Join us and enjoy an elevated dining experience with a waterfront view of the marina at The Cast and Plow Restaurant located inside The Ritz-Carlton Marina del Rey. We offer a Contemporary California cuisine for Breakfast, Lunch and Dinner with an Ala Carte Brunch on Saturday and Sunday. Our last seating for dinner is 9:30pm daily. This locals-favorite features fire-pit tables for dining and a full bar that is open until 11:30pm. Our fire-pit tables cannot be reserved are not guaranteed and based on availability. We will do our best to honor those who would like to enjoy outdoor dining.For large parties of 15 or more planning a special event or need private space for small business breakfast, lunch or dinner, please contact our Host Team at 310-574-4333 or email sam.davenport@ritzcarlton.com.
We pride ourselves in offering great atmosphere for family and friends. Deva and Ivan (the husband and wife team) wanted to offer here in Playa Vista a little piece of Italy and brought wonderful recipes along for their guests to enjoy.We invite you to come and enjoy a pleasant visit with a wonderful wine selection to go along with your meal and a homey environment.
Le restaurant Takami Sushi & Robata propose uniquement des sushis de première qualité sushi. Doté de 3 cuisines, Sushi, Robata et Asian Fusion. Takami est le seul restaurant situé dans le centre-ville de Los Angeles qui vous offre la possibilité de manger à l’extérieur tout en étant 21 étages au-dessus de la ville et où vous pourrez bénéficier d’une vue à 360 degrés sur Los Angeles. Vous pourrez également bénéficier d’un bar complet avec une liste de vin et de saké. L’Happy Hour est disponible 7 jours par semaine dans le salon. .
MessHall est le plus récent restaurant de Los Angeles situé au cœur de Los Feliz. Le restaurant est une ré-interprétation d'une taverne américaine classique, dotée d'un bar à aliments crus et d'une atmosphère décontractée de salle à manger sociale/communautaire. Les espaces ouverts de cet endroit présentent des éléments néo-industriels historiques, témoignant de son passé (anciennement Cecil B. De Mille's Willard's Chicken Inn et The Brown Derby). MessHall vous propose des classiques américains réinventés par Shane Pritchett qui sont composés d'ingrédients locaux, durables, organiques et de saison. Le bar met aussi en vedette des classiques, de nouveaux spiritueux américains et des bières artisanales.