Arden is an idyllic retreat tucked into Portland's Pearl District. Arden delivers seasonal Pacific Northwest cuisine and an award-winning wine program featuring over 250 bottles, many with bottle age. Guests have the option to dine a la carte or enjoy the chef's prix fixe menu ($70): a shared experience that features 4 courses of seasonal cuisine. Coursed wine pairings are also available ($45). Arden is named in homage to Shakespeare's famous forest - a place to escape the hustle and bustle of the city and appreciate nature's bounty and beauty. The restaurant invites you to take an exiting culinary adventure through the Pacific Northwest, and explore the incredible range of ingredients that the region has to offer.
Experience a culinary journey through Japanese-Korean Fusion cuisine. Our mission is to spark joy and imagination with every dining experience through fusion cuisine demonstrating that everything is better together. Focused on small plates, hand-crafted cocktails and sharing, Janken provides a nod to the variety of experiences you can have when you dine with us. We embrace a traditional-contemporary blend to create a comfortable upscale dining experience.
Brought to you by the team at República comes our newest concept, De Noche, in the heart of the Pearl. Serving traditional Mexican cuisine using modern techniques and seasonal ingredients, Executive Chef Dani Morales and her team are creating Mexican dishes like you've never tasted before. Enjoy our Entire Menu for Two, or order a la carte in our intimate dining room.We welcome reservations as well as walk-ins, Wednesday - Sunday.
Le Pigeon sert une cuisine d’inspiration française audacieuse accompagnée d'un grand choix de vins dans une salle à manger intime, dans la rue East Burnside Street de Portland. Sur réservation, vous mangerez à une table commune, mais ce restaurant propose aussi le plan de travail du chef pour ceux qui n'auraient pas réservé.
Situé au sommet du bâtiment historique Meier & Frank, le Departure Restaurant + Lounge vous propose une cuisine asiatique moderne accompagnée de cocktails internationaux tout en offrant une vue panoramique sur la ville. Son chef exécutif Gregory Gourdet prépare ses plats à partir d'ingrédients traditionnels et en utilisant des techniques provenant de nombreux pays asiatiques. L'espace conçu par Jeff Kovel, de Skylab Architecture, est agrémenté de deux toits-terrasses vous permettant de prendre vos repas tout en admirant la vue sur le centre-ville de Portland, la Willamette et le mont Saint Helens.
Nominated for Best New Restaurant and Best Chef in the James Beard Awards, Gado Gado is an Indonesian-focused restaurant in Portland’s Hollywood neighborhood serving an eclectic menu that derives flavors from owners Thomas and Mariah Pisha-Duffly’s cultural heritage, travels, and culinary backgrounds.In addition to an extensive à la carte food and drink menu, groups are invited to indulge in a bountiful family-style, chef’s choice Rice Table dinner — Gado Gado’s interpretation of the Dutch-Indonesian “Rijsttafel” feast.
Morchella is a modern American restaurant in Portland, OR dedicated to seasonal foraged and wild foods. We serve a foragers' tasting menu, in addition to an a la carte menu. We look forward to hosting you!
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.
Vous êtes en quête d'une réservation ? Appelez le (503) 221 - 4518 et le personnel fera tout son possible pour vous satisfaire
Situé à Portland, dans l'Oregon, le Ruth's Chris Steak House sert des steaks de qualité USDA cuit à 1 000°C et servi sur des assiettes chauffées à 260°C. Votre steak restera ainsi chaud, juteux et savoureux de la première à la dernière bouchée. Vous apprécierez les entrées qui s'inspirent de la cuisine de la Nouvelle-Orléans, les steaks de qualité USDA, les fruits de mer frais, les plats d'accompagnement caractéristiques et les desserts maison dans l'ambiance chaleureuse et accueillante qui caractérise le Ruth’s Chris. Que vous soyez un habitué ou juste curieux, vous passerez une excellent soirée au Ruth’s Chris. Le souper est proposé tous les soirs, mais il est recommandé de réserver. Des repas privés et en extérieur peuvent également être organisés.