Le Mahogany Prime Steakhouse propose de très bons steaks, son produit phare. Les steaks du Mahogany sont élaborés avec la meilleure viande de bœuf du Midwest et sont réputés pour leur saveur et leur texture persillée. Votre steak sera grillé selon vos souhaits à une température de 980 degrés pour conserver la saveur de maïs et son jus naturel. Cet établissement sert des steaks grésillants sur une assiette chaude de sorte qu'ils restent chaud tout au long de votre repas. Vous dégusterez aussi une sélection de produits de l'océan, notamment du homard rock australien et du poisson frais tous les jours selon les disponibilités. Vous bénéficierez par ailleurs d'un service exceptionnel et d'une atmosphère raffinée, décontractée et moins intimidante.
C’est dans une ambiance intimiste et décontractée que vous profiterez de votre dîner à l’Hefner Grill, d’où vous jouirez de la meilleure vue sur Oklahoma City. L’endroit est idéal pour tous les types d’occasions, que ce soit pour un déjeuner entre collègues, ou un dîner en amoureux. Le menu met à votre disposition une large variété de plats, comprenant les plus beaux morceaux de viande, des fruits de mer à la fraîcheur garantie, ainsi que des salades spécialement créées par le restaurant. Il y en a pour tous les goûts ! Le personnel est qualifié et à votre écoute. Venez vite faire l’expérience d’un voyage inoubliable !
Affichant une décoration abondante, le Ranch Steakhouse bénéficie d'une atmosphère d'élégance du vieux monde. Ce restaurant sert uniquement les meilleurs viandes de boeuf de qualité USDA. Parfait pour un dîner romantique pour deux ou pour une soirée privée de 60 personnes, le Ranch Steakhouse est le Steakhouse original de premier choix à Oklahoma City.
Il est conseillé d'effectuer une réservation.
Opus est la plus récente et la plus captivante maison du steak de la ville d’Oklahoma. En plus des merveilleux steaks et fruits de mer, Opus Prime Steakhouse propose une carte avec une sélection de plus de 850 vins. La carte de vins d’Opus a été récompensée par le prix « Best of Award of Excellence » de Wine Spectator, attribué seulement à 500 restaurants à travers le monde entier. .
Professional Chefs, both Student & Staff. District 21 is the final stop for Francis Tuttle Culinary students on the path to a professional career. Students who work in the on-campus restaurant are passionate about seeking a profession in the industry and are looking for real-world experience to prepare them for that future job.Each of our professional chefs who work in the kitchen with students has at least over a decade of experience in the field, and some have multiple decades. Jason Marsh and Bill Leib have worked in a variety of culinary settings: restaurants, hotels, and catering businesses for events with thousands of people in attendance. They also bring a love of various cuisines and cooking styles, from Chef Bill’s Asian cuisine specialty to Chef Jason’s enjoyment of Southern Style cooking. They construct a curriculum with the District 21 menu in mind, ensuring a variety of experiences and flavors for both student chefs and dining patrons.
Thanks for stopping by to check out Barrios! Barrios is what fine, fresh, made-with-love Mexican food is to us. Pull up a seat on the patio. Feel part of this vibrant neighborhood we’re just as proud to be part of. We can’t wait to serve up all our favorite ingredients, our amazing dishes, and as always, our extreme hospitality.
FRIDA southwest is inspired by the cuisine of Oklahoma, Santa Fe and northern Mexico in an architecturally unique, beautifully designed setting. Proudly located in the Paseo Arts District, OKC.For parties of 5 or more, please call the restaurant and our reservationist will assist you.
JK will take you on a modern Asian culinary journey with focus on friendly but highly attentive service. You will experience an artful ambience, as though you are seated in a beautifully curated garden.We encourage our diners to embrace the customary approach of sharing dishes with their guests, from luxurious small plates to contemporary large plates and stunning desserts. Each seasonal menu is created by our talented culinary team using only premium ingredients and served by our highly trained front of house team with a strong focus on a meticulous and engaging customer service.
Offering only the best in dining and spirits. Under the leadership of Chef John Conway & Sous Chef Rachel Cagigal and mixologist Kyle Fleischfresser, your taste buds will delight in the many layers of cuisine and perfected cocktails.For those of you foodies who like to dabble in the strange yet satisfying side of cuisine, we offer experimental dishes.Don’t forget to try our one-of-a-kind chef’s bar for a tasting menu as you watch our experienced kitchen staff do what they do best.