Pendolino is the new restaurant from chef-owner Kevin Maxey, debuting spring of 2024 in Atlanta. Taking up an Italian disposition – one where eating and culture are inseparable – we are proud to offer Chastain Park a classy-casual neighborhood place.Come join us in our dining room or our sun-filled patio for an unbeatable setting. One side of the restaurant boasts a curved oak wood bar with casual café style seating, and views of the wood burning oven. The main dining room has a lux mix of comfy banquettes, graciously sized booths, and marble topped tables and there is a private dining room that can be enclosed for festive celebrations. Whether you are out for a date night or late night, feasting with friends or family, popping by for an afternoon snack or lingering for a special occasion, we can’t wait to host you.
Depuis qu'il a été nommé « meilleur nouveau restaurant en Amérique » par Esquire en 2006, le Ecco est rapidement devenu l'un des tops à Atlanta, et dans tout le Sud-Est. Le menu européen de saison attire avec des viandes et des fromages délicieux. Une belle carte comportant une myriade de différentes sélections, telles des pâtes maison, d'authentiques pizzas au feu de bois et des desserts alléchants. Le restaurant dispose également d'une carte des vins aventureuse, reconnue au niveau national représentant à la fois le côté petite boutique et grands vignobles européens bien connus avec de nombreuses sélections exclusives à Ecco.
Doté d'un design primé comprenant un bar surdimensionné, une grande terrasse en plein air et une magnifique salle à manger principale, le Ecco est tout à fait unique, mais confortable. Que ce soit pour une grande fête, pour profiter d'un souper romantique ou tout simplement pour une petite bouchée au bar, le Ecco est sûr de devenir l'un de vos restaurants de quartier préférés.
Enter into a nostalgic area, the Amalfi coast, yet in the heart of Buckhead. Open six days a week for dinner, Amalfi Cucina & Mercato is a traditional Neapolitan restaurant centered around a wood-burning brick oven imported from Italy. Led by Executive Chef Santiago Echavarria, Amalfi's authentic Italian menu includes Neapolitan-style pizzas as well as authentic appetizers, fresh salads, traditional pasta dishes and original desserts. Cozy up in a spacious booths or have a seat at the bar to enjoy the view with a signature cocktail.
Open seven days a week for lunch and dinner, Amalfi Cucina & Mercato - Downtown Atlanta is a traditional Neapolitan trattoria centered around an open kitchen featuring a 6,000 pound wood-burning brick oven imported from Italy. The 170 seat dining room also has large semicircular booths, custom wrought iron chandeliers along with Juliet balconies overlooking an Italian-inspired entryway. Originating in and the true pizza of Naples in the 1600s, Vera Pizza Napoletana is 12 inches or less in size, made from simple fresh quality ingredients from the Campania region of Italy and cooked at temperatures in excess of 900 degrees in approximately 60 seconds. Just launched, a new menu which includes many fresh pastas, salads, appetizers and desserts, including beautiful imported gelato. Enjoy a full bar with local beer on tap, exclusive wine list and specialty cocktails in beautiful Downtown Atlanta.
Ecco explores the depth and diversity of bold European flavors from the comfort of our contemporary, upscale Midtown restaurant. Impeccable old-world styling, fine dining standards of service, and an unparalleled wine list will keep you coming back for more.Dine with us and enjoy our beloved fried goat cheese drizzled with honey, award-winning wood oven flatbreads, inspired pastas and inventive European-inspired mains that make the most of what’s local.
En utilisant l'une des meilleures cuisines du pays, le Local Three se présente comme un restaurant de quartier où la nourriture, les boissons et le service sont excellents! L'ambiance y est décontractée et vous n'avez pas besoin d'une tenue chic pour y déguster du foie gras. Le Local Three sert une cuisine de qualité à des prix abordables, accompagnée d'une fascinante carte des vins et des bières, de même que d'un service de bar complet. Le chef Chris Hall est l'ancien chef du Canoe et il a aussi collaboré avec Jay Swift à l'ouverture du 4th & Swift. En bref, ce restaurant propose une cuisine authentique et honnête, servie par un personnel attentionné, le tout à un prix raisonnable et dans une atmosphère confortable.
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Your local neighborhood Italian specializing in wood fired neopolitan pizza and Pasta specialities along with traditional Italian plates in an elevated sophisticated stylish lively atmosphere with a full service bar and extensive wine list with handcrafted cocktails. Our welcoming covered patio along with live music by Charlie on the piano are nights not to miss with in walking distance to the Braves stadium