L'Orchids est un restaurant en plein air élégant et décontracté situé au bord de l'océan à Halekulani. Il propose le déjeuner, le dîner et le souper au beau milieu d'orchidées exotiques. Ses créations culinaires innovantes sont conçues chaque jour avec les ingrédients locaux les plus frais. Vous profiterez d'une expérience culinaire inégalée dans un cadre relaxant et idyllique à Waikiki.
L'Orchids sert également un brunch légendaire le dimanche, élu « meilleur brunch d'Oahu » par l'Honolulu Magazine, les clients et les résidents.
In our Mediterranean & Hawaiian sanctuary, you become part of our ohana. Led by Chef Mom Nili, Baba Aydin, and Chef Ahu, you're invited on a culinary journey infused with Turkish and Mediterranean essences. Our recipes, a blend of diverse cultures, are nurtured with locally-sourced ingredients, reflecting the heart of our family-run and woman-led venture.Every interaction, whether in our restaurant's warm embrace, the vibrant energy of local events, or amidst the rich array of farmers' lands, is cherished. Each meeting is a chance to intertwine stories, laughter, and a piece of our heritage.Come, celebrate the art of dining with us, where every dish is a passage to the Mediterranean, caressed by the Hawaiian sun. We look forward to serving you, merging our narratives in meals that go beyond mere flavors. Here, every dining experience is an adventure, a discovery, and a celebration of togetherness, nurturing through food next to the Hawaiian ocean.
Mediterranean cuisine is a way of life, one that respects the land, the people, and the way we eat. These principles are mirrored in Hawaiian culture and MARA Restaurant & Bar celebrates this connection by highlighting the historical cuisines of modern day Greece, Italy, and beyond while working in harmony with the bounty of ingredients from Hawaii’s plentiful and revered āina, from mauka to makai. Central to MARA’s culinary journey is a rotating fresh market seafood list where guests are invited to select their preferred fish and preparation inspired by the various cuisines that encompass the Mediterranean Basin. Our chef’s creativity is complemented by an elevated beverage program showcasing bespoke cocktails with in-house-made elements and a world-class wine list. Join us on this exploration and let your mind, body, and soul set sail across the Mediterranean.
Located atop the historic Ilikai Hotel & Luxury Suites, PESCA Waikiki Beach is Hawaii's premier Mediterranean seafood restaurant, offering guests breathtaking panoramic views of Honolulu's coastline. As you enter the main dining room, you will be welcomed to an exceptional display of fresh fish flown in daily from around the world. Our menu boasts fresh seafood, pasta, and entrées from the land & sea. Fish by the pound is also offered & prepared simply by grill with sea salt or acqua pazza, poached in lightly herbed broth.Private rooms are available for any special occasion. PESCA also hosts The Ilikai Chapel for couples seeking an unforgettable wedding celebration, offering the epitome of a dream wedding in the sky. Completing the PESCA experience is an exclusive private bar & speakeasy lounge hidden within the restaurant, away from the main dining areas.For any inquiries, please contact info@pescasea.com or call (808) 777-3100.
Le Hau Tree Lanai est un joyau de la restauration récompensé par le prix « Top Write In » (choix des consommateurs) d'Hale Aina/Honolulu Magazine du meilleur brunch en 2013, par l'OpenTable Best View (meilleure vue) en 2013, par la médaille d'or Hale Aina du meilleur repas en plein air (Best Outdoor Dining) en 2010 et enfin par la médaille d'argent du Best Restaurant to Take Out (meilleur restaurant où sortir) de Town Guests en 2009. Situé sur le côté paisible de la plage de Waikiki, cet établissement offre des vues imprenables dégagées sur l'océan et sur les couchers de soleil romantiques. Vous apprécierez votre repas dans un cadre idyllique, décontracté et élégant. Vous savourerez des fruits de mer, de mahi-mahi, de l'opakapaka et du thon ahi préparé dans 5 styles différents ainsi que du bœuf naturel (provenant du Harris Ranch), du filet mignon, du New York Rib Eye Steak (bifteck de faux-filet) ou encore des Colorado Lamb Chops (côtelettes d'agneau). La carte des vins attractive affiche des prix raisonnables et un service d'assistance est assuré afin de vous permettre de conjuguer au mieux la nourriture et le vin.
Le Ruscello est un restaurant à service complet proposant des plats méditerranéens et d'inspiration italienne. Le menu déborde de saveurs, en se concentrant sur des hors-d'œuvre hors pair, des salades, des sandwiches, des pizzas cuites au four de brique, des pâtes, des plats principaux et des desserts maison. Vous pourrez choisir de vous asseoir dans la salle à manger ou de prendre un verre et de la nourriture dans l'espace bar.
Ruscello est situé au 3e étage.
San Francisco-based Chef Mourad Lahlou and Hawaii’s own Chef Chris Kajioka have come together to create an elegant fusion of Moroccan inspired cuisine with vibrant Mediterranean flavors characteristic of the rich culture they celebrate. Located in the heart of Kaimuki at 1108 12th Ave, Leila’s exquisite dishes represent the rich flavor profile found across the Moroccan landscape. With masterful craftsmanship and award winning service, Chef Mourad and Chef Chris’ newest restaurant addition embodies the stylish and charming personality of the surrounding neighborhood. Enjoy the ease of family style dining as you relax in our lush and warm atmosphere while basking in exotic tastes that intersect at the places of rustic and unique. Please be aware that we allocate 2 hrs max for parties of two and 2 hr 45 min for parties up to six. Mahalo!