• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Boone
Réservé 16 fois aujourd'hui
The Beacon Butcher Bar is a labor of love from Tina Houston, owner of Reid’s Café & Catering Co., established here in the High Country since 1999. The Beacon is located in the heart of Boone, NC adjacent to the iconic Water Wheel. Just as we value beautiful ingredients in our catering, The Beacon adheres to a similar message. In the kitchen, we value the fashion from scratch details as small as the aiolis and dressings we use, to the housemade desserts and pastries, cured and smoked meats, and naturally fermented pickles. Behind the bar, we strive for innovation and discovery from our unique and inspiring cocktails. We work within the seasons of the Blue Ridge to present a deliberate and thoughtful menu. We love the intentional, the specific, the well-cared-for. Respectively, our market offers a unique selection of local goods and treats. From our featured cloister honey to housemade single origin chocolates, we present the craft and exceptionality of local, artisanal talent.
Il est impossible de connaître pleinement la région de Blowing Rock en Caroline du Nord, sans manger au Gamekeeper. Un vrai restaurant gastronomique, il s'agit du mélange parfait entre luxueuse élégance et charme montagnais. Célèbre pour son menu évolutif qui juxtapose tradition et exotisme, Le Gamekeeper propose une sélection de plats continentaux et américains mais surprend avec ses assiettes de viandes sauvages, apprêtées parfaitement. Ici, les propriétaires chaleureux et talentueux, le chef réputé Ken Gordon et son épouse Wendy, vous traiteront plus comme des amis que des clients. Faites l'expérience d'un repas inoubliable où vins exquis, desserts décadents et une généreuse portion d'attention personnelle sont au rendez-vous. Vous quitterez les lieux heureux et impressionnés mais surtout, avec le goût d'y revenir vite!
Le Red Onion Cafe est un restaurant classique situé à Boone, NC, qui propose une bonne cuisine. Il ouvre de 11h00 jusqu'au soir. Installé en face de de l'Appalachian State University sur l'autoroute 321, près du centre-ville de Boone, le restaurant sert une cuisine pratique pour les équipes de football et de basket Appalachian, et autres événements organisés sur le campus. Le Red Onion Cafe, un lieu de restauration exclusif dans la ville, prépare un menu unique, notamment des apéritifs d'artichauts à tremper, le blondie réputé (le cookie d'Horace), des spécialités en fin de semaine pour le souper, des repas végétariens, des plats spéciaux pour le dîner, des pâtes, des pizzas, des salades, un grand menu pour enfants et des desserts faits maison.
Artisanal Restaurant is open seasonally from May-October end. Contemporary American Fine Dining in a rustic yet elegant environment. Innovative and progressive thinking in a farm to table approach, only working with the highest quality ingredients. This warm environment offers the best food and wine with excellent service. Wine Spectator Award of Excellence. Private dining room adjacent to the wine cellar available for events. The only available menu is a pre-fix style, with 5-6 choices per course, $105/ guest plus a service fee. We do not offer a kids menu however kids prepared to order off our pre-fix menu are welcome. Our Dress Code is Business Casual. Collared shirts are required, jackets are preferred but not required for men. No shorts, distressed jeans, hoodies, hats, or sandals/flip flops. Please dress comfortably for the weather for outside seating. For our Allergy policy and menu choices, please go to artisanalnc.com