*Reservations are ONLY FOR BRUNCH.Cereal and Cream is a one-of-a-kind, upscale ice cream shop in Atlanta. We serve blended ice cream desserts in sundaes, milkshakes, waffle sundaes, and cereal tacos. We offer vegan, low-sugar, and gluten free ice cream options as well as over 65 different cereals, candies, and other items.
• Réservation de tables avec bouteilles • Old Fourth Ward
Réservé 52 fois aujourd'hui
Marcus Bar & Grille is a vibrant, funky neighborhood restaurant dreamt up by Chef Marcus Samuelsson. Out of a gorgeous open kitchen featuring a wood-fired grill and oven, Marcus B&G serves elevated comfort classics and ambitious signature dishes. Taking cues from the history of Atlanta and the Old Fourth Ward, the space is built to celebrate community, music, and great food & drink.
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Inman Park
Réservé 3 fois aujourd'hui
Serving an elegant Southern-inspired menu with impeccable wine and cocktail menus. Brunch Menu Available from 10:00am - 3:00pmHappy Hour Menu Available from 3:00pm - 5:00pmDinner Menu Available from 5:00 - Close
Under Chef David Lee, PLANTA is dining as it should be – an unguilty pleasure. Created in 2016, PLANTA is a celebration of delicious and innovative plant-based cuisine served in a beautifully designed space, without pretension and with an overflow of good vibes. PLANTA Inman Park features signatures like Ahi Watermelon Nigiri and Bang Bang Broccoli while expanding plant-powered horizons with pizzas, sustainably crafted cocktails, and more. PLANTA reimagines and reinvents plant-based dining, providing flavorful (and fun) proof that the power of plants can change the world.
T’s Brunch Bar introduces Brunch with a twist to Midtown Atlanta! Owner Teneshia Murray is a serial entrepreneur that loves brunch foods and she wants a twist of mimosas, breakfast and brunch foods added to her list of business! Our menu will have all types of different brunch foods with a little touch of southern! Chef Jamarious Gilmere created all of Teneshia’s favorite brunch foods and added a twist to each entree! Our food is cooked fresh to order and have great flavor with amazing taste! We look forward to serving you!Any party size over 15 people please call 404-835-2151 or visit us online at tsbrunchbaratl.com
Featuring raw oysters and fresh seafood with international influences from executive chef Eddie Barrett, BeetleCat is a trendy restaurant and bar in Atlanta’s Inman Park neighborhood. The menu transports you to the New England coast at the upstairs dining room and oyster bar, while the downstairs Den lends itself to a 70s surf shack. Enjoy fresh air on one of the two patios, both upstairs and downstairs. BeetleCat is open nightly for dinner and offers brunch in the Den on Saturdays and Sundays.
Classé parmi les meilleurs restaurants d'Atlanta depuis plus de 35 ans, le Murphy's est réputé pour son « meilleur brunch », ainsi que pour sa cuisine créative servie au dîner et au souper. Le chef Ian Winslade et le chef de cuisine Ricky Navas créent des menus américains de saison avec de petites assiettes à partager, les meilleures salades et entrées, notamment les crevettes du golf & gruau, le steak de saumon, la truite de Géorgie, le poulet rôti, les steaks et l'hamburger du Murphy's. Notre boulangerie fabrique son propre pain et ses desserts. Notre magasin de vin au détail vend quant à lui des vins d'exception pour vos repas, au verre comme à la bouteille à un bon rapport qualité/prix et organise des dégustations de vin le mardi. La décoration combine des murs en briques apparentes avec des portes de café français, divisant les tables en espaces calmes pour vous permettre de discuter tranquillement, aussi bien à l'intérieur de la salle à manger confortable que sur la terrasse. Un service de voiturier est assuré pendant les heures de pointe.
Bénéficiant d'un concept et d'une personnalité uniques, le Suite Food Lounge répondra parfaitement aux exigences de votre prochaine sortie au restaurant, que ce soit pour un souper animé entre amis, une soirée en ville ou une occasion spéciale.
Célébré depuis plus de 20 ans comme l'un des restaurants préférés d'Atlanta, le South City Kitchen Midtown est spécialisé dans une cuisine du sud contemporaine avec une touche sophistiquée. Alliant l'effervescence de la ville avec la chaleur du sud, le restaurant est niché dans un historique bungalow rénové sur la célèbre Crescent Avenue.
Découvrez les spécialités locales telles que les crevettes et le couscous, le poulet frit au babeurre, la soupe au crabe, les beignets de tomate frite et le pudding à la banane tout en profitant de la vue sur la cuisine ouverte ou sur la magnifique ville d’Atlanta. C'est l'une des meilleures terrasses en ville!
Venez apprécier un souper digne du New South. (Merci de prendre notre que le restaurant n'est pas accessible pour les personnes en fauteuil roulant).