If you're going to take your name from a badass like the patron saint of blacksmiths, you better be able to back it up. Baldamar marks the turning point where we usher in the new standard for style, service and steak. It means the menu’s made with old-world craft at its core and modern day meat eaters in mind — with flavors forged in fire and folded into pure primal perfection. It’s where every steak is aged 40 days and 40 nights for a taste of biblical proportion, and where crazy-fresh seafood means it was caught during your morning commute. At the bar sits every spirit imaginable, and someone who isn’t afraid to use them. This is more than a new steakhouse. It’s a line in the sand. It’s not just where you celebrate special occasions. It’s where you create them.*A 20% Service Fee is added to all groups of 8 or more.
The Butchers Tale presents a fresh approach to the culinary world of artisanal meats brining back favorites and introducing new tangy, melt-in-your-mouth options including, Wagyu beef, double-cut smoked pork chops, smoked beef long rib, grilled oysters and other extensive seafood offerings. The Butchers Tale has every mood, taste, budget, and craving covered, from specialty meats and steaks like Wagyu and prime steaks in our main dining room; to juicy burgers, fried chicken and handmade brats on our award-winning patio and beer garden. The Butchers Tale has everything needed to spend memorable time with family, friends and neighbors. We also feature 3 great private dining and event spaces that accommodate groups from 8 people up to 120.
• De la ferme à la table • Centre-ville / North Loop
Réservé 37 fois aujourd'hui
Tullibee celebrates the lakes and woods cuisine that is so deeply woven into the fabric of Minnesota. Named for a fish native to our Minnesota waters, Tullibee is a tribute to our beautiful state and brings its fresh and authentic flavors to each dish we serve. Under Chef Marque Collins lead, Tullibee's new menu is curated with intention to allow guests to try multiple items on the menu. We will be serving more smaller portions of the menu items meant to be ordered many at a time on a rolling basis throughout the meal allowing guests to experience different options. Come and experience the flavors of the North! Tullibee is a taste of Minnesota. *Reservations are for Tullibee only. Our lounge and rooftop bar are seated on a first come, first served basis.
Welcome to the award winning premier farm-to-table restaurant and bakery in Minneapolis! Serving incredible comfort food from scratch - including chicken pot pie, steak, an incredible brunch, Easter brunch, Mother's Day brunch, and more! Enjoy an amazing cocktail list, beer on tap and wines by the bottle and glass. Also, great for large groups.
Une cuisine réconfortante avec une touche haut de gamme...
Situé au cœur de Minneapolis, dans un bel espace souterrain, le restaurant Hell's Kitchen est connu pour sa bonne nourriture. Ouvert 7 jours/7 pour le déjeuner, le dîner et le souper, il sert des boissons ainsi que de la VRAIE nourriture et non pas des inventions fantaisistes... Les critiques gastronomiques le décrivent comme « unique, mais pas surréel, intéressant, mais pas difficile. » Presque tous les plats sont faits de A à Z, du beurre d'arachide primé au ketchup maison... ce qui a valu à cet établissement plus de 67 meilleurs prix ainsi que des éloges dans le Gourmet Magazine, le Conde Nast Traveler, le Midwest Living ainsi que d'autres magazines nationaux. Et les enfants sont les bienvenus... ils aiment bien nous laisser des notes coquines !
« Plutôt que de chanter ses louanges, disons tout simplement que si vous êtes dans le Minnesota et que vous voulez impressionner vos papilles, rendez-vous au Hell's Kitchen. C'est un restaurant inspiré et inspirant. » (Jane et Michael Stern, NPR)
Bienvenue chez Benihana, où vous vivrez une expérience culinaire pas comme les autres! Ici, les clients sont tous installés ensemble, autour de grandes tables communes. Vous pourrez admirer votre chef personnel mettre en scène l’art ancien du Teppanyaki (méthode de cuisson traditionnelle sur plaque chauffante), le regarder découper, mettre en cubes et préparer un repas qui ravira vos yeux comme vos papilles. Que vous choisissiez un succulent steak, du tendre poulet ou de délicieux fruits de mer, vous vous régalerez. Vous pouvez également déguster des sushis préparés par le talentueux chef et vous laissez tenter par un des cocktails maison. Le Benihana Maple Grove est situé près des fontaines au centre commercial Arbor Lakes. Bien que les réservations ne sont pas obligatoires, elles sont recommandées. Prenez une pause de votre journée dans les magasins de Arbor Lakes et préparez-vous à une expérience culinaire hors du commun à l'une de leurs 18 tables teppanyaki. Vous pouvez aussi regarder comment les chefs exposent leurs compétences et vous pourrez même faire partie du spectacle ou prendre place à un siège au bar à sushis pour déguster des rouleaux de spécialité, des nigiris, des sashimis et des apéritifs.
L'UNION Rooftop allie talent, créativité, art, nourriture et design.
Le groupe Kaskaid Hospitality est réputé pour avoir fait entrer l'univers culinaire des Twin Cities dans une autre dimension, et l'UNION Rooftop en est le parfait représentant. Une attention méticuleuse a été portée à chaque détail, de la restauration des trésors architecturaux d'origine du bâtiment à l'installation d'un toit rétractable unique en son genre. L'équipe de chefs cuisiniers de l'UNION s'évertue à préparer des plats à la fois surprenants et cohésifs respectant les plus grandes exigences en termes de qualité. Le restaurant propose un menu adapté à tous les besoins, qu'il s'agisse d'une collation raffinée avant de se rendre au théâtre ou d'un repas de fête composé de 5 plats préparé avec des ingrédients différents chaque jour.
Le Chianti Grill propose une cuisine italienne authentique et contemporaine ainsi que des steaks angus âgés et des fruits de mer frais. La cuisine primée est complétée par une liste de vins provenant de Californie, d'Italie et du reste du monde. Le service aimable du Chianti Grill et son ambiance chaleureuse et invitante en font une expérience inoubliable.
Welcome to Breva, the quintessential neighborhood gathering spot in the heart of Downtown Minneapolis. At Breva, we invite you to experience the essence of conviviality, served up with a touch of elegance in a casual chic setting. Our culinary journey is guided by the expert hands of Chef Bjorn Thomson and a team of seasoned hospitality professionals. Together, they've crafted a menu that's a true celebration of the New American spirit – elevated, unpretentious, and discerning. Breva is just minutes from the Convention Center and Orchestra Hall, and a short drive from local theaters and sports stadiums. Breva is an ideal destination for all groups and occasions!
• Française / Américaine contemporaine • Centre-ville / Mill District
Réservé 13 fois aujourd'hui
Blondette is a French-inspired restaurant, concepted by award-winning chef Daniel del Prado, offering traditional French cuisine fused with Pacific Northwest ingredients. Housed in a gorgeous glass-covered atrium complete with an outdoor terrace and one of Minneapolis’ only retractable roofs, Blondette invites guests to mix and mingle under the stars all year long. In addition to dinner daily, each Saturday and Sunday, Blondette serves up elevated brunch fare from 9am - 2pm. Reservations recommended but not required.LOCATION: Blondette is located on the 5th floor of the iconic Rand Tower Hotel, conveniently attached to the Downtown Minneapolis Skyway. Concepted by acclaimed Minneapolis chef Daniel del Prado, each of Rand Tower Hotel’s restaurants and bars is a destination all its own, offering locals and travelers a unique culinary journey they won’t find anywhere else.PARKING: Complimentary valet parking for up to two hours is available with dining validation.