Le Chianti Grill propose une cuisine italienne authentique et contemporaine ainsi que des steaks angus âgés et des fruits de mer frais. La cuisine primée est complétée par une liste de vins provenant de Californie, d'Italie et du reste du monde. Le service aimable du Chianti Grill et son ambiance chaleureuse et invitante en font une expérience inoubliable.
As the name suggests, P.S. Steak was established to continue the story of the historic space that was once famed La Belle Vie. As Chef Mike DeCamp spent 10 years at the former French restaurant, this will be his homecoming and opportunity to write his own chapter for the space. P.S. Steak disrupts the perceptions of a typical steakhouse while honoring the legacy of one of the great culinary foundations in the Twin Cities. The restaurant features an elevated yet accessible seasonal menu, along with a variety of cuts of meat, dry aged in a display case.The lounge has been given a modern makeover with chic furniture and marble table tops. A selection of living floor plants divides tables to create intimate seating. Bringing warmth to the room, the bar and adjacent fireplace keeps guests cozied up to a menu of progressive cocktails.
Dès que vous entrez au Redstone, vous savez que vous vivez une expérience vraiment spéciale. Chaque convive est chaleureusement accueilli à la porte avec un grand sourire. Les gens ici sont heureux de vous voir, et cela se voit! Quand vous croisez la cheminée et profitez de la vue sur le bar animé, vous savez que vous êtes arrivé.
Manger au Redstone implique tellement plus que de prendre un délicieux repas: c'est une expérience mémorable, de la musique soigneusement sélectionnée jusqu'au service de première classe.
Le Redstone dispose d'un barbecue au bois, d'une rôtisserie et d'une cuisine à aire ouverte où sont préparés de façon créative les steaks spéciaux, les hors-d'oeuvre créatifs, le poulet et les fruits de mer les plus frais.
L'atmosphère animée mais romantique est parfaite pour toute occasion: souper intime, dîner d'affaires ou brunch du dimanche.
Aventureux et sans compromis, le Redstone porte attention à tous les détails. Il s'engage à tout préparer à partir de zéro et à rechercher sans répit la satisfaction du client.
In the spirit of wine country, Porter Creek features a fresh contemporary American menu with California-Mediterranean influences. Signature to the brand are fire roasted meats and rustic vegetables from the rotisserie and woodfired oven where temperatures approach 600 degrees.As a complement to the menu, Porter Creek offers 80+ bottles of wine – 60 of which are featured by the glass, and over 100 premium brands of spirits including scotch, tequila, bourbon & rye sippers!Rejoice during the warmer months on this outdoor patio! Whether you’re dining al fresco or enjoying a cocktail at the outdoor bar, a fireplace or water feature is never far away…your oasis in the city!
In the spirit of wine country, Porter Creek features a fresh contemporary American menu with California-Mediterranean influences. Signature to the brand are fire roasted meats and rustic vegetables from the rotisserie and woodfired oven where temperatures approach 600 degrees.As a complement to the menu, Porter Creek offers 80+ bottles of wine – 60 of which are featured by the glass, and over 100 premium brands of spirits. Scotch, tequila, bourbon & rye sippers encourage EXPLORE-ation!Rejoice during the warmer months on this outdoor patio! Whether you’re dining al fresco or enjoying a cocktail at the outdoor bar, a fireplace or water feature is never far away…your oasis in the city!Inspire, Create, Explore Porter Creek today!