Welcome to Morningbirds! Greater Atlanta's brand new, one of a kind, chemical free, all natural themed breakfast and brunch restaurant. Morningbirds uses organic, natural and non-genetically modified ingredients. The flavors are robust, clean and fulfilling without the heaviness of toxins, hydrogenated oils and genetically altered food sources. Come experience great food, great service and a breathtaking environment.
Located in historic downtown Roswell, Canton St Social is a place where you can eat, drink, and feel right at home. We have a great selection of craft cocktails, wine, beer, and even a non-alcoholic cocktail menu; truly something for everyone. Come join us for brunch and design-your-own Bloody Mary or Mimosa. Enjoy one of our diverse small plates, selection of salads, eclectic handhelds, brick-oven pizzas, and main dishes including the famous Cajun Chicken Pasta, Pineapple Chutney Pork Chop, and Seared Sea Scallops. Finish your meal with a dessert cocktail and Homemade Bread Pudding or a slice of Flourless Chocolate Cake. We also have room on our covered patio for you to sit, eat, drink, and relax. Follow our Instagram @cantonstsocial to get our most up-to-date information on live music, menu changes, and specials.Please note that our kitchen shuts down 1 hour before closing time.
Premier restaurant à fondue d'Atlanta, l'établissement The Melting Pot vous entraîne dans une expérience culinaire extraordinaire et unique. Vous découvrirez ici tous les ingrédients d'une soirée parfaite, notamment une atmosphère détendue, des tables privées, un service attentionné, une carte de vins médaillés et de délicieux soupers de fondue composés de 4 plats. Quelle que soit l'occasion, pour une soirée romantique en tête à tête, un repas entre amis, une réunion de travail ou pour des plus grands groupes, le Melting Pot constitue un cadre idéal. Il sert des ingrédients frais de qualité supérieure, une variété de styles de cuisine, des sauces uniques et de délicieux desserts de fondue au chocolat. Pour rehausser encore votre expérience gastronomique, le sommelier se fera un plaisir de vous aider à choisir parmi les 250 vins proposés. Vous pouvez dès maintenant réserver votre « Soirée parfaite ». Les réservations effectuées sur ce site Internet sont valables uniquement pour le service de repas complet. Si vous souhaitez réserver uniquement un dessert, veuillez contacter le restaurant directement par téléphone.
Each Dave & Buster’s has more state-of-the-art games than ever, more mouth-watering menu items and the most innovative drinks anywhere. From wings to steaks, we’ve got whatever suits your appetite and our premium bar assures we’re stocked to satisfy! Plus, you can watch your game on one of our massive HDTVs with epic stadium sound.
L'Oak Steakhouse Atlanta, inspiré par le restaurant partenaire, le célèbre Oak Steakhouse de Charleston, en Caroline du Sud, a ouvert ses portes au sein de l'important projet de développement Avalon à Atlanta en octobre 2014. Détenu et géré par le groupe de gestion The Indigo Road, l'Oak Steakhouse Atlanta arbore un tout nouveau look différent des steakhouses traditionnels et propose des plats contemporains ainsi que des classiques dans un environnement moderne et raffiné.
Le menu du chef Eric Zizka met l'accent sur les ingrédients régionaux issus de fournisseurs, de fermes et de pêcheurs des alentours. L'Oak Steakhouse dispose de découpes de bifteck Angus® traditionnelles certifiées Prime ainsi que de petits plats originaux, de salades et d'entrées.
Nahm est un restaurant thaïlandais unique doté d'une belle décoration et d'une terrasse sur Windward Parkway à Alpharetta. L'endroit vous offre un aperçu de la culture thaïlandaise traditionnelle, où l'équilibre et l'harmonie sont réunis dans une atmosphère élégante de détente. Le Chef Exécutif et propriétaire Nahm Thongyoung a combiné son amour de l'art avec sa passion pour la cuisine de façon à vous fournir des saveurs à la fois exceptionnelles et fraîches. Vous vivrez une expérience authentique de la culturelle thaïlandaise. "La façon dont notre nourriture est préparée honore l'essence de la culture thaïlandaise, sa richesse, son élégance, le respect et l'équilibre dans chaque plat concocté de A à Z."
Clark and Schwenk, friends over the years, discussed starting a place of their own and traded ideas over what the menu would be like. Finally, at the beginning of 2007, they felt ready to strike out on their own and made that vision happen. “I looked around Atlanta and saw a need for a really good old-school restaurant,” Clark says. That restaurant would become C&S Oyster Bar, specializing in classic New York and Paris brasserie-style cuisine. Clark possesses a passion for French cuisine and claims that it comes from the French’s appreciation for balance. Their focus on vegetables, fish, and meat as the primary vehicles of flavor allow for emphasis to be placed on the freshness of the ingredients.Proper attire required. The following are not allowed:Beach flip flops, slidestank tops for menundershirt type t-shirtssweat pants and jogging pantsathletic shortsclothing with inappropriate graphicsclothing that is overly exposingmidriff topsshorts that are too short
Find Parkwoods, our modern American Grill, helmed by Executive Chef Brian Lee, for made-from-scratch classics with a nod to Southern flavors. The casual atmosphere of the restaurant continues in Backyard at Parkwoods with its patio, water fountain and Ravinia Garden Trails, creating an inviting, authentic and social venue for a tucked-away business lunch or a meet-up with family and friends.