About Mo-Mo-Paradise:Since its first restaurant opening in 1993, Mo-Mo-Paradise has expanded its presence to over 20 cities throughout Asia with plans to expand further throughout the rest of the world. Currently, Mo-Mo-Paradise can be found in Japan, Taiwan, China, Thailand, Vietnam, USA, Cambodia, Malaysia, and Indonesia. Our Mo-Mo-Paradise brand focuses on traditional Japanese “hot pot” with a modern twist. We offer a wide variety of quality international and local meats and vegetables that is cooked shabu-shabu or sukiyaki style at your table. Throughout Asia, Mo-Mo-Paradise has established a strong fan base due to our focus on fresh and varietal selections that are unmatched compared to other establishments. Our goal is to bring you the same quality and selections currently not offered at western shabu-shabu restaurants.
Almansor Court, overlooking Alhambra Lake and Golf Course, is a conveniently located Brunch, Banquet and Conference Center. Definitely a Los Angeles favorite for any social or conference event.
Brian Dunsmoor’s namesake restaurant, Dunsmoor, is the latest iteration of his ongoing exploration of American heritage cooking. It is, first and foremost, a restaurant for the community that surrounds it, and a loving expression of the relentless research that has informed his cooking for the last ten years.We offer the full menu at tables in our dining room and at the chef's counter, as well as at our outdoor tables. Reservations are recommended but we make every effort to accommodate walk-ins when possible. Dunsmoor's wine bar, accessible either through the restaurant or via its own door on Ave 35, does not accept reservations and serves a limited menu of our raw and larder items.
Yangban, the genre-defying Korean American culinary ‘conversation’, which opened in Los Angeles’ Arts District, re-opens after a transformative interior overhaul of the space, revealing an evolution of the highly acclaimed restaurant. Now featuring a full-service dining room and updated food and beverage programs, the concept remains at its core a Modern-Korean American restaurant as told through the lens of husband-and-wife chefs Katianna and John Hong. Recent awards include: Bon Appetit's 10 Best New Restaurants, Esquire's Best New Restaurants in America + Chefs of the Year, David Chang's Restaurant of the Year, Condé Nast Traveler's Best New Restaurants in the World and recognition from the James Beard Foundation and Michelin.If you do not see availability, we keep a significant portion of the restaurant for walk-ins.
En italien, « Mi Piace » signifie « Je l'aime », et ils font en sorte que vous l'aimiez dans ce restaurant primé. Mi Piace est l'endroit idéal pour profiter d'une salle à manger intime avec la cuisine italienne authentique la plus fraîche.
Le restaurant The Raymond propose une cuisine de saison inspirée et élaborée à partir d'une sélection d'ingrédients raffinés, alliée à une carte variée de vins provenant des meilleurs producteurs internationaux et de la Côte Ouest, ainsi qu'à des cocktails culinaires fabriqués à la main dans le bar de l'établissement, le 1886.
Le restaurant est installé dans la maison de l'ancien concierge du célèbre Raymond Hotel. Témoin du passé historique de Pasadena, il perpétue les grandes traditions de l'hospitalité et de l'architecture, avec sa salle typique d'un cottage à l'intérieur et ses terrasses au style artisanal.
The Factory Kitchen est le premier concept du FactoryPlaceHospitalityGroup, dont l'ouverture le 31 octobre 2013 a été largement saluée.
Dirigé par le restaurateur Matteo Ferdinandi et son épouse sommelière Francine Diamond Ferdinandi, ainsi que leur ami de longue date et partenaire, le chef cuisinier Angelo Auriana, le Factory Kitchen redéfinit l'approche et l'expérience des dîners décontractés en ville en combinant des éléments de l'art culinaire avec le service et le design.
Bar-restaurant italien traditionnel au cœur du quartier des arts dans le centre de Los Angeles, le concept culinaire du Factory Kitchen se concentre sur les recettes locales d'Italie du Nord en mettant l'accent sur certains plats traditionnels ligures comme le Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese et la Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’sPeninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors.At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.
Le Green Street Restaurant est l'endroit où les habitants de Pasadena ont l'habitude de venir prendre le déjeuner, le dîner et le souper depuis 1979. Il est situé dans le centre, juste à côté de South Lake Avenue, à quelques pas des hôtels, du centre des congrès, du Pasadena Playhouse et des zones commerçantes réputées. Le Green Street propose un menu éclectique, avec des salades (la salade réputée et addictive Dianne est commandée plus de 2 000 fois par semaine), des viandes savoureuses, du poisson frais et des sandwiches créatifs avec du pain merveilleusement cuit. Vous pourrez profiter d'un bar complet et de bons vins au verre sur une superbe terrasse ou dans l'intérieur spacieux. Des services à emporter et de restauration complète sont également disponibles.
Le Fleming's Steakhouse - Pasadena vous accueille dans un steakhouse et un bar à vins raffinés. Il conjugue une passion pour le service ainsi que pour les ingrédients de saison comme le meilleur bœuf de qualité USDA. Tous ses plats sont concoctés méticuleusement de A à Z et servis par un personnel attentionné. Vous pourrez choisir le vin se mariant idéalement à chaque occasion dans la carte des vins Fleming 100®, composée de 100 crus médaillés servis au verre. Cette sélection de vins honore les meilleurs vignobles du monde entier. Vous pourrez réserver des salles à manger privées et les services d'un directeur de salle privé qui saura parfaitement organiser l'événement, quels que soient le budget et le nombre de personnes participant au repas. Au Fleming's, toute visite est synonyme d'un éventail de possibilités.