Que vous cherchiez des préparations de sushis familières, une cuisine japonaise traditionnelle ou une cuisine contemporaine unique et innovante qui combine les styles asiatiques et occidentaux, la cuisine de saison de Kansaku, son décor confortable et son service compétent vous feront vivre à vous et à vos invités une expérience culinaire à la fois satisfaisante et mémorable.
Vous offrant des menus originaux, Blind Faith est un restaurant certifié "vert" qui transforme la façon dont les gens apprécient la cuisine végétarienne. À seulement 25 minutes du centre-ville de Chicago et à quelques pas du Northwesterns's Eventus campus, leurs salles à manger vous offrent une ambiance chaleureuse et décontractée; parfaites pour toute occasion.
Andies is a family friendly restaurant. We cook our food with maximum freshness and flavor before it reaches your table. Our servers are hand picked, they are very detailed, attentive and friendly. Bottom line it is all about pleasing you and your loved ones.
Turquoise Restaurant was established in 2002 in Roscoe Village. We became known for our wide selection of Turkish-inspired Mediterranean dishes and drinks. Nestled in the middle of Roscoe Village, Turquoise Restaurant takes pride in being a part of such a culturally diverse neighborhood. While Turquoise Restaurant continues to showcase it’s inspiring and sophisticated Turkish dishes, Chef Ezgi Bozdas adds personalized touches to the service and customer care to ensure that Turquoise Restaurant captures the essence and expectations of today's diners.
Experience Buenos Aires’ Golden Age at Artango Bar and Steakhouse, where the rich cultural heritage of Argentina comes alive. Set amidst a tableau of Art Nouveau and Neo-classical architecture and décor are the exciting tastes, lively music and dancing of Argentina.An evening at Artango feels as if you’ve traveled to Buenos Aires, and guests have the opportunity to enjoy authentic imported Grass-Fed Argentinian steaks. Roman’s selection of 120 day wet-aged, grass-fed black angus beef cuts are grilled on an Argentinian parrilla at a slightly lower temperature and for a longer period of time – similar to the Patagonian method of barbecuing crafted by Buenos Aires-born celebrity chef, Francis Mallmann. Argentine cuts are lean, tender and full of flavor. Pair your meal with Prohibition-era cocktails and both classic and rare European and Argentine wines. Dining at Artango is a memorable journey to Argentina.
Riccardo a commencé sa carrière très jeune dans le prestigieux « GIRARROSTO », le restaurant familial à Milan. Puis, en 1982, il a déménagé aux États-Unis et a ouvert le célèbre Sonny Bono's à Los Angeles. En 1987, il a d'abord travaillé avec son cousin Roberto Ruggeri (gérant du Venture Bice) et ouvert avec lui le Bice New York, à Los Angeles, ainsi que de nombreux autres restaurants dans le monde entier.
Aujourd'hui, après trois ans en tant que chef exécutif du Bice à Chicago, il a décidé, avec sa femme (et sous-chef), Veronica, et sa cousine (serveuse), Barbara, d'utiliser son art culinaire et sa créativité dans son restaurant baptisé à son nom : le « Riccardo Trattoria ».
Grâce au savoir-faire d'un connaisseur de la cuisine italienne, les plats sont préparés avec une essentialité quasi zen qui a façonné la vie professionnelle et existentielle de Riccardo.
Award-winning, plant-based cuisine. We cater to food-lovers, not just vegans. Try one or our specialty craft cocktails (both alcoholic and zero-proof) and be sure to save room for our wildly tasty desserts. Our space has an urban, airy vibe and our expansive, beautiful bar is a great place to meet friends after work for happy hour. Feel like some air? Book your reservation on our cozy, elegant patio and add the outdoors as an enhancement to your experience. We specialize in events at our beautiful venue (indoors and out). Our goal is to give you a memorable experience every time. Come in and enjoy a meal while you do good for your health, the planet, and all its inhabitants. We hope you will eat plants, and feel beautiful.
Q Sushi Bar & Omakase welcomes sushi lovers to try our:Chef's Kaiseki Tasting Menu!The Kaiseki Tasting Menu is 2 appetizers, 4 pieces of sashimi, 4 pieces of nigiri, miso soup and 1 maki, and 1 handroll per person and is $99/person.We also offer 2 different sake pairings to complement the Tasting menu for $50 (Standard)$90 (Premium)We are currently serving Beer, Sake, Whiskey, and Wine.We require 24 hr advance notice for cancellations or rescheduling.No call/no shows will be charged $50/person.For questions, please call 773-681-0206
Vous voulez réserver ? Appelez-nous au (847) 498-6889 et nous ferons de notre mieux pour vous satisfaire.
Le Ruth's Chris Steak House à Northbrook, Illinois sert le meilleur bœuf de qualité USDA (United States Department of Agriculture) disponible sur le marché, grillé à une température de 980°C et présenté sur des plaques à 260°C pour assurer un bifteck bien chaud, tendre et délicieux jusqu'à la dernière bouchée. Profitez des entrées inspirées de la Nouvelle-Orléans, des steaks de qualité USDA, des fruits de mer frais, des plats d'accompagnement signature et des desserts faits maison. Le tout pendant que vous profitez de notre atmosphère chaleureuse et accueillante et de l'hospitalité légendaire du Ruth's Chris. Peu importe si vous êtes un habitué du restaurant ou simplement curieux de découvrir les attraits de cet établissement célèbre, Ruth' Chris constitue l'excuse idéale pour profiter d'une soirée parfaite. Ouvert tous les soirs pour le souper; les réservations sont recommandées, des services de réception privée et de traiteur sont également offerts.
Lost Reef Lounge is a culinary-driven cocktail lounge experience unlike any other Chicago has ever seen. Nestled in Lakeview where luxury meets marine enchantment.
A cocktail haven that is renowned for its exceptional culinary offerings. Expertly crafted by Chef Raul Najar, the carefully curated menu presents a delightful array of delectable dishes, designed to complement and enhance your extraordinary cocktail experience from our beverage coordinator, Michael Abood.
We accept reservations up to 30 days in advance with each new day becoming available at 10 AM.
Happy Hour from 4 PM - 6 PM Wednesday-Saturday.
For parties of 9 or more people. Please email events@lostreef.com.
Let's Get Lost Together!