Veuillez noter que Kona Grill n'accepte pas les réservations pour la terrasse.
Kona Grill propose une nourriture fraîche, un service personnalisé et une ambiance chaleureuse contemporaine afin de vous faire vivre une expérience culinaire exceptionnelle, mais abordable. Le menu diversifié comprend un vaste choix de plats traditionnels américains ainsi qu'une variété de plats et d'entrées aux influences internationales. Les spécialités incluent le bar cuit au four dans une marinade miso-sake, les filets, le filet de porc dans une croûte d'amandes et le plat signature de Kona Grill - le poulet aux noix de macadamia. Kona Grill sert également un menu de sushis primé composé de tous les plats traditionnels ainsi que plusieurs plats uniques créés par des chefs de sushis talentueux.
Le Twigs Bistro and Martini Bar vous fera profiter d'une expérience gastronomique unique et mémorable dans une atmosphère décontractée. Rendez-vous dans ses restaurants qui vous réservent un accueil chaleureux et convivial pour passer des moments exceptionnels. Vous pourrez déguster des plats qui feront frémir vos papilles ! Vous pourrez accompagner votre repas avec l'un des 36 martinis signature.
***Please contact the restaurant if you are unable to make a reservation online at (208) 288-0898.***At Jakers every occasion is a celebration. We welcome you to a comfortable family dinner, an intimate dinner for two, or to meet a group of friends for Happy Hour in our bar. Please contact the restaurant for large party reservations.We have an extensive menu specializing in the highest quality Hand Cut Steaks, Seafood, Charbroiled Sirloin Burgers, Sandwiches and Fun Food. Our Drink Menu features Margaritas, 3oz Martinis, 9oz. wine pours, as well as Fun Signature Cocktails. We have wines by the Glass and a nice selection of Draft and Bottled Beer. There is a Smart Plate Menu with smaller portions and lower prices. Jakers has Kids Menus packed with fun activities as well as both Vegetarian and Gluten Free menus.
Apericena is a casual, upscale European concept centered around the love of all things food. Chef Danielle has curated a dining experience unlike any other in Boise with delicate flavors and locally sourced ingredients. A health-conscious kitchen, Apericena brings the opportunity to indulge where the love of food and wine intersect.
Maison fondée en 1977. Connu pour ses fantastiques côtes de bœuf et biftecks. Tous les biftecks sont affinés dans le restaurant et taillés à la main. Les repas incluent aussi des accompaniments et des salades au choix; vous avez également accès au bar à soupe et salade. Bar complet et grande carte des vins.
From Naples to Santa Monica to Boise: the same passion for food. A few words from the owner: In 1969, I arrived in Los Angeles and I immediately noticed that the food served was much different tasting than the food that my family prepared in Italy. Upon questioning the restaurant owner regarding the non-traditional meals we were serving, I was told the food must be made according to American taste. My commitment to you: I pledge to bring an authentic Italian dining experience, demonstrating the same passion I’ve had since the beginning. Sincerely, Vincenzo
Au Red Feather Lounge, vous serez conquis par les cocktails artisanaux, ainsi que par une sélection exceptionnelle de bières et de vins rares, la plus impressionnante de la ville, qui est également proposée par le partenaire du restaurant, la Bittercreek Alehouse. La carte est élaborée principalement à base d’ingrédients issus des nombreuses fermes locales de la Treasure Valley et de la Magic Valley. L’équipe en charge vous propose une cuisine de saison et renouvelle ses plats chaque semaine, afin de mettre en lumière les meilleurs produits de la région. Situé en plein centre-ville de Boise, ce restaurant vous fera pénétrer dans un univers haut de gamme, et en même temps très décontracté. Il saura séduire tous les publics !
We are excited to bring our scratch-made Southern food and libations to Boise, ID in Fall 2019! Since 2000, Tupelo Honey continues to inspire a revival of Southern food and traditions rooted in the Carolina Mountains we call home. We use fresh, responsibly-sourced and “forever free” ingredients to bring a scratch-made taste of the South everywhere we go.
Welcome to Anthony's - Boise! Family-owned and operated, we are excited to bring our fresh, local seafood to the Boise community! Anthony's is committed to fresh Northwest seafood paired with local produce, Northwest wines, and microbrews. Our wonderful product is sourced directly from our own Seafood Company who works hard to source the freshest fish and shellfish available! We are located in the Simplot building in Downtown Boise and feature gorgeous custom décor, private dining spaces, and a cozy lounge.
Join us in our Wednesday through Saturday for our reservation-only five-course tasting menu, featuring a prix fixe meal with curated beverage pairings. The menu changes every five weeks and no course is ever repeated. The regular menu price is $110 per person, and the pairing is $40 per person. On Friday and Saturdays at 6:15 pm, we offer our standard menu, while the 9 pm service is known as Supper Club. Supper Club features an unpublished menu for $110, including beverage pairings.Please not KIN no longer accepts odd party sizes, i.e. parties of 3,5,7, etc.