Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Restaurants près de Abigail Adams Smith Museum

Prix
Type de cuisine

8 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Sea Salt
4.6
Exceptionnel(202)
Prix : raisonnable
• Méditerranée • Upper East Side
Réservé 20 fois aujourd'hui
Sea Salt is the new favorite neighborhood Modern Greek & Mediterranean Restaurant with three Course Lunch Menu, small plates, full dinner menu and well-thought-out craft cocktails. Perfect place for an intimate dining, groups, any special occasions, or solo dining with a feel at home vibes, casual atmosphere and a beautiful outdoor seating. Fun Brunch Weekends and Happy Hour specials Everyday!!
Photo du restaurant Maya - New York
4.7
Exceptionnel(2418)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Upper East Side
Réservé 45 fois aujourd'hui
Au Maya, le premier restaurant emblématique du chef Richard Sandoval propose son mélange de renommée internationale d'ingrédients mexicains authentiques et de techniques culinaires innovantes. Les Margaritas faites à la main et la sélection de plus de 100 tequilas se marient à merveille aux plats savoureux. L'art mexicain complète l'expérience culinaire de Maya. "Père de la cuisine mexicaine moderne" Financial Times "La nourriture à Maya est différent de tout ce qui est servi à New York" New York Times - Deux étoiles "Maya définit pratiquement l'élégance décontractée ... Menu Maya se lit comme une lettre d'amour au Mexique" Guide Michelin "Le gouvernement du Mexique devrait faire de Richard Sandoval un ambassadeur" New York Magazine
Photo du restaurant Bistro Vendome - NYC
4.7
Exceptionnel(1708)
Prix : cher
• Française • Midtown East
Réservé 22 fois aujourd'hui
L'objectif simple de Bistro Vendome est de servir des recettes françaises classiques, certaines traditionnelles et d'autres avec une touche moderne, et de vous faire tomber en amour avec la cuisine française à nouveau! Bistro Vendome est situé dans une élégante maison de trois étages avec une mezzanine dotée d'une lucarne, donnant sur une terrasse extérieure et un bar élégant et accueillant. Le décor est authentique et confortable, avec des tons chauds et terreux, conçus pour déguster un repas parfait. Vous vous y sentirez assurément à l'aise! Bon appétit!
Photo du restaurant Treadwell Park - UES
4.6
Exceptionnel(18)
Prix : cher
• Réservation de tables avec bouteilles • Upper East Side
Réservé 15 fois aujourd'hui
Craft beers, cocktails & New American bar bites feature at this hip hangout with pingpong & pinball. For Parties of 8+ please email celine@merchantshospitality.com for booking.
Photo du restaurant Moti Mahal Delux
4.4
Génial(665)
Prix : cher
• Indienne • Upper East Side
Réservé 23 fois aujourd'hui
Moti Mahal Delux offers recipes that are distinguished principally by inventive flavor combinations and the finesse of ‘Mughlai’ cuisine, a "bargain in any neighbourhood for food that provides a surprising flavor of luxury" - The New York Times, 2 StarsThe signature “Butter Chicken”, has come to be known as one of the most renowned dishes in the world. “Tandoori Chicken”, "the most eye opening item to come out of the oven" is the legacy of the Moti Mahal restaurant chain. “Daal Makhani”, or “Kaali Daal”, is "deeply, truly luxurious" and here at Moti Mahal Delux, can make you go "wobbly with happiness". Another Moti Mahal Delux signature is the Masala, a fragrant curry prepared with a choice of goat brain, crab, chicken or shrimp. This sophisticated and upscale restaurant with a "comfortable modern dining room" and "attentive and courteous" service offers a one of a kind Mughlai fine dining experience.
Photo du restaurant Imli urban indian food
4.4
Génial(125)
Prix : raisonnable
• Indienne • Upper East Side
Réservé 2 fois aujourd'hui
Urban Indian food in NYCimli was founded from a combined passion for Indian cuisine, which in turn sparked a desire to create a unique and memorable dining experience. As three self-professed foodies with discriminating tastes, though inspired by the vast amount of options in NYC, we've always had the craving for something different from our current choices.A place where ambiance, service and cuisine are all treated equally.All this in a modern atmosphere, where the charm of exposed brick, a partially open kitchen, full service bar, and outdoor garden seating enhance the already welcoming ambiance.Just as in the Old-World Parsi cafes of Bombay, where patrons from all walks of life spent countless hours relishing the company of their counterparts and savoring the diverse flavors of India, we hope you will join us at Imli to do the same.
Photo du restaurant Merchants Cigar Bar
4.3
Génial(134)
Prix : cher
• Américaine • Upper East Side
Réservé 5 fois aujourd'hui
Merchants Cigar Bar is a sleek, midcentury-styled lounge that transports guests to another time and place with legal indoor smoking, an exquisite cocktail menu, and music playing till the early morning hours .Merchants offers a well-curated cigar selection from Davidoff—including but not limited to the Grand Cru Toro, WSC Churchill, Aniversario Short Perfecto, and Royal Release Robusto. The selection includes cigars from the Montecristo Classic Series and the Double Chateau Natural & Maduro from Arturo Fuente. Padron brings more options to the table, such as the 1964 and 1926 Anniversaries Series. With tobaccos from almost every corner of the globe, you’re bound to find a cigar that suits your profile and excites your palate. Complementing the cocktails & cigars is a menu by Executive Chef Antelmo Ambrosio featuring time-honored plates including Steak Tartare prepared table-side, seared Hudson Valley Foie Gras with brandied cherries, and Caviar with all its accoutrements.
Photo du restaurant SUSHI YOSHIZAWA
Prix : très cher
• Sushi • Upper East Side
In 2024, Chef Yoshizawa opened Sushi Yoshizawa, an intimate restaurant with seven seats offering only Edomae-style omakase sushi. Sushi Yoshizawa sources the finest seasonal fish from Tsukiji and Toyosu markets in Japan, as well an other parts of the world, and serves them in prime condition, sometimes aging them to perfection. Chef Yoshizawa explains, "Sushi is made up of a simple combination of Neta (fish), Shari (sushi rice), and Nikiri shoyu (special blend soy sauce). No matter how exceptional the neta is, if the balance with the shari and nikiri soy sauce is not right, the harmony will be lost."We invite you to experience Chef Yoshizawa's omakase, a testament to his lifelong dedication to sushi, and discover the harmony he creates with every dish at Sushi Yoshizawa.

Restaurants près de Abigail Adams Smith Museum en un coup d'œil

Mise à jour le

Découvrez les restaurants dont les clients raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable