La mission du Gracias Madre est de célébrer et de servir la présence de cette mère omniprésente, dans les cœurs comme dans la terre, et de tous ceux qui nourrissent cette terre. Le restaurant sert une cuisine inspirée des cuisines du Mexique, faite à partir d'ingrédients biologiques cultivés localement. Venez prendre place à la table de l'amour.
L'idée du Gracias Madre provient des visites des familles mexicaines des employés du restaurant. La mission est double : proposer une nourriture mexicaine biologique aux communautés à proximité et honorer ces mères mexicaines qui travaillent sans relâche dans leurs cuisines, souvent seules avec leurs enfants, pendant que leurs maris travaillent en Californie. Inspiré par quelques-unes des recettes de ces familles et de l'amour maternel, le Gracias Madre sert la cuisine de la chef Chandra Gilbert, faite à partir de produits biologiques provenant de fermes locales, pleine de saveurs et d'amour. Une sélection de cocktails à base d'agave du chef des boissons Jason Eisner agémente le menu.
Reservations accepted two weeks in advance.Serving American fare from upscale comfort food to vegan specialities in the heart of the West Hollywood Design district. Craig's offers covered and heating patio seating, indoor and bar seating. Reservations are recommended, but walk-ins accepted and our bar features our full dinner menu.
FLAVOR OF INDIA serves a variety of savory recipes from India's rich tapestry of cultural and culinary traditions. Each dish dish is meticulously prepared in a authentic Indian home-style. Using only natural spices and ingredients. At Flavor of India we never add preservatives or artificial coloring.
Taste of the Caribbean LA is a caribbean restaurant located in the heart of Los Angeles, California offering the best tastes and smells of the Caribbean with our authentic dishes. Our chef Bernard James brings diverse flavors of the Caribbean to every dish he creates. Originally from the South American country of Guyana, which has strong cultural connections to the Caribbean, Bernard has been immersed in West Indian food and cooking since his childhood. Taste of the Caribbean is LA’s new hottest after-hours spot every night. We are open until 4 am Wednesday to Saturday, giving the restaurant a huge advantage over competitors by offering a late after-hours option for LA residents to eat food after events, club life, and late-night work shifts.Signature Dish: Spicy and Savory Jerk Chicken Dinner with Garlic Honey Sauce over a bed of Rice and Beans with a side of steamed cabbage with peppers, carrots and onions. Outdoor 2-Top Seating Available