and chic, with authentically vintage furniture and fixtures paired with sumptuously rich jewel tones. Lumière offers unique identities within its restaurant - the brasserie for a longer stay, the patisserie for daily Parisian provisions, the bar for delightful cocktails and specialty wines and our outdoor French garden. For those guests interested in hosting private events, we offer a number of customizable spaces for parties, large and small including the Writer's Den and Solarium.
Une photo du restaurant Meteora
4.6
4.6 (887)
De 31 $ à 50 $
Californienne
Hollywood
À propos du restaurant
Chef Jordan Kahn from 2-star Michelin Vespertine and Destroyer invites guests to his seasonal, globally-inspired tasting menu and lounge hideaway.

Guests can anticipate live-fire cooking, exceptional ingredients, and eye-catching presentations that will dazzle their palates and senses.

An a la carte menu is offered for the bar and lounge. Walk-ins are welcome.

Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.

Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 21 déc. 2023
Nice personalized service! Beautiful and unique decor.
Une photo du restaurant Openaire
4.3
4.3 (2204)
De 31 $ à 50 $
Californienne
Koreatown
À propos du restaurant
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.

For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.


Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 30 janv. 2022
Engagement
Une photo du restaurant Rossoblu
4.7
4.7 (2016)
De 31 $ à 50 $
Italienne
Centre-ville
À propos du restaurant
Rossoblu celebrates chef Steve Samson’s two home cities, Los Angeles and Bologna, Italy. The menu features house made salumi, soulful pastas, market produce, and wood grilled fish and meats.

Located in downtown’s City Market South, the site of Los Angeles’s original produce market, Rossoblu’s vaulted dining room and open kitchen create a festive dining environment. The restaurant’s private outdoor piazza allows al fresco diners to feel far removed from the nearby city bustle. An intimate basement wine cellar can be reserved for private parties.

Meilleur avis
AlisonGVIP
Y est allé·e le 16 avr. 2023
It’s our favorite restaurant! Best service, best food!
En découvrir davantage
Une photo du restaurant Saffy's
4.8
4.8 (944)
De 31 $ à 50 $
du Moyen-Orient
East Hollywood
À propos du restaurant
A multi-regional Middle Eastern restaurant in East Hollywood, from Chefs Ori Menashe and Genevieve Gergis of Bestia and Bavel.
Meilleur avis
zewing77VIP
Y est allé·e le 25 janv. 2023
Amazing flavors. Nice portions. Excellent bar service.
Une photo du restaurant All Day Baby
4.7
4.7 (225)
30 $ ou moins
Américaine
Silver Lake
À propos du restaurant
Walk-ins only. We do not take reservations. Come on in!

We are a joyful feel-good restaurant, bakery & cocktail bar with the soul of a diner. We serve BREAKFAST, LUNCH, COCKTAILS, PASTRIES and more. We have an additional HAPPY HOUR MENU (2:00-4:00p Monday-Friday). You can view our menus at: alldaybabyla.com/menu. We offer indoor & outdoor seating, plus bar seating.

We are a proud Michelin Bib Gourmand restaurant and among LA Times' 101 Best Restaurants.

Une photo du restaurant The Factory Kitchen - Los Angeles
4.7
4.7 (3525)
De 31 $ à 50 $
Italienne
Centre-ville
À propos du restaurant
The Factory Kitchen est le premier concept du FactoryPlaceHospitalityGroup, dont l'ouverture le 31 octobre 2013 a été largement saluée. Dirigé par le restaurateur Matteo Ferdinandi et son épouse sommelière Francine Diamond Ferdinandi, ainsi que leur ami de longue date et partenaire, le chef cuisinier Angelo Auriana, le Factory Kitchen redéfinit l'approche et l'expérience des dîners décontractés en ville en combinant des éléments de l'art culinaire avec le service et le design. Bar-restaurant italien traditionnel au cœur du quartier des arts dans le centre de Los Angeles, le concept culinaire du Factory Kitchen se concentre sur les recettes locales d'Italie du Nord en mettant l'accent sur certains plats traditionnels ligures comme le Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese et la Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 8 janv. 2023
My favorite restaurant
Une photo du restaurant Yangban
4.7
4.7 (521)
De 31 $ à 50 $
Coréenne
Arts District
À propos du restaurant
Yangban, the genre-defying Korean American culinary ‘conversation’, which opened in Los Angeles’ Arts District, re-opens after a transformative interior overhaul of the space, revealing an evolution of the highly acclaimed restaurant. Now featuring a full-service dining room and updated food and beverage programs, the concept remains at its core a Modern-Korean American restaurant as told through the lens of husband-and-wife chefs Katianna and John Hong.
Recent awards include: Bon Appetit's 10 Best New Restaurants, Esquire's Best New Restaurants in America + Chefs of the Year, David Chang's Restaurant of the Year, Condé Nast Traveler's Best New Restaurants in the World and recognition from the James Beard Foundation and Michelin.

If you do not see availability, we keep a significant portion of the restaurant for walk-ins.

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