En italien, « Mi Piace » signifie « Je l'aime », et ils font en sorte que vous l'aimiez dans ce restaurant primé. Mi Piace est l'endroit idéal pour profiter d'une salle à manger intime avec la cuisine italienne authentique la plus fraîche.
Rose Garden Tea Room is set within the historic Rose Garden, the Tea Room offers an elegant and memorable experience inspired by the tradition of English tea service with a distinctive California twist.Any party with more than 6 guests MUST call to make their reservation or email tearoom@huntington.org. Please do not divide your party into multiple reservations, as each Open Table reservation will be treated as individual and will not guarantee adjacent tables. Please note that visiting the Rose Garden Tea Room requires purchasing admission to The Huntington. When planning to visit the Tea Room, please purchase a separate ticket to The Huntington for the same day as your Tea Room reservation. Tickets are available at huntington.org
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.
LA Cha Cha Chá is the sister restaurant to Mexico City's Terraza Cha Cha Chá. A place where we celebrate our barrio culture with delicious Mexican food, cocktails, wine, and a special selection of mezcal and tequila.- We accept reservations and encourage walk-ins. As per our cancelation policy, you have until 5 hours before your reservation to cancel, otherwise, your group will be charged a fee of $30 per person. All reservations have a 15 minute grace period, after this time frame your booking will be moved to the top of our waiting list. We do not have a phone line, please use the chat feature or email us directly at reservations@chachacha.la - Please note that we are reservation based. Parties of 1-2 reserve the table for 1.5 hours. Parties of 3-4 reserve the table for 2 hours. Parties of 5-6 reserve the table for 2.5 hours. Parties of 7+ reserve the table for 3 hours. - We do not take requests for specific table bookings.- Reservations are weather permitted
Au quotidien sur la terrasse, il vous est servi le déjeuner, le dîner et le souper qu’un buffet déjeuner et un brunch dim sum le dimanche. Le menu californien réconfortant de style bistro est composé de la cuisine californienne saisonnière et durable qui propose une variété de choix pour un souper fin et décontracté. Les plats spa chuan qui mettent un accent particulier sur la santé et la nutrition font également partie du menu. Le patio extérieur de la terrasse vous offre d’excellents diners en plein air avec des vues sur Picture Bridge et sur la piscine et constitue le cadre idéal pour des diners d’affaire ou des soupers décontractés.
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’sPeninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors.At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.
Le restaurant The Raymond propose une cuisine de saison inspirée et élaborée à partir d'une sélection d'ingrédients raffinés, alliée à une carte variée de vins provenant des meilleurs producteurs internationaux et de la Côte Ouest, ainsi qu'à des cocktails culinaires fabriqués à la main dans le bar de l'établissement, le 1886.
Le restaurant est installé dans la maison de l'ancien concierge du célèbre Raymond Hotel. Témoin du passé historique de Pasadena, il perpétue les grandes traditions de l'hospitalité et de l'architecture, avec sa salle typique d'un cottage à l'intérieur et ses terrasses au style artisanal.
Agua Viva is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’s collection at Conrad Los Angeles. At this chic rooftop restaurant, Chef Andrés effortlessly weaves vibrant Asian flavors with Latin American influences, all while paying homage to his home country of Spain. Our menu features diverse global flavors that reflect the true melting pot of LA. Designed to be shared, our dishes are as eye-catching as they are vibrant, flavorful, and deeply satisfying. As you decompress in our breezy dining room, enjoy sparkling platters of oysters; a bright, refreshing Young Coconut Ceviche studded with avocado and mango; Chef Andrés’s iconic Txule Burger, made with dry-aged ribeye; and whole fried sea bream, with fresh herbs and mojo verde.Located within Conrad Los Angeles, a part of the stunning Frank Gehry-designed The Grand LA, Agua Viva features a promenade, bar area, and upper and lower dining rooms with terrace views of the mountains.
Le Green Street Restaurant est l'endroit où les habitants de Pasadena ont l'habitude de venir prendre le déjeuner, le dîner et le souper depuis 1979. Il est situé dans le centre, juste à côté de South Lake Avenue, à quelques pas des hôtels, du centre des congrès, du Pasadena Playhouse et des zones commerçantes réputées. Le Green Street propose un menu éclectique, avec des salades (la salade réputée et addictive Dianne est commandée plus de 2 000 fois par semaine), des viandes savoureuses, du poisson frais et des sandwiches créatifs avec du pain merveilleusement cuit. Vous pourrez profiter d'un bar complet et de bons vins au verre sur une superbe terrasse ou dans l'intérieur spacieux. Des services à emporter et de restauration complète sont également disponibles.
Pas besoin d’être un yogi pur et dur pour diner à True Food Kitchen. Le seul désir d’apporter des substances nutritives à votre corps et de faire vivre une expérience unique à votre palais est suffisant. Inspiré par les principes du régime anti-inflammatoire du docteur Andrew Beil, True Food Kitchen propose une grande sélection de plats végétalien, naturellement biologiques et sans gluten, avec des plats pour ceux qui suivent un régime paléo ou méditerranéen. Chez True Food Kitchen, les chefs veillent à votre bien-être en proposant des repas incroyablement délicieux et qui vous procurent du bonheur… Leur objectif est que vous vous sentiez mieux, que vous viviez plus longtemps et que le tout soit fait en prenant du plaisir.