Bacari W. 3rd is a Venetian-inspired small plates restaurant featuring Mediterranean-influenced dishes by Chef Lior Hillel. We are the 4th restaurant of the Kronfli Brothers, a family-owned, growing group of restaurants in the Los Angeles area. Offering a rotating curation of small-production wines, unique cocktails, and eclectic beers from around the world, we are also known for our one-of-a-kind 90-minute open bar special. Our team provides warm hospitality in our comfortable, dining room marked by our beautiful garden, rustic mediterranean decor, and spacious indoor-outdoor bar. We look forward to seeing you soon!
Géré par les chefs Walter Manzke et Margarita Manzke, le restaurant Republique vous accueille en plein cœur de Los Angeles, dans un bâtiment classique construit en 1929 et habité par Charlie Chaplin. Ces locaux ont été ensuite occupés par les emblématiques boulangerie La Brea et restaurant Campanile. Le Republique est fondé sur ce passé glorieux, offrant un environnement gastronomique empreint d'histoire et de grandeur. Un bar décontracté et un bistrot se trouvent à l'avant du restaurant. Une salle à manger plus formelle est située à l'arrière. Vous pourrez y déguster un menu d'inspiration française créé quotidiennement par les chefs.
Arden, a unique restaurant in a bustling city, blends "art" and "garden" seamlessly. A sanctuary where flowers mixes with mouthwatering cuisine. Inside, it's like stepping into an enchanting garden, with European flowers cascading from the ceiling forming a colorful canopy. The air carries the fragrances of the old world, creating a serene ambiance.Our team warmly welcome guests, making them feel like cherished friends. Arden's atmosphere exudes comfort and familiarity, akin to a beloved home. The menu offers edible works of art crafted from seasonal, locally-sourced ingredients. Flavors harmonize beautifully, leaving a lasting impression on guests.Arden serves as a place for celebrations, quiet moments, or shared meals with loved ones. Families, friends, and couples gather amidst blossoming flowers, kindling romance and fostering a sense of belonging. Its reputation grows daily, known not only for its delicious cuisine but also for its welcoming embrace.
Chef Jordan Kahn from 2-star Michelin Vespertine and Destroyer invites guests to his seasonal, globally-inspired tasting menu and lounge hideaway.Guests can anticipate live-fire cooking, exceptional ingredients, and eye-catching presentations that will dazzle their palates and senses. An a la carte menu is offered for the bar and lounge. Walk-ins are welcome. Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
Deux portes en bois simples s'ouvrent sur une cour romantique où les clients s'amusent au bar et se détendent confortablement assis sur les chaises extérieures. A l'intérieur, les places sont réparties autour du chandelier de cette ancienne maison, ce qui donne une atmosphère intime à ce lieu. Des ingrédients de saison biologiques, préparés avec créativité et présentés de façon impeccable, caractérisent le menu unique.
Reservations accepted two weeks in advance.Serving American fare from upscale comfort food to vegan specialities in the heart of the West Hollywood Design district. Craig's offers covered and heating patio seating, indoor and bar seating. Reservations are recommended, but walk-ins accepted and our bar features our full dinner menu.
Le Cecconi est un restaurant italien classique qui sert le déjeuner, le dîner et le souper ainsi que des cicchetti (des tapas italiens), 7j/7. Il est situé à l'angle de l'avenue Melrose et de Robertson Boulevard, à West Hollywood. Rejoignez-nous pour un repas dans le restaurant principal, sur la terrasse ou au bar doté d'un four à bois. Organisez une fête dans la salle Papillon, qui peut accueillir jusqu'à 40 personnes. La location privée de la salle Papillon vous permet de profiter d'un repas gastronomique en toute intimité, étant également dotée d'une entrée privée. L'établissement accepte les réservations deux semaines à l'avance. Le bar est ouvert tous les jours à partir de 11h00 jusque tard et propose le menu complet et des cicchetti. Les réservations ne sont pas acceptées pour le bar. Le menu de minuit est servi du jeudi au samedi, de 23h00 et 1h00, et comprend une sélection de cicchetti et de douceurs.
Distingué d'une étoile au guide Michelin, l'Osteria Mozza est le grand frère haut de gamme de la Pizzeria Mozza située à côté. Il est né du partenariat entre Nancy Silverton, Mario Batali et Joe Bastianich. Fermement ancré par l'impressionnant bar à Mozzarella de Nancy, l'Osteria offre un cadre sophistiqué mais animé pour apprécier un menu inspiré par ses créations éblouissantes à base de Mozzarella et d'autres fromages frais, ainsi que les exploits de Batali dans toute l'Italie. La carte des vins exclusivement italiens perpétue la tradition avec les crus des meilleurs producteurs du pays, en insistant sur le Piémont, le Frioul et la Toscane.
Vous saurez au moment où vous arriverez que le Lawry's The Prime Rib est un restaurant extraordinaire. Les côtes de bœuf rôties sont âgées 21 jours, rôties à la perfection sur une pierre salée puis sculptées à votre table même sur un chariot d'argent. La célèbre salade Spinning Bowl, le raifort à la crème fouettée, la purée de pommes de terre, le Yorkshire Pudding et l'accueil chaleureux complètent l'expérience qui a permis de placer Lawry parmi la liste les 10 meilleurs restaurants et en a fait une légende depuis 1938.
Perched above the dynamic streets of the West Hollywood Design District on the corner of Melrose and San Vicente, Catch LA features modern renditions of classic dishes served in a streaming, shareable style of dining. The retractable rooftop haven marries simple yet elegant, seafood, sushi, and steak with excellent service and a lively atmosphere complete with a unique, open-air dining room and breathtaking views of Downtown Los Angeles and the Hollywood Hills. The menu features signature dishes including the Catch Roll, Truffle Sashimi, A5 Japanese Wagyu on a hot rock, Mushroom Spaghetti, and Cantonese Lobster.