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Meilleurs restaurants branchés à Cherrywood/Upper Boggy Creek

Prix
Type de cuisine (20 sur 72)

135 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Poeta
4.6
Exceptionnel(226)
Prix : cher
• Italienne • East Austin
Réservé 42 fois aujourd'hui
Poetry / like food / is meant to be shared.Our words can evoke, comfort, inspire, fulfill, provoke, ultimately adding meaning to our lives and nutrition to our souls. Like words on a page, bringing ingredients together on a dish is our poetry; the love of preparing and sharing food from the heart is what brings out the poet in us…For the same reasons behind revisiting the works of your favorite poet, we aim to offer a place that brings you back for food and atmosphere. Find familiar comfort, or experience and inspire new, with friends, family, and self. Poeta is nestled within The Frances Modern Inn located on historic 11th street, just minutes from downtown.Locally created and operated by award winning chefs, this neighborhood establishment welcomes everyone to partake in a meal, drinks, or dessert all day with breakfast, lunch or dinner, and enjoy daily happy hour.
Photo du restaurant Aba - Austin
4.8
Exceptionnel(790)
Prix : très cher
• Méditerranée • East Austin
Réservé 185 fois aujourd'hui
Aba, meaning father in Hebrew, is a Mediterranean restaurant with a California influence. The menu features Chef CJ Jacobson’s modern approach to Mediterranean cooking and the beverage program showcases spirits and rare wines from lesser known Mediterranean regions.
Photo du restaurant Red Ash Italia
4.9
Exceptionnel(3469)
Prix : très cher
• Italienne • Centre-ville
Réservé 80 fois aujourd'hui
Le Red Ash Italia propose une cuisine italienne faite de A à Z cuite au feu de bois, dans un cadre à la fois rustique et moderne ouvert, dans le quartier des entrepôts d'Austin, au Texas. Vous pourrez apprécier un large choix de plats spéciaux crées par le chef et propriétaire John Carver et son personnel, tous les jours. Les pâtes maison, les fruits de mer frais et les steaks de qualité sont tous préparés sur un grill au feu de bois, dans le four ou à la plancha. Vous pourrez choisir parmi une liste de vins internationale, des cocktails spéciaux faits maison et des bières locales. Enfin, vous pourrez accompagner votre expérience culinaire de Dolce, de grappa, d'Amaro ou de Vino Dolce.
Photo du restaurant The Salty Sow
4.8
Exceptionnel(3841)
Prix : raisonnable
• Pub Gastronomique • East Austin
Réservé 65 fois aujourd'hui
Vous aimez le porc, le vin et la bière ? Après avoir créé l'Eddie V's, le Roaring Fork et le Hopdoddy, Larry Foles et Guy Villavosa vous présentent le Salty Sow. Ayant réuni leurs talents culinaires, les chefs Harold Marmulstein et Nox Ybarra ont pris les commandes de ce restaurant raffiné d'Austin proposant des plats élaborés de A à Z. Le Salty Sow sert une cuisine rustique moderne, alliant les nouvelles techniques de cuisine aux méthodes de l'Ancien Monde, comme le braisage, le pochage et les ragoûts. Les cocktails sont confectionnés à partir d'ingrédients frais du jardin ainsi que d'alcools locaux et bio. Fondé par des amoureux de cuisine de longue date, l'établissement accorde un soin particulier à la préparation de A à Z à la main de tous les plats.
Photo du restaurant Luties
4.7
Exceptionnel(976)
Prix : très cher
• Américaine • Centre Nord
Réservé 54 fois aujourd'hui
Husband-and-wife chef team Bradley Nicholson and Susana Querejazu feature ingredient-forward fare prepared with an elevated approach, influenced by their experiences cooking in acclaimed restaurants around the world.  The ever-changing, seasonal menus of Texas heritage cuisine spotlight local farmers and ranchers and reflect the chefs’ celebration of ingredients prepared with an understated simplicity. Located on the storied architectural landmark, Commodore Perry Estate, the restaurant's name is a nod to the estate matriarch Nannie Lewette “Lutie” Perry.  The experience melds warm hospitality with the convivial spirit of the property’s Jazz Age legacy, transporting guests to a contemporary garden retreat overlooking lush estate grounds. Walk In's Welcome.
Photo du restaurant Uchiko Austin
4.9
Exceptionnel(5928)
Prix : très cher
• Sushi • Centre d’Austin
Réservé 29 fois aujourd'hui
Nous sommes fiers de vous annoncer ... Chef Tyson Cole, vainqueur de la James Beard Foundation Award 2011 pour le meilleur chef Southwest - Merci à la famille Uchi et Uchiko et aux amis pour votre soutien! Uchiko, du japonais et voulant dire «enfant de Uchi", est le prochain projet de restaurant du célèbre chef executive et sushi master Tyson Cole. Situé dans le centre de Austin, ce second emplacement de Cole très convoité, Uchi présente la même excellence et ambiance énergique que l'original avec quelques ajouts notables. Uchiko mettra en vedette un nouveau menu avec le même style de cuisine fraîche et innovante que Uchi, une salle principale qui accepte les réservations tout au long de la soirée et un bar /café où il est possible de manger.
Photo du restaurant Clark's Oyster Bar - Austin
4.9
Exceptionnel(1736)
Prix : très cher
• Fruits de mer • Centre-ville
Réservé 43 fois aujourd'hui
Le Clark's met à l'honneur des spécialités classiques de fruits de mer américains et accorde une grande importance à la fraîcheur, aux produits locaux, à la cuisine simple, aux détails et à la netteté de la présentation. Le menu du Clark propose une cuisine côtière classique du golfe du Texas à la côte nord-est. L'essentiel du concept rend hommage aux huîtres, aux aliments crus, aux fruits de mer et au caviar. L'établissement achète les huîtres les plus fraîches de petits producteurs d'Amérique du Nord et sert des plateaux froids de fruits de mer et des plats du jour extra-frais.
Photo du restaurant ATX Cocina
4.8
Exceptionnel(2491)
Prix : très cher
• Mexicaine Contemporaine • Centre-ville
Réservé 42 fois aujourd'hui
ATX Cocina experiments with the boundaries of Mexican cuisine. We have taken traditional Mexican dishes and elevated them with modern approaches and techniques. Corn, the basis of the Mexican cuisine for thousands of years, is also the foundation of our kitchen. We nixtamalize and process our masa in house sourcing it from heirloom varieties of corn grown by small family farms in Mexico.
Photo du restaurant Space Cowboy
4.6
Exceptionnel(251)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • East Austin
Réservé 55 fois aujourd'hui
Where the whimsical child comes back to life with each sip and bite of adventure. Chef, Juan Diego, who has had extensive culinary experience from Madrid, London, HongKong, and Mexico had the idea of combining global flavors & techniques that come together. He now wields his creativity at Space Cowboy making his experiences and techniques work together for this new modern American concept. With experiences of working with word renowned chefs, hotels, and opening various restaurants of his own, now brings it all together at Space Cowboy. Experience our perfectly braised, fall off the bone beef short rib delivered to your table by our hardworking little robot spaceships. Taste our best selling “Spaceballs” and experience a flavor explosions under a cosmic dream.
Photo du restaurant Sammie's Italian
4.8
Exceptionnel(1250)
Prix : cher
• Italienne • Centre-ville
Réservé 36 fois aujourd'hui
Sammie’s is a little taste of old Italy in downtown Austin. It celebrates the great ‘red sauce’ institution—inspired by old school, legendary Italian-American restaurants. The menu offers classic dishes in a casual but sophisticated, retro-designed space that is both lively and comfortable, capturing the essence of a night out at your favorite neighborhood joint. The space consists of a central dining room overlooking Shoal Creek and 6th Street, polished wood bar, Mildred’s Room (a private dining/wine room), and wraparound patio dining area. Please note that patio seating is weather contingent. The menu offers riffs on standards including Housemade Mozzarella Sticks, Clams Casino, and Caesar Salad a la Tommy; timeless pastas like Spaghetti with Meatballs, and Linguine Vongole; and Sammie’s Classics: big portions of iconic plates like Chicken and Eggplant Parmigiana, Veal Marsala, and Baked Manicotti.
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