Looking for delicious and authentic Japanese dishes? Look no further than Shin-Sen-Gumi Yakitori & Men-Ya Alhambra. Located in the heart of Alhambra, our menu features a wide variety of traditional Japanese dishes, including our famous yakitori. Made with fresh, high-quality ingredients and grilled over binchotan (oak) charcoal, our yakitori has a unique smoky flavor that is sure to please your taste buds. We also have a variety of other Japanese dishes, including udon, ramen, and various Japanese grilled dishes and sides. No matter what you're in the mood for, Shin-Sen-Gumi Yakitori & Men-Ya Alhambra is the perfect destination. Our warm and inviting atmosphere, combined with our friendly staff, will make you feel right at home. So come and join us for a casual meal with friends and family. We can't wait to serve you!
Le Officine BRERA est une trattoris inspirée par la "Cucina Povera", typique de la campagne le long de la vallée de la rivière Pô dans le nord de l'Italie.
Il s'agit du nouveau concept du restaurateur Matteo Ferdinandi, du chef Angelo Auriana et de la sommelière Francine Diamond-Ferdinandi.
Pour un souper gastronomique privé ou pour le service traiteur, s'il vous plaît contactez Adan Valdez par courriel: adan@officinebrera.com ou par téléphone: (213) 553-8006.
Le Celestino Pasadena n'est désormais plus un secret bien gardé. Les Frères Drago continuent de dépasser les attentes avec les fruits de mer les plus frais, les meilleures pâtes maison, des viandes bio et une variété de desserts faits sur place. Ils proposent des favoris, dont notamment l’entrecôte à la florentine, les raviolis noirs et blancs aux crevettes, le loup de mer en croûte de sel, la burrata au cœur crémeux et la crème à la vanille avec un assortiment de petits fruits frais. Vous dégusterez des spécialités régionales authentiques et de saison accompagnées par une carte des vins primée. Vous pourrez profiter de salles à manger privées animées, d'un bar à service complet, de terrasses de jardin, ainsi que d'un personnel des plus aimables pour un dîner, un souper ou un événement spécial inoubliable. (Sans supplément pour l'utilisation d'une salle à manger privée ou des dîners de dégustation de vins). Le Celestino Pasadena est ouvert du lundi au vendredi pour le dîner et 7jours/7 pour le souper.
Coming Soon!Welcome to Los Amores De Julia, an enchanting Mexican culinary haven meticulously crafted by Chef Misael Guerrero. Step into a world where flavors dance, and every dish tells a tale of Mexico's rich gastronomic heritage. Named after the chef's cherished muse, Julia, the restaurant offers an immersive journey through the diverse landscapes of Mexican cuisine.At Los Amores De Julia, every plate is a work of art, a testament to Chef Guerrero's passion for authentic flavors and innovative techniques. Drawing inspiration from regional traditions, each dish is a harmonious blend of heritage and innovation. From the fiery salsas of Oaxaca to the delicate moles of Puebla, every bite takes you on a sensory exploration of Mexico's culinary soul.
The Factory Kitchen est le premier concept du FactoryPlaceHospitalityGroup, dont l'ouverture le 31 octobre 2013 a été largement saluée.
Dirigé par le restaurateur Matteo Ferdinandi et son épouse sommelière Francine Diamond Ferdinandi, ainsi que leur ami de longue date et partenaire, le chef cuisinier Angelo Auriana, le Factory Kitchen redéfinit l'approche et l'expérience des dîners décontractés en ville en combinant des éléments de l'art culinaire avec le service et le design.
Bar-restaurant italien traditionnel au cœur du quartier des arts dans le centre de Los Angeles, le concept culinaire du Factory Kitchen se concentre sur les recettes locales d'Italie du Nord en mettant l'accent sur certains plats traditionnels ligures comme le Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese et la Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.
Eigikutei is a Japanese cuisine, sushi, and Shabu Shabu Kaiseki restaurant in Little Tokyo, Los Angeles. We have a bar and offer high-end Japanese sake. Eigikutei serves Japanese Kaiseki cuisine courses. Each Kaiseki course expresses the traditional Japanese culture and simple but deep tastes that Japan has grown from time immemorial. We hope all of our guests can enjoy our Kaiseki cuisine with Japanese cultural experiences.
Hearts & Flame.Coastal Italian dishes in a modern industrial space in the heart of the DTLA Arts District. From fresh made pastas, to sea-to-table dishes, utilizing the freshest seafood from the California coast, our kitchen is at the heart of everything we do. In the middle of our dining room, the flames are ignited from our grill, where steaks, are cooked over an open flame, creating a memorable experience for you and your guests.
La cuisine d'Argentine est célèbre dans le monde entier. Depuis les salades maison, les pâtes et le poisson jusqu'à une sélection abondante de viandes grillées signature, le Malbec Bistro vous servira la meilleure cuisine authentique de ce pays préparée sur un véritable grill argentin.