Quince is an upscale casual, indoor/outdoor restaurant where all demographics and generations come together and enjoy a dining experience beyond normal expectations. People may initially visit for the terraces with exceptional views, but the food and the overall “Quince Experience” is what keeps them coming back. The "crave-worthy" and "global collective" menus & the team’s attentive and personal service are mixed with carefully-curated happy tunes which altogether create a positive-energy experience rarely found in a restaurant. This is how Quince in San Miguel de Allende (SMA), MX became rated top of its class and is the “# 1 rooftop restaurant in the world.” and the "#1 rooftop destination in the world" by Robb Magazine.
Aba, meaning father in Hebrew, is a Mediterranean restaurant with a California influence. The menu features Chef CJ Jacobson’s modern approach to Mediterranean cooking and the beverage program showcases spirits and rare wines from lesser known Mediterranean regions.
• Française / Américaine contemporaine • Bouldin Creek
Réservé 69 fois aujourd'hui
Luxury takes root in the heart of Austin at Nido, bringing the charm of the area together with the culinary techniques of coastal Europe, all perched above Lady Bird Lake and the energetic cityscape. Nido is located on the rooftop of The Loren at Lady Bird Lake - recently named by Conde Nast Traveller and Travel & Leisure Magazine as "one of the hottest hotel openings in the world." Nido nods to the surrounding and native Hill Country, giving diners a one-of-a-kind respite to experience worldly-travel through food. Nido’s selection of carefully crafted, seasonal menus are internationally-inspired with a focus on classical technique.Reservations are available for inside the dining room and the dining tables in the bar. Lounge seating is available on a walk in basis in the bar and on the terrace for drinks and snacks.For more information, please visit https://www.thelorenhotels.com/cuisine/restaurant and follow @Nidoatx on Instagram.
Un voyage pour les amateurs culinaires passionnés, Trace propose une expérience enrichissante et authentique qui éveillent vos sens, en capturant le caractère et la personnalité de l’endroit. Tous les plats sont préparés en utilisant les ingrédients les plus frais, ainsi que les ingrédients saisonniers de prédilection locaux et régionaux. L’établissement soutient les produits alimentaires et les boissons provenant d’une agriculture durable, renouvelable et biologique.
Le Truluck's est une escapade gourmande pour un voyage des sens.
Vous y savourerez du crabe de première fraîcheur, en provenance directe des propres pêcheries de l'établissement. Vous dégusterez aussi des fruits de mer pêchés le jour même ou vous opterez pour des steaks tendres et saignants préparés à la perfection, que vous accompagnerez de délicieux vins servis au verre ou à la bouteille.
Le restaurant Fixe célèbre l'âme du Sud avec le souper du dimanche servi tous les soirs dans une ambiance chaleureuse et pleine d'entrain. L'endroit apporte de la vie à des goûts familiers, le tout imaginé de façon progressive, Le chef James Robert et son équipe rendent hommage à leurs racines avec un œil à la tradition, un engagement envers la qualité et de la passion pour offrir aux clients une expérience culinaire inattendue et mémorable.
The sister restaurant to Austin fine dining institution Jeffrey’s, offering breakfast, lunch, brunch, happy hour, dinner & Monday night steak frites. The Clarksville cottage features a small marble bar for coffee or cocktails, intimate tables in the dining room, shady nooks on our patio and a grassy front lawn for lounging. Serving an eclectic daily menu featuring the best locally sourced products. Learn more about McGuire Moorman Hospitality and their family of restaurants at www.mcguiremoorman.com.
Sammie’s is a little taste of old Italy in downtown Austin. It celebrates the great ‘red sauce’ institution—inspired by old school, legendary Italian-American restaurants. The menu offers classic dishes in a casual but sophisticated, retro-designed space that is both lively and comfortable, capturing the essence of a night out at your favorite neighborhood joint. The space consists of a central dining room overlooking Shoal Creek and 6th Street, polished wood bar, Mildred’s Room (a private dining/wine room), and wraparound patio dining area. Please note that patio seating is weather contingent. The menu offers riffs on standards including Housemade Mozzarella Sticks, Clams Casino, and Caesar Salad a la Tommy; timeless pastas like Spaghetti with Meatballs, and Linguine Vongole; and Sammie’s Classics: big portions of iconic plates like Chicken and Eggplant Parmigiana, Veal Marsala, and Baked Manicotti.
Le restaurant Perla vous propose du poisson frais et des huîtres approvisionnées chaque jour, qui proviennent du golfe du Mexique et de différents endroits à travers le monde. Le bar sert de délicieux cocktails côtiers, tandis que la carte des vins regorge de vins pétillants, rosés et blancs.
La Perla possède la plus belle terrasse d'Austin, à l'ombre des chênes, ainsi qu'une salle à manger confortable et spacieuse avec un immense aquarium d'eau salée, un bar à huîtres en béton et une cuisine ouverte.
Le Clark's met à l'honneur des spécialités classiques de fruits de mer américains et accorde une grande importance à la fraîcheur, aux produits locaux, à la cuisine simple, aux détails et à la netteté de la présentation.
Le menu du Clark propose une cuisine côtière classique du golfe du Texas à la côte nord-est. L'essentiel du concept rend hommage aux huîtres, aux aliments crus, aux fruits de mer et au caviar. L'établissement achète les huîtres les plus fraîches de petits producteurs d'Amérique du Nord et sert des plateaux froids de fruits de mer et des plats du jour extra-frais.