Dining at RED O is an experience like no other that offers a unique combination of Prime Steak and Seafood with Rick Bayless’ signature Mexican inspired influences. With sustainably sourced and local ingredients, RED O creates flavorful dishes true to the authentic flavors of Mexico. RED O’s team of friendly employees creates a welcoming atmosphere that parallels the luxury resort interior of the restaurant. RED O also features an impressive bar and lounge where you’ll find specialty cocktails, an extensive tequila list and an award winning wine list. The bar also offers Happy Hour from 3-6 p.m. daily and Late Night Happy Hour from 9-11pm Friday-Saturday.
Offrant à ses clients une vue imprenable sur l'emblématique Torrey Pines Golf Course, The Grill est une destination gastronomique populaire dans The Lodge at Torrey Pines, l'un des centres touristiques les plus notables de la Californie du sud. Lieu de prédilection pour passer de bons moments avec famille et amis, The Grill est un endroit convivial pour les habitants de la région et les visiteurs. Il dispose d'un coin lounge confortable muni de cinq foyers où l'on sert des bières artisanales locales et d'une salle à manger pour déguster des repas cuits dans le poêle à bois du restaurant. Ce dernier sert de base pour le menu mijoté et rustique de renommée nationale du chef exécutif Jeff Jackson - y compris le célèbre Drugstore Burger, un vrai classique de San Diego. Que vous vous y rendiez pour le déjeuner, le dîner ou le souper, l'ambiance chaleureuse de The Grill et son équipe attentionnée vous ferons vivre une expérience mémorable et mettront de l'avant l'engagement continu de l'établissement envers les ingrédients locaux, l'artisanat et l'esprit créatif de Californie.
Le Et Voilà! est un bistro français de quartier animé, situé le long de la grande avenue de North Park. Vous y découvrirez les talents du chef Vincent Viale, qui prépare des plats classiques français avec une touche moderne. Dégustez des recettes françaises de nombreuses régions, cuisinées à base de produits saisonniers locaux, comme le célèbre steak-frites, les coquilles Saint-Jacques et les soufflés. Explorez les diverses régions de France à travers la carte des vins bien choisis, et savourez nos cocktails artisanaux à base d'ingrédients des environs. Le Et Voilà! est le lieu parfait pour les personnes désirant vivre une expérience culinaire animée, ou pour ceux qui désirent profiter d'un simple verre de vin ou d'une collation au bar.
N'hésitez pas à appeler l'établissement si vous ne trouvez pas votre tranche horaire souhaitée pour réaliser la réservation. Il pourrait être en mesure de vous aider.
ARLO is an award-winning restaurant celebrating the San Diego lifestyle and culinary culture serving scratch-made dishes, using fresh local ingredients. The fun, fresh, quirky environment is highlighted by a sweeping outdoor patio, swaying palm trees and a giant outdoor fireplace. Rounding out the experience is an inventive cocktail program, extensive wine list and local craft beer on tap. ARLO also serves breakfast and has a fun DJ Brunch on weekends. Indoor and outdoor seating. Free parking available.
From My Heart and Soul to Your Table...Chef Giuseppe Monaco, Born in Capri, Italy where his passion for cooking took root starting from Mamma Rosa & Papa Giovanni… Giuseppe was trained in Culinary School in Capri, Italy and has over 30 years experience—Let Giuseppe take you to his home with the finest Italian meal you have ever had!Cucina Caprese is a restaurant that uses traditional Italian culinary techniques including il Forno a Legna –old style wood-fired oven– cooking. We use seasonal, local and organic ingredients as well as meats, cheeses and extra virgin olive oil(EVOO) imported from Italy.Our dough is prepared the authentic way of old Napoli–made only with special ‘OO Flour’, yeast, and water (no sugar oil, or vinegar). Our pizza is then prepared the traditional Neapolitan way, il Forno a Legna, in a wood-fired pizza oven on the side made to order!
MY NONNA’S NAME WAS ISOLA, A WONDERFUL COOK WHO GAVE ME A PASSION FOR FOOD AND FRESH, SIMPLE INGREDIENTS. I have vivid memories of my grandmother turning plain bread into amazing desserts, simple apples into incredible fritters sprinkled with a little sugar and honey, and even treating my sunburns with olive oil. Thirty years later, I still savor every meal and moment.Isola is proud to serve the finest local ingredients, dalla vite, from the vine. I hope you enjoy every bite, plucked from my family tree for your table. Buon appetito!
Enjoy authentic Italian Steakhouse cuisine right in the heart of Mission Valley in central San Diego. Theresa’s Italian Steakhouse combines a dynamic atmosphere with traditional dishes. From housemade pasta dishes to prime cut steaks and fresh seafood, you will fall in love with our chef’s recipes, transporting you back to Italy. Take pleasure in every dish with perfectly paired selections from a carefully assembled wine collection.We believe in supporting local farmers and suppliers that produce fresh, sustainable and traceable ingredients. By working together, we can help protect the environment and ensure all animals are treated humanely through modern farming practices. We hope you'll enjoy these local ingredients and have an outstanding dining experience with us.