Le restaurant Eddie Merlot's Prime-aged Beef and Seafood vous sert du bœuf vieilli de qualité USDA et des fruits de mer d'une fraîcheur exceptionnelle. Le concept du Eddie Merlot est extrêmement populaire : le bar à vin propose plus de 75 vins au verre et une vaste collection de vins de réserve vendus à la bouteille. Le bar est rempli des meilleurs spiritueux, de même que de digestifs et de cognacs. Vous pourrez vous restaurer et vous amuser sur un fond de musique douce, dans l'atmosphère détendue de ce restaurant au décor raffiné et contemporain. Vous pouvez vous présenter dans un style décontracté ou professionnel.
Les propriétaires Scott Lambert et Alfio Gulisano vous accueillent au Alfio's buon cibo. Dans ce restaurant situé au Hyde Park Square, le chef Alfio combine naturellement les saveurs indigènes de l'Italie et de l'Argentine pour concocter une cuisine italienne moderne avec une touche argentine. Le Alfio's « buon cibo » (qui signifie « bonne nourriture » en italien) propose une vaste sélection de vins en provenance d'Amérique du Nord, d'Italie et d'Argentine.
Dégustez-y des pâtes et des desserts maison, des fruits de mer frais, du bœuf, de l'agneau, des menus de saison et des plats du jour uniques dans une ambiance décontractée et confortable. Inscrivez-vous à l'infolettre du Alfio pour connaître le prochain souper avec accords mets et vins. Visitez le site Web du restaurant pour vous inscrire.
Vous pouvez aussi faire une réservation en ligne.
Chef Tavis’s Brussels sprouts, fried chicken tacos and loaded tots alongside Michael Henry's unique specialty wine flights are just a few of our most talked about food and drinks. We have an award-winning wine list with more than 40 approachable, yet refined options by the glass and each restaurant features an evolving seasonal menu, specially curated by each Executive Chef to provide a unique culinary experience at every LouVino. In addition to our wine flights, we have a Captains List, showcasing featured bottles of wine, a variety of rare bourbons, local beers and specially crafted cocktails. On weekends, we have an incredible brunch with unique dishes like pancake tacos, chicken biscuit sliders and an array of flavored mimosas. Our warm, rustic, modern atmosphere and relaxed outdoor dining make us the perfect spot to have some fun dining out with friends and family or that someone special.
The Tropics are much closer than you think! Welcome to AMADOR, a chance to travel back in time to a lush, tropical destination. Immerse yourself in Cuban culture through our curated cuisine experiences, hand-crafted cocktails, and delicious coffee and desserts. "Amador" is Spanish for "lover," and AMADOR is a love letter to the people of an enduring and colorful culture, featuring iconic dishes like the Cubano Sandwich, Ropa Vieja, and Lechon Asado and much more. Enjoy seven days a week for lunch or dinner. And dont forget the Tres Leches, Flan de Caramelo or Cuban coffee. See you soon!
Nestled in the heart of Over-the-Rhine, Atwood Oyster House invites you to experience the excellence of coastal European cuisine that combines tradition, innovation, and just the right amount of Southern charm, all under the expert guidance of Chef Seth Ridgill. Featuring an array of fresh seafood and meticulously sourced oysters, Atwood is committed to the pursuit of exceptional hospitality, modern elegance, historic charm, and exquisite food.
Dirigé par le chef Jean-Robert de Cavel, le néo-bistro français Le Bar A Bœuf occupe le bâtiment Edgecliff, dans la banlieue d'East Walnut Hills, à Cincinnati.