Park 75 Restaurant at Four Seasons Hotel Atlanta offers the freshest seasonal ingredients in a variety of breakfast specialties including Park 75 Eggs Benedict, Chicken & Waffles and French Pastries.
Indaco Atlanta on the BeltLine offers a blend of elevated and casual dining with a modern, Italian menu. Enjoy house-made pastas and wood-fired pizzas along with classic piatti, a fresh cocktail menu and an Italian-forward wine list.
Named for the Free and Rowdy Party that fought to bring an end to Prohibition in Atlanta, Rowdy Tiger Whiskey Bar & Kitchen and its rooftop outpost, Rowdy Tiger Rooftop, combine the free spirit of the roaring 20s era with the comforts of modern Southern cuisine alongside the finest and most interesting collection of whiskeys and whiskey-based cocktails in the city.
Fruit de la collaboration entre le chef Ford Fry et le chef exécutif du Four Seasons Atlanta, Robert Gerstenecker, le Bar Margot propose un menu composé de pâtes fraîches, de plateaux de charcuteries et de fromages, et de plusieurs variétés de cafés de qualité. Il ne faut pas oublier également la carte des cocktails soigneusement concoctée par Paul Calvert et Greg Best.
Le Fogo de Chão® (prononcé fo-go dèe shoun), est un authentique steakhouse du sud du Brésil. En 1979, le Fogo® a commencé à utiliser la façon dont les gauchos préparent la viande à Porto Alegre, au Brésil. Aujourd'hui, les chefs gauchos grillent de façon experte chacune des 20 découpes de viande et vous proposeront un service continu à table.
Vous êtes invité à déguster les délicieuses préparations des chefs gauchos, ainsi que les produits gastronomiques du marché, les accompagnements brésiliens authentiques et la carte de vins primés.