The Hourly Oyster House est un restaurant de quartier dynamique et accueillant situé au cœur de Harvard Square. Vous pourrez profiter de plats de fruits de mer, d'huîtres de la Nouvelle-Angleterre, ainsi que d'une sélection soigneusement élaborée de cocktails, de bières et de vins. Vous proposant essentiellement des fruits de mer, The Hourly vous sert également des classiques de la Nouvelle-Angleterre, le tout dans un espace aéré. En changement du pain traditionnel en entrée, les repas commencent avec des croustilles sel et vinaigre fraîches et faites maison. Vous pourrez également terminer votre repas en beauté avec une petite sucrerie au caramel provenant de leur voisin le Cabot's Candy.
Frenchie is a sit down, easy-going neighborhood wine bar accompanying people in their everyday lives all day long. It is a space to meet, share and savor life, designed for people to relax while enjoying a French inspired menu.
Located in Boston’s vibrant SoWa neighborhood in the South End, Marseille is a classic French brasserie inspired by the diverse flavors of its namesake, the legendary Mediterranean port city at the cultural crossroads of France, Spain, Italy, Greece and North Africa. Led by renowned chef Robert Fathman, the kitchen serves up modern takes on classic French fare like steak frites, bouillabaisse, Salade Lyonnaise and onion soup, with inventive additions including shakshouka, Moroccan couscous and chickpea fries. The beverage program consists of classic cocktails with a twist, draft and bottled beers and a broad range of French, Italian and New World wines. Our sophisticated, light-filled interior invites you to gather with friends in the dining room or grab a seat at the lively bar. In the warmer months our private outdoor patio is the perfect spot for an al fresco meal.We offer free validated parking in the adjacent lot for up to four hours.
MIDA is a South End neighborhood restaurant, inspired by the simplicity of classic Italian dishes . Our menu focuses on many regions of traditional Italian food and culture, using fresh, seasonal ingredients.Dinner is served Monday - Thursday, and Sundays from 4:00 PM - 10:00 PM and Friday and Saturday from 4:00 PM - 11:00 PM. Brunch is served Saturday and Sunday from 10:30 AM - 3:30 PM. Patio reservations are available on a same day first come basis only. Please call the restaurant to secure patio seating. Patio availability is dependent on weather. Walk-ins are always welcome.
STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.
Nash Bar & Stage is a restaurant & bar that brings a little bit of Nashville to Boston; serving up Southern-style vittles alongside live music. Nash is the most recent restaurant under the umbrellas of the Buttermilk & Bourbon Group & partner Chef Jason Santos. We are located in Boston's famous theatre district right across from the Wang & Wilbur theaters! We have two floors that host live music, line dancing & Nashville style songwriter circles. Our atmosphere is high energy, casual with a fun country vibe & features the amazing food Chef Santos is renowned for.
Post 390 met une touche contemporaine sur les plats inspirés des saisons qui reflètent la passion du chef de cuisine Deutmeyer pour les ingrédients frais et des saveurs inoubliables. Au premier étage se trouve la taverne: un menu et une atmosphère décontractée mais sophistiquée, avec un bar de 25 places et quelques banquettes, chauffé par une belle cheminée à quatre côtés. Un escalier massif en fer forgé relie l'énergie du premier étage à la salle à manger au deuxième étage. Ici, les invités peuvent avoir une expérience culinaire plus raffinée, et profiter de la grande cuisine ouverte, des présentoirs de vin, deux salles à manger privées, des places additionnelles près du foyer de la cheminée et des vues sur les monuments tels que Copley Place, Trinity Church et la Tour Hancock. Situé dans l'édifice Clarendon, au coin de Clarendon Street et Stuart Street, sur le site de l'ancien bureau de poste de Back Bay, Post 390 est parfaitement situé à distance de marche des quartiers de South End et Back Bay.
Un restaurant contemporain méditerranéen, Ostra propose les meilleurs fruits de mer du monde entier, préparés dans des styles novateurs ainsi que dans des préparations classiques. La salle à manger évoque un sens de style et de sophistication dans un cadre confortable et chaleureux. Découvrez aussi le bar et lounge, avec des spectacles de piano. La salle à manger privée accueille jusqu'à 42 personnes assises ou 70 convives pour une réception de cocktails.
Cancellation Policy: We ask that if you need to cancel your reservation, do so 24 hours in advance. Guests cancelling within 24 hrs of their reservation will be charged $50 per person.Mooncusser serves a $115 multicourse menu from head chef Carl Dooley. Since opening in 2017, the restaurant has been awarded top honors by the New York Times, Boston Magazine and other publications.
Boston Chops Downtown is a casual, yet refined twist on the classic American steakhouse. Impeccable service and top quality nose-to-tail dining combine in a modern, urban atmosphere.