Passions collide at Social-Affair, where guests are invited to indulge in high-quality liquors, cocktails and artisanal foods, and first-rate teas while relaxing in an atmosphere free of pretentiousness and snobbery. Welcoming you with a smile that ensures good vibes and great times, our guest care experts are committed to ensuring friendly, expert-level service that invites our guests back, again and again.Featured on CBS - "This is SF" & The BachelorHead Chef - Rossana Valenzano from ItalyHead Bartender - Antonio Mora
Le Fleming’s Prime Steakhouse & Wine Bar allie sa passion pour le service et les ingrédients de saison avec le meilleur du bœuf premier USDA. Chaque plat est méticuleusement créé de A à Z et servi par le personnel attentif. Vous découvrirez également le vin idéal pour n'importe quelle ambiance avec le Fleming 100®, la carte des vins médaillés au verre, proposant plus de 100 bouteilles. La carte des vins est composée de vins issus des meilleurs vignobles du monde entier. L'établissement possède également des salles à manger privées. Un Directeur Culinaire personnel est aussi à votre disposition
afin d'organiser l'évènement parfait pour tout type de groupe ou budget. Chaque visite du Fleming's promet de plaisantes possibilités.
Hops & Scotch has swiftly become a favorite among patrons, celebrated for its diverse selection of whiskeys, scotches, and delicious gastro pub fare. As a testament to the quality and vibrancy of its cuisine, customers highly praise signature dishes like the chicken quesadilla and the unique naan tacos. Reviewers also highlight the establishment's impressive variety of cocktail options, including an exceptional Old Fashioned, a smoky negroni, and a broad array of crafty and delicious drinks. The quaint and friendly atmosphere, coupled with attentive service, further enhance the gastro pub experience. Hops & Scotch, located conveniently near BART and shopping outlets, offers a rewarding culinary experience that balances wonderfully between casual pub ambience and sophisticated gastronomy.
Shadowbrook Winery, nestled in the scenic Walnut Creek foothills, is a distinguished establishment renowned for its high-quality Winery cuisine. Patrons frequently laud the excellent wine selection and well-crafted food menu. The exquisite wine tasting menu offers a selection of distinct tastes, with options such as the 'Cabernet Vertical Tasting' and 'Northgate Tasting'. The winery's delightful olive oil tasting is also a unique feature. Customers praise the "Napa quality" wines, "knowledgeable" staff, and "insanely good" food. The winery frequently impresses guests with its “Napa-style” ambiance and high-caliber offerings. Its tranquil setting and sublime views make it a gem of Contra Costa County, providing an alternative to the crowded winery markets of Napa and Sonoma. Shadowbrook Winery's commitment to quality has earned it glowing reviews and a loyal following.
Le 17 octobre 1989, jour de l'ouverture du Montecatini, a eu lieu le tremblement de terre de Loma Prieta en Californie. Depuis lors, le Montecatini Ristorante est devenu le lieu idéal pour une véritable expérience culinaire italienne à Walnut Creek, en Californie. Tous nos plats sont méticuleusement préparés à partir des meilleurs ingrédients et des produits les plus frais. Nos pâtes et plats de résistance sont servis très chauds, de la cuisine jusqu'à votre table.
Le Montecatini a reçu le Best of East Bay 2016, décerné par le Diablo Magazine, qui récompense le meilleur restaurant italien de la région d'East Bay à San Francisco Notre chef cuisinier et propriétaire Ermes Paulin officie depuis l'ouverture du restaurant, il y a 26 ans. Né à Vicence, ce véritable chef italien a suivi une formation classique à Rome, dans l'un des plus beaux hôtels de l'académie culinaire au monde, et ce dès l'âge de 17 ans. Ermes Paulin est le cœur et l'âme du Montecatini. Vous le retrouverez tous les jours au restaurant, en train de créer les plats les plus délicieux pour tous, toujours au même niveau d'excellence !
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