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Meilleurs restaurants qui méritent le détour à Monterey Park

Prix
Type de cuisine (20 sur 48)

47 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant The Raymond Restaurant
4.7
Exceptionnel(3427)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Pasadena
Réservé 75 fois aujourd'hui
Le restaurant The Raymond propose une cuisine de saison inspirée et élaborée à partir d'une sélection d'ingrédients raffinés, alliée à une carte variée de vins provenant des meilleurs producteurs internationaux et de la Côte Ouest, ainsi qu'à des cocktails culinaires fabriqués à la main dans le bar de l'établissement, le 1886. Le restaurant est installé dans la maison de l'ancien concierge du célèbre Raymond Hotel. Témoin du passé historique de Pasadena, il perpétue les grandes traditions de l'hospitalité et de l'architecture, avec sa salle typique d'un cottage à l'intérieur et ses terrasses au style artisanal.
Photo du restaurant Almansor Court
4.1
Excellent(321)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Alhambra
Réservé 2 fois aujourd'hui
Almansor Court, overlooking Alhambra Lake and Golf Course, is a conveniently located Brunch, Banquet and Conference Center. Definitely a Los Angeles favorite for any social or conference event.
Photo du restaurant Shiro Restaurant
4.8
Exceptionnel(1535)
Prix : très cher
• Française contemporaine • Pasadena
Réservé 9 fois aujourd'hui
Le restaurant Shiro a été nommé numéro 1 par le Guide Zagat et est toujours l'un des établissements les plus cotés dans le guide (n ° 5 en 2011; n ° 2 pour le service en 2013). Shiro se résume par ses ingrédients. Les éléments du menu sont inspirés par les meilleurs ingrédients disponibles. Depuis plus de 25 ans maintenant, les clients viennent,année après année, savourer cette cuisine française inspirée du Pacifique. On y installe une tradition de cuisine raffinée avec un excellent service amical.
Photo du restaurant Bacari Silverlake
4.7
Exceptionnel(3565)
Prix : cher
• Italienne • Silver Lake
Réservé 221 fois aujourd'hui
Bacari Silverlake is a Venetian-inspired small plates restaurant featuring Mediterranean-influenced dishes by Chef Lior Hillel. We are the 5th restaurant of the Kronfli Brothers, a family-owned, growing group of restaurants in the Los Angeles area. Offering a rotating curation of craft cocktails, small-production wines, and eclectic beers from around the world. Our team provides warm hospitality in our comfortable, dining room marked by our beautiful main garden & deck, outer herb garden, and spacious lounge and bar area. We look forward to seeing you soon!
Photo du restaurant Dunsmoor
4.8
Exceptionnel(809)
Prix : très cher
• Américaine • Eagle rock
Réservé 54 fois aujourd'hui
Brian Dunsmoor’s namesake restaurant, Dunsmoor, is the latest iteration of his ongoing exploration of American heritage cooking. It is, first and foremost, a restaurant for the community that surrounds it, and a loving expression of the relentless research that has informed his cooking for the last ten years.We offer the full menu at tables in our dining room and at the chef's counter, as well as at our outdoor tables. Reservations are recommended but we make every effort to accommodate walk-ins when possible. Dunsmoor's wine bar, accessible either through the restaurant or via its own door on Ave 35, does not accept reservations and serves a limited menu of our raw and larder items.
Photo du restaurant Yangban
4.7
Exceptionnel(542)
Prix : cher
• Coréenne • Arts District
Réservé 35 fois aujourd'hui
Yangban, the genre-defying Korean American culinary ‘conversation’, which opened in Los Angeles’ Arts District, re-opens after a transformative interior overhaul of the space, revealing an evolution of the highly acclaimed restaurant. Now featuring a full-service dining room and updated food and beverage programs, the concept remains at its core a Modern-Korean American restaurant as told through the lens of husband-and-wife chefs Katianna and John Hong. Recent awards include: Bon Appetit's 10 Best New Restaurants, Esquire's Best New Restaurants in America + Chefs of the Year, David Chang's Restaurant of the Year, Condé Nast Traveler's Best New Restaurants in the World and recognition from the James Beard Foundation and Michelin.If you do not see availability, we keep a significant portion of the restaurant for walk-ins.
Photo du restaurant The Factory Kitchen - Los Angeles
4.7
Exceptionnel(3534)
Prix : cher
• Italienne • Centre-ville
Réservé 21 fois aujourd'hui
The Factory Kitchen est le premier concept du FactoryPlaceHospitalityGroup, dont l'ouverture le 31 octobre 2013 a été largement saluée. Dirigé par le restaurateur Matteo Ferdinandi et son épouse sommelière Francine Diamond Ferdinandi, ainsi que leur ami de longue date et partenaire, le chef cuisinier Angelo Auriana, le Factory Kitchen redéfinit l'approche et l'expérience des dîners décontractés en ville en combinant des éléments de l'art culinaire avec le service et le design. Bar-restaurant italien traditionnel au cœur du quartier des arts dans le centre de Los Angeles, le concept culinaire du Factory Kitchen se concentre sur les recettes locales d'Italie du Nord en mettant l'accent sur certains plats traditionnels ligures comme le Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese et la Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Photo du restaurant Mi Piace
4.5
Génial(3906)
Prix : cher
• Italienne • Pasadena
Réservé 46 fois aujourd'hui
En italien, « Mi Piace » signifie « Je l'aime », et ils font en sorte que vous l'aimiez dans ce restaurant primé. Mi Piace est l'endroit idéal pour profiter d'une salle à manger intime avec la cuisine italienne authentique la plus fraîche.
Photo du restaurant Joyce
4.5
Génial(391)
Prix : cher
• du Sud des États-Unis • Centre-ville
Réservé 35 fois aujourd'hui
With a kitchen led by Michelin-award-winning Chef and co-owner Sammy Monsour (formerly of LA’s Preux & Proper), the menu centers around soulful Southern fare with an emphasis on sustainable seafood, offering an extensive raw bar program and selection of fine American caviars. Complementing the bright flavors, Monsour adds rich, comforting depth with dishes like the Cornmeal Crusted Nashville Hot Catfish and Hickory Smoked Tomahawk Pork Chop. Beverage Director and co-owner, Kassady Wiggins designs a zero-landfill cocktail program that is well balanced and climate conscious. The drinks are the perfect blend of new and familiar, while bringing Southern flavors to each glass with cocktails like the Hootie Hoo and Mother of Pearl Martini. Teaming up with Founders and Operators, Prince and Athena Riley, Joyce is named after their daughter and her grandmother. The restaurant embodies family, connection, and seeks to bring joy to guests through shared dining experiences.
Photo du restaurant Loreto
4.7
Exceptionnel(125)
Prix : très cher
• Mexicaine • Atwater Village
Réservé 55 fois aujourd'hui
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’sPeninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors.At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.
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