Tuscan Kitchen offers its guests authentic artisan Italian cuisine. Located in the heart of Boston's Seaport District, Tuscan Kitchen's floor to ceiling windows feature beautiful city views. Looking for a private dining venue? We offer warm, rustic dining rooms that will suit any occasion. Come take a seat at our Chef's Counter as we hand stretch mozzarella and slice some Prosciutto di Parma for you. We offer an extensive International wine list that showcases the best Italy has to offer. Brunch is offered Saturday & Sunday 12:00-3:00.--Please note our reservation policy--We allow the following time limits on bookings:Parties of 2: 1.5 hours.Parties of 3-12: 2 hours.Parties of 12+: 2.5 hours.
Bienvenue à OAK Long Bar Kitchen, un nouveau restaurant de style brasserie américaine située au coeur de Back Bay à Boston. OAK est un concept de restauration audacieux, vous apportant des cocktails artisanaux et un menu composé d’ingrédients locaux suivant la philosophie de la ferme à l’assiette.
Para Maria embodies the heartwarming experiences of making and breaking bread with family and friends. It is not just a place to eat, but also the sound of laughter and conversation floating above a patio at sunset. It's toasting to the weekend with an ice cold margarita after a long day at work. The sweet drip of a melting paleta. The smell of smoked meats and vegetables on the grill and the lingering spice of the perfect bite that draws you back in for more.
This street-level lobby bar is a fun, lively spot offering creative cocktails, fine wines, light cuisine and weekend high tea. It's a dynamic new meeting place in Boston's Back Bay neighborhood.
Le Filippo Ristorante, idéalement situé, au 1er étage, est un restaurant chaleureux et informel. Il sert des plats italiens classiques et innovants, mettant l'accent sur la région des Abruzzes, en Italie. Faites le tour de l'Italie et soyez néanmoins à l'heure pour le match (des Celtics et des Bruins) ! Si vous souhaitez manger une cuisine italienne classique des 20 régions, la famille Frattaroli, gérante du Ristorante Lucia, est fier de vous présenter le Filippo Ristorante !!
Start your weekday mornings with an elegant a la carte breakfast in our chic restaurant with floor-to-ceiling windows that offers views of Boston and plentiful sunshine.Each Sunday from 8:00AM to 2:00PM, guests can enjoy a delightful brunch with family and friends in One + One, the Hotel’s warm and sunny restaurant. After perusing our bakery selection, fruits and yogurts, American-styled breakfast, and specialty toasts, watch a beautifully crafted dish be prepared before your eyes at our signature station. On your way to your table, stop for fresh seafood featured on our raw bar, and end your experience on a sweet note with pastries specially curated by our Pastry Chef.Open seven days a week, we invite you to enjoy innovative cuisine and welcoming Four Seasons service in an ideal setting for breakfast and brunch with friends and family.
Frenchie is a sit down, easy-going neighborhood wine bar accompanying people in their everyday lives all day long. It is a space to meet, share and savor life, designed for people to relax while enjoying a French inspired menu.
Peregrine is a favorite for Bostonians and travelers alike. The restaurant features a coastal Mediterranean culinary program with a focus on the cuisine and culture from the Italian islands of Sardinia and Sicily as well as the neighboring influences of Corsica and Catalonia.
Venez prendre un fabuleux repas au Fogo de Chão® de Boston, situé dans l'historique Copley Square, en face de la bibliothèque publique de Boston et littéralement à deux pas de l'église Trinity et du Hancock Buillding. L'emplacement est idéal, tant pour les habitants et que pour les touristes. Le Fogo de Chão est un steakhouse brésilien authentique - une churrascaria – et est devenu une référence au Brésil depuis 1979. Aujourd'hui, les chefs « gauchos » manient toujours aussi habilement le gril et taillent à votre table chacun des délectables morceaux de viande : la coupe picanha (surlonge de spécialité), le filet mignon, le faux-filet, la coupe fraldinha (la surlonge brésilienne), le cordeiro (l’agneau) et plus encore. En plus des plats principaux, profitez d'une sélection de salades gastronomiques de type « table du marché » et d'autres plats d'accompagnement authentiques brésiliens, ainsi que d'une carte des vins renommée.. Vous pouvez également opter pour des plats plus légers tels qu'une sélection de fruits de mer frais ou l'option « table du marché » prise seule. De plus, vous pouvez réserver des zones semi-privées ou privées qui peuvent accueillir des groupes allant jusqu'à 130 personnes.