“Fresko” meaning “fresh” inspires our creation of seasonal menus made from locally sourced ingredients. Fresko makes natural food from the bounty of Iowa farms whenever possible. The culinary team prepares product from start to finish applying natural time honored techniques with care at every step. This enriches the flavorful and nutritious product we serve and benefits our community. Fresko believes we are what we eat and eating well means living well.Fresko features a splendid assortment of original cocktails with a deep spirits menu and a beer program with sixteen beers on tap in addition to bottles and cans. Fresko's wine menu focuses on quality selections at a great value to our guests.
Le 801 Chophouse – Des Moines présente une décoration typique d'un steakhouse new-yorkais de la fin des années 1920, avec des cabines en cuir de marque, un mobilier en bois de cerisier, du parquet, des comptoirs en marbre et de hauts plafonds. Le 801 Chophouse ne propose que les viandes, fruits de mer et légumes du marché de la plus haute qualité et de la plus grande fraîcheur. Le chef exécutif, Brian Dennis, recrée un menu mettant en valeur des spécialités uniques toutes les semaines. Vous pourrez déguster des soupes et salades de saison fraîches, des huîtres en demi-coquilles, quatre espèces de poissons frais, des homards vivants du Maine ou encore des pattes de crabe royal. Pour couronner le tout, vous ne manquerez pas le soufflé au Grand Marnier totalement réinventé! Le steak à point, réalisé uniquement à partir de bœuf premier choix certifié par le département de l'Agriculture des États-Unis, les côtelettes de porc des fermes de l'Iowa pour toute la famille et l'agneau du Colorado sont d'autres points forts de la cuisine. Le restaurant peut accueillir des fêtes de groupes de 6 à 65 personnes, les murs étant reconfigurés pour s'ajuster à l'espace requis et à un placement harmonieux des tables et des sièges seyant à la conversation. A cette occasion, des menus personnalisés peuvent être élaborés, allant de cocktails et de hors-d'œuvre aux repas complets à plusieurs plats.
Fine Dining in every aspect. Proudfoot & Bird, named after the original Hotel Fort Des Moines architects, pays homage to the glamorous days of years past with every detail. Adorned with stunning marble tables, intricate gold ceiling inlay, plush soft seating, and grand circular bar we have recreated a time that was filled with elegance, extravagance, and indulgence. Housed in the historic Hotel Fort Des Moines, we have taken every step possible to protect a valued piece of Des Moines’ cherished history. Two semi-private areas available, seating eight and ten guests respectfully.
The Stuffed Olive is about the entire “Martini & Tapas Experience.” From your favorite classics to new and exciting blends you’ve never seen before, you’re sure to find a cocktail to love on our vast martini menu. Add a warm, comfortable atmosphere, great wines, beers and top-shelf spirits, and The Stuffed Olive will become your favorite place to start, end or spend your entire evening. Our tapas menu offers appetizer-sized portions of globally influenced entrees, for a sampling and sharing dining experience. Pair tasty tapas with your favorite martini for happy hour, dinner or a late-night snack. We welcome you to sit back, relax, enjoy great food, good conversation and your favorite martini. Welcome to the Stuffed Olive!
Park Street Kitchen & Bar, located in Hilton Des Moines Downtown is an all day dining concept featuring local ingredients and products, simply prepared and professionally served. The soul of this restaurant is anchored in the abundance of regional foods produced and raised locally. The menu features wholesome and hearty fare, using tried and true recipes and methods. Dine indoors or al fresco on our outdoor patio complete with string lights and a fireplace.
Alba vous propose une cuisine américaine traditionnelle avec une touche culinaire créative. Les plats sont préparés à partir d'ingrédients frais de saison, des plus belles coupes de viande, d'herbes, de fruits et de légumes les plus frais qui soient. Les menus changent fréquemment, rendez-leur visite pour découvrir les nouveautés.
L'Eatery A est la destination incontournable à Des Moines pour déguster une cuisine d'inspiration méditerranéenne. Portant à la perfection des plats simples qui mettent l'accent sur des ingrédients locaux de qualité, il s'efforcera de vous proposer des profils de saveurs exotiques qui laissent les ingrédients au tout premier plan.
The Latin King restaurant was founded in 1947 by Rose and Jim Pigneri, who immigrated from Terravecchia, Italy to Des Moines. Rose and Jim wanted to bring authentic Italian fare to Des Moines and began this undertaking in earnest upon selling their home to finance the Latin King restaurant lease, which had previously operated as the Cinderella Sandwich Shop (circa 1930) and the Chanticleer Restaurant (circa 1937). Pigneri named the Latin King after New York City’s Latin Quarter and operated the Latin King for 35 years, notably taking only 10 days of vacation time during his tenure. Pigneri sold the Latin King to his third cousin Bob Tursi in 1983.
Baratta’s has been a Des Moines staple for over 50 years and is always welcoming new guests to the table. With multiple locations now open, catering available, and take-out options, there are several ways to enjoy our menu. From celebrating anniversaries and birthdays to fueling kids up before football games and dances, Baratta’s is a tradition that keeps getting better.