In a truly traditional style, Divina Cucina is a generations-old family-owned restaurant in California that keeps its traditions and customs alive by serving the richest and tastiest Italian dishes in the area. Upscale cuisine includes traditional Italian Antipasti, Homemade Pasta, Rissoto, and Pizza. For dessert, Divina Cucina offers flavors that will transport you directly to an Italian abode, with items such as spumoni ice cream, crème Brulee, and tiramisu.It's a small and cozy restaurant with a little patio.Our signature dishes are Cappellini Alla Checca, Vitello Alla Marsala, and Carpaccio de Salmon.The restaurant is located close to these landmarks: Descanso Gardens, Griffith Observatory, Huntington Library and Gardens, and DTLA.
Depuis 1977, la famille du restaurant aime servir une cuisine délicieuse dans une atmosphère saine et confortable. Tout est fraîchement préparé dans les cuisines. Seuls les meilleurs ingrédients sont utilisés, et il n'y a pas de saindoux dans les fèves ni dans l'huile de friture.
Bacari GDL is a Venetian-inspired small plates restaurant featuring Mediterranean-influenced dishes by Chef Lior Hillel. We are the fourth restaurant of the Kronfli Brothers, a family-owned, growing group of restaurants in the Los Angeles area. Offering a rotating curation of small-production wines and eclectic beers from around the world, we are also known for our one-of-a-kind 90-minute open bar special. We look forward to seeing you soon!
Situé à Glendale, le BOURBON STEAK Los Angeles vous propose un cadre moderne de steakhouse américain sous la houlette du chef Michael Mina pour une expérience culinaire hors du temps. À la fois classique et contemporain, le restaurant respecte toutes les traditions dignes d'un authentique steakhouse avec une touche de fantaisie. Le Bourbon Steak dispose d'un piano-bar créant une alchimie propice à des libations inédites. La salle à manger glamour bénéficie de services à table dont un de whisky japonais ainsi qu'un chariot de délices. Au menu, vous trouverez des repas signature de Michael Mina, dont la tarte de langouste en pot, les steaks grillés au bois de caryer et fruits de mer.
Veuillez noter que le code vestimentaire pour le BOURBON STEAK correspond à un style décontracté/professionnel. Vous êtes prié de ne porter ni de shorts, ni de casquettes, ni de vêtements de sport ni de sandales pendant le service de souper.
From of our family to yours, Carousel is the premier Los Angeles area restaurant providing guests with the complete culinary experience when it comes to enjoying traditional middle eastern and Lebanese cuisine. In the Middle Eastern culture, meza (Lebanese term for appetizer) consists of a vast array of small sized, hot and cold dishes, great for sampling and sharing. At Carousel, our menu offers a selection of kebabs to seafood to an array of vegetarian items. We offer more than 60 meza items, ranging from familiar dishes, such as hummus, falafel and tabouleh to more traditional delicacies. Everything that we serve comes from original family recipes passed down through generations. With the supervision of our Chef de Cuisine and co-owner, Mrs. Rose Tcholakian, each dish that is served is sure to bestow the quality and freshness Carousel is well known for. For those unfamiliar to Lebanese food, a helpful service staff will guide you through what is sure to be a habit-forming journey.
This elegant yet energetic restaurant is located in the heart of Glendale, Ca. and welcomes everyone to experience its combination of world class service, highly acclaimed cuisine, live entertainment, and its classy yet friendly ambiance. Enjoy a truly memorable dining experience with us. Please call the restaurant top confirm you r reservation.
Brian Dunsmoor’s namesake restaurant, Dunsmoor, is the latest iteration of his ongoing exploration of American heritage cooking. It is, first and foremost, a restaurant for the community that surrounds it, and a loving expression of the relentless research that has informed his cooking for the last ten years.We offer the full menu at tables in our dining room and at the chef's counter, as well as at our outdoor tables. Reservations are recommended but we make every effort to accommodate walk-ins when possible. Dunsmoor's wine bar, accessible either through the restaurant or via its own door on Ave 35, does not accept reservations and serves a limited menu of our raw and larder items.
Bienvenue chez Momed, de la cuisine méditerranéenne moderne. Un établissement qui compte un restaurant, un comptoir déli, un bar à expresso et un marché, Momed propose la pure simplicité des saveurs de nombreux pays qui composent la région méditerranéenne orientale avec une touche moderne et dynamique. Leur objectif est d'utiliser les meilleurs ingrédients disponibles dans le but de présenter une cuisine méditerranéenne à son meilleur. Ils ont une passion pour la nourriture et offre un service personnalisé. Leur esthétique propre et moderne se combine avec une tradition séculaire pour vous apporter des saveurs que vous pourrez déguster que ce soit pour le déjeuner, le dîner ou le souper. Dans la région du Levant, d'Athènes à Marrakech, de Istanbul à Jérusalem, la cuisine méditerranéenne orientale est synonyme d'alimentation saine et, dans la mesure du possible, tous leurs ingrédients saisonniers sont biologiques et produits localement. Momed est un endroit où les plaisirs d'antan sont jumelés au confort d'aujourd'hui. Que vous passiez pour une commande à emporter ou que vous vous installiez pour partager un festin, vous ferez partie du mouvement animé d'un café méditerranéen.
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’sPeninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors.At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.