A guest favorite for casual dining, Nelson’s is perched directly above the ocean coves made famous by the 1950s television series Sea Hunt – from which this modern surf shack takes its name. The cliff-top eatery pays homage to Sea Hunt’s main character, Mike Nelson, as well as actor Lloyd Bridges’ lifetime efforts to protect the environment and the ocean. Guests enjoy coastal cuisine and a warm, friendly bar atmosphere surrounded by outdoor fire pits and unrivalled sunset views. This Southern California restaurant offers one of the most scenic locations in Palos Verdes to enjoy a meal or drink in a relaxed setting.
Qu'est-ce qu'un Bettolino ? En Italie, on retrouve des Ristorante's, des Trattoria's, des Osteria's, des Pizzaria's et bien plus. Il s'agit d'établissements où l'on sert des repas, tous de nature différente les uns des autres. Avant la création de ces établissements, il y avait les Bettolino's. Imaginez-vous en l'an 1600, que vous êtes un voyageur errant de ville en ville, en Italie. Vous arrivez dans un petit village. Dans le village, il y a des maisons, des commerces et un Bettolino. Vous avez faim, donc vous entrez dans ce dernier. L'endroit est animé et rempli de gens, on peut entendre le bourdonnement des conversations et sentir l'odeur des mets fraîchement cuisinés. Le propriétaire s'approche de vous avec une grande coupe remplie de vin et une assiette de nourriture chaude.
Les propriétaires s'appliquent à reproduire cette même sensation auprès de leurs clients lorsqu'ils franchissent la porte de leur établissement. Aujourd'hui, les Bettolino's ont disparu en Italie, mais la petite entreprise familiale Bettolino, dans le Riviera Village, perpétue la tradition qui veut que l'on serve de la nourriture et des boissons délicieuses accompagnées d'un service chaleureux.
Located in the cozy Riviera Village in Redondo Beach, VIDA is a modern-day Mexican restaurant that focuses on tequila and holds true to South-of-the-border fan favorites, combined with some creative twists on East Los Angeles comfort food.
Pacific Standard Prime is a modern steakhouse with a California vibe serving seasonal and sustainable food.We searched the planet to bring you all-natural and ethically raised beef. The menu by Executive Chef Christine Brown evolves seasonally, so there's always a new dish to discover for dinner or Sunday brunch.We're passionate about bringing you high-quality ingredients, many sourced from natural, organic, and sustainable ranches and farms.Pair your choices with a hand-crafted cocktail or a sustainably produced boutique wine from a variety of small, family-owned vintners, carefully curated by owner Kevin Leach and sommelier Peggy Dean.This same philosophy informs our whiskey list, which includes over 400 selections of whiskeys, bourbons, and ryes.
Misto Caffé and Bakery has been serving up great food and sumptuous bakery and pastry items in the Southbay for over 30 years. We feature indoor and outdoor seating for your dining pleasure. And the children can enhance their dining pleasure with our kid-friendly duplo table. We have a special menu for children as well.Join us for lunch, or dinner or for a weekend brunch. Our diverse menu offers something for everyone. We have a top quality wine list, and serve expresso and cappuccinos to relax and enjoy.We cater all occasions from business luncheons to family dinners, banquets and parties. Plan your next catered event with us!
Le Fishing With Dynamite vous accueille dans un bar à huîtres et un restaurant de fruits de mer dans la baie du sud, là où se rencontrent l'est et l'ouest. Le chef et co-propriétaire David LeFevre propose une cuisine joyeuse et vivante dans le respect de la tradition.
Inspired by both Cabo San Lucas’ beautiful coast and Mexico City’s vibrant cosmopolitan neighborhoods, Esperanza’s thoughtful design blurs the lines between art and function. Masterfully designed by internationally renowned Islandic architect Gulla Jónsdóttir, Esperanza’s interiors reflect an elevated coastal ambiance that exaggerates the grandeur of a beach town villa.Chef Ray Alvarez oversees a menu featuring fresh interpretations of Sonoran cuisine while Head Mixologists John Fox and Kevin Williams developed Esperanza’s bar program to not only include delicious and playful cocktails, but the two have also created the largest tequila list and mezcal collection in the South Bay.
The Bottle Inn est niché dans la communauté résidentielle côtière de Hermosa Beach, juste au sud de l'aéroport LAX. Le restaurant sert à manger à ses clients réguliers, ses hôtes, ses visiteurs et aux célébrités depuis plus de 39 ans. Le restaurant est connu pour son ambiance romantique et chaleureuse ainsi que pour son exceptionnelle cuisine italienne classique. En plus de la terrasse avec vue sur l'océan et sa confortable salle à manger, leur cave intime est disponible pour les groupes de 2 à 12 personnes. Le menu propose une variété d'authentiques plats de pâtes italiennes, des fruits de mer frais, du filet mignon et une large sélection de hors-d'œuvre. Terminez votre repas avec un des desserts maison délicieusement préparés. Le restaurant est idéalement ouvert pour le dîner et le brunch du lundi au vendredi de 10h30 à 14h et le dimanche pour le déjeuner et le brunch de 10h30 à 14h30. Le restaurant est également ouvert pour souper 7 soirs par semaine à partir de 18h. Il offre également des commodités pour les banquets de toutes tailles, limitées à certains jours et soirées.
Chef David Slay's exciting Hermosa Beach collaboration, brought to you by the team from Bottle Inn and Martha's Hermosa Beach. "Farm-to-Beach" menu with fresh local seasonal ingredients & wines direct from the Slay Estate & Vineyard. Chef Slay has transformed this corner into the newest culinary hotspot in the South Bay. Join us for beachside views & beautiful sunset dining. Come experience what everyone is talking about! "Farm to Beach!Dinner Nightly. Bottomless Mimosas ~ Weekend Brunch. Prime Rib Sundays. Half Price Select Wine Tuesdays. Rooftop Dining. Beer & Wine. Private Parties.3 different casual-upscale locations that are available for seating:- Inside Cozy Dining (vintage coastal decor)- Outdoor Porch Patio (street-view, with heaters) - Rooftop Dining (with heaters) Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website: www.slayhermosa.com. We look forward to delighting you! #slayallday