Veuillez noter que Kona Grill n'accepte pas les réservations pour la terrasse.
Kona Grill propose une nourriture fraîche, un service personnalisé et une ambiance chaleureuse contemporaine afin de vous faire vivre une expérience culinaire exceptionnelle, mais abordable. Le menu diversifié comprend un vaste choix de plats traditionnels américains ainsi qu'une variété de plats et d'entrées aux influences internationales. Les spécialités incluent le bar cuit au four dans une marinade miso-sake, les filets, le filet de porc dans une croûte d'amandes et le plat signature de Kona Grill - le poulet aux noix de macadamia. Kona Grill sert également un menu de sushis primé composé de tous les plats traditionnels ainsi que plusieurs plats uniques créés par des chefs de sushis talentueux.
The Patio is open! Wood-Fired Pizzas available on Tuesday and Wednesday.Thursday nights we offer Wine and Food Pairings created by Chef Kosta and owner Lila.Join us to welcome Loose Screw Brewing to the neighborhood on Monday June 3rd from 6-9pm. Price is $75 per person +tax+tip for a wonderful Beer Dinner.WELCOME TOASTBUBBLES & VINTAGE 61 DUCK FAT IDAHO POTATO CHIPSCOURSE 1CRAYFISH & SCALLOP CEVICHELoose Screw Summertime Lime, Mexican Lime LagerCOURSE 2CITRUS GLAZED BONELESS CHICKEN THIGHSweet potato hash, mini corn muffinLoose Screw Meridian Haze, Hazy IPACOURSE 3SMOKED, SLOW COOKED BRISKETBourbon BBQ sauce, gorgonzola mashed Idaho potatoes, slawLoose Screw Fitzgerald’s Amber, American Red AmberFINAL COURSEMOCHA BROWNIE SUNDAEHouse made mocha brownie, coffee ice creamLoose Screw Night Shift, Coffee PorterIf you would like to make a reservation for 5 + please call the restaurant.
Ling & Louie's Asian Bar and Grill is for people who want to have fun and enjoy a unique dining experience. Serving Modern Asian Cuisine with American Flair, our chefs use traditional Asian cooking techniques and ingredients in non-traditional ways to create bold, craveable flavors that appeal to all tastes. Enjoy a variety of wok-fired favored that are inspired by a fusion of Chinese, Thai, Japanese and American cuisines. With an upbeat atmosphere, an innovative bar and friendly service, the cuisine at Ling & Louie's pairs perfectly with our selection of signature cocktails, craft beers and hand-selected wines. Serving Lunch, Dinner, daily Happy Hours and a fun-filled Weekend Brunch, Ling & Louie's redefines what Asian restaurants are expected to be.Reservations are offered for our main dining room; please feel free to place a reservation with us through open table or by calling us at 208-888-5000
Des biftecks de première qualité, des fruits de mer frais et une carte des vins primée se conjuguent à un service amical et une ambiance chaleureuse : Chandlers Steakhouse, votre destination incontournable pour une expérience culinaire exceptionnelle. Découvrez le célèbre « 10 minute martini » et les spectacles de jazz 7 jours par semaine.
Open for breakfast, lunch and dinner, Trillium offers a locally-inspired, regionally sourced American menu that favors classic tastes and chic presentations, allowing the food — comprised of fresh fish, grass-fed beef, and local organic produce — to take center stage. Join us for Happy Hour in Trillium every week, Sunday through Thursday from 4pm to 6pm with half off appetizers and $4 well drinks and draft beers!Enjoy complimentary valet parking for up to 3 hours when you dine. Trillium also provides complimentary wireless internet access, and a private dining room that may be reserved upon request. Seasonal outdoor dining options are also available.
L'Alavita propose principalement des pâtes fraîches et des ingrédients locaux, comme des agnolotti, des tortellini, des garganelli, des linguine et des pappardelles très frais du jour. Le restaurant Alavita, dont le nom signifie « à la vie » (en fait, deux mots : « alla » et « vita », réunis pour en créer un seul), constitue un cadre idéal pour célébrer la vie avec de bons amis ou en famille.
Fork propose une cuisine inspirée de la région du Nord-Ouest utilisant uniquement les meilleurs ingrédients frais et locaux. Fork propose également des cocktails artisanaux, une grande sélection de vins régionaux et de bières, dans un cadre rustique mais très chaleureux et accueillant. Il est ouvert tous les jours pour le dîner et le souper, et propose un service complet de brunch le samedi servant une variété de Bloody Mary et de plats composés d'ingrédients frais et locaux, provenant du Capital City Public Market, ouvert les samedis et dimanches matins de 9h30 à 14h.
Après votre passage au Ruth's Chris Steak House - Boise, les souvenirs de votre grand repas resteront gravés dans votre mémoire longtemps après que la table soit débarrassée. Les steaks sont cuits à la perfection à 980 degrés sur nos grils brevetés et servis "grésillant" à votre table sur des plats à 260 degrés. Outre le bœuf de première qualité USDA, vous aurez aussi la possibilité de déguster des fruits de mer frais, du homard, de l'agneau, du poulet et des plats végétariens.
Welcome to Anthony's - Boise! Family-owned and operated, we are excited to bring our fresh, local seafood to the Boise community! Anthony's is committed to fresh Northwest seafood paired with local produce, Northwest wines, and microbrews. Our wonderful product is sourced directly from our own Seafood Company who works hard to source the freshest fish and shellfish available! We are located in the Simplot building in Downtown Boise and feature gorgeous custom décor, private dining spaces, and a cozy lounge.
Roghani’s Restaurant at Chateau des Fleurs draws upon flavor profiles from around the world: focusing on old-world traditional French and European cuisine, with subtle Eastern and Persian influences. All food served in our restaurant is made from scratch in our kitchen using locally sourced Idaho produce whenever possible. Fresh dining and an artful ambiance make Roghani's a truly one-of-a-kind, well-rounded dining experience that will continue to enthrall you long after the last bite.Enjoy our house wine from our family's private wine label, Roghani Vineyards (Snake River Valley) or allow staff to suggest one of our hand-selected wines from around the world.