FERRO offers a modern Italian menu featuring fresh pasta, Neopolitan-style pizza cooked to order in the outdoor pizza oven, thick steaks, fresh seafood, and house-made desserts. With a full bar, a great selection of both Italian and New World wines, and rotating tap beer choices. There is something for everybody!Enjoy live music under the pines almost every night in the expansive concert area or quieter al fresco dining on the front deck. In the winter, cozy up to the beautiful fireplace in the elegant lounge/bar.
Mr. Lyons est le dernier ajouté à la « Foundation 10 », il a ouvert en 2015 en tant que restructuration du Lyons English Grille. Mr. Lyons a créé un « nouveau classique » du steak en lui donnant un caractère moderne et consciencieux, avec un menu qui favorise les petites exploitations agricoles locales. La grande salle à manger évoque le pur chic hollywoodien avec un menu créé autour du steak ainsi qu'un type de service en bord de table qui vous transportera instantanément vers une époque des temps anciens. Le salon offre quelque chose d'un peu plus détendu, où vous pourrez savourer un véritable cocktail classique ou encore quelque chose de tout nouveau de saison. Mr. Lyons est juste à point!
GiGi’s Restaurant & Lounge is a desert-inspired, Modern American restaurant, serving creative farm-to-table fare with a commitment to the freshest locally sourced ingredients.The menu includes items such as Truffle Portobello Fries with garlic and parmesan and Mignon Surf with filet mignon cubes, jumbo shrimp, roasted potatoes, seasonal vegetables and au poivre sauce.The Indoor and Outdoor Spaces combine flowing dining spaces with a large Indoor/Outdoor Bar, Lounge, and Firepit Cocktail area, serving elevated and reimagined classic cocktails with a worldly flair. Our space is a sophisticated, high energy dining environment, featuring various live music performances, Rotating DJ’s and more, in GiGi’s Poolside Garden at the base of the San Jacinto Mountains.