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Meilleurs restaurants méditerranéens à Riverside

Prix

22 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant La Parra Restaurant and Bar
4.8
Exceptionnel(473)
Prix : cher
• Mediterranean • Berwyn
Réservé 18 fois aujourd'hui
La Parra Restaurant & Bar, in Berwyn, IL, is a premier dining establishment serving the Chicago, Cicero and Oak Park areas. We specialize in home made pastas, tapas and the best cocktails you'll ever try. We offer a Mediterranean style menu, a full bar, and dine in or carry out options.For your next night out, visit La Parra Restaurant & Bar in Berwyn. The best Mediterranean around!
Photo du restaurant Citrine Cafe
4.8
Exceptionnel(1214)
Prix : cher
• Mediterranean • Oak Park
Réservé 35 fois aujourd'hui
Situé au cœur de Oak Park, dans l'Illinois, le Citrine Cafe propose une cuisine d'influence méditerranéenne avec une touche américaine. Le menu comprend des plats de poisson et de légumes de saison, des viandes braisées cuites dans des contenants en argile, ainsi que du pain frais préparé dans le four en briques de l'établissement.
Photo du restaurant Prasino - La Grange
4.7
Exceptionnel(2435)
Prix : raisonnable
• Mediterranean • La Grange
Réservé 36 fois aujourd'hui
Le Prasino est un restaurant respectueux de l'environnement installé dans l'aire métropolitaine de Chicago, ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper. Le nom du restaurant signifie « vert » en grec, ce qui reflète son objectif principal : servir une cuisine saine à un prix abordable, le tout dans un cadre moderne et écologique. Le Prasino met en valeur les produits locaux, bio et de saison dès que cela est possible. Son engagement dans le développement durable se voit dans son design eco-chic.
Photo du restaurant Olive & Feta
4.2
Génial(8)
Prix : raisonnable
• Mediterranean • La Grange
Réservé 8 fois aujourd'hui
Fresh and authentic Greek and Mediterranean cuisine, wine and hand crafted cocktails
Photo du restaurant Aba - Chicago
4.8
Exceptionnel(2259)
Prix : très cher
• Mediterranean • West Loop
Réservé 227 fois aujourd'hui
Aba is a Mediterranean restaurant with locations in Chicago, IL, Austin, TX, and BalHarbour, FL. Aba, meaning father in Hebrew, incorporates Chef CJ Jacobson’s lighter styleof cooking with influences from the Mediterranean, including Israel, Lebanon, Turkey, andGreece. The bar program showcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.Signature dishes include Smoky Garlic Hummus, Muhammara, Heirloom Crispy ChickenThigh, Shawarma-Spiced Skirt Steak, Grilled Salmon Kebab and more. The bar programshowcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.
Photo du restaurant Cira
4.6
Exceptionnel(1656)
Prix : raisonnable
• Mediterranean • West Loop
Réservé 121 fois aujourd'hui
Cira is a modern, Mediterranean restaurant, serving breakfast, lunch, and dinner, as well as weekend brunch. The menu is made up of small, shareable plates, inspired by the countries that make up the Mediterranean Basin and their symbiosis over the years.
Photo du restaurant Elia
4.4
Génial(159)
Prix : raisonnable
• Mediterranean • Bucktown / Wicker Park
Réservé 18 fois aujourd'hui
Elia features Mediterranean inspired cuisine, in contemporary atmosphere. Elia - a stunning new Modern Mediterranean restaurant - is now open in the heart of Wicker Park.Elia (Greek for “olive tree”) pulls inspiration from Greece, Italy, France, Spain, and other Mediterranean countries and translates those flavors and techniques into Elia’s soups, salads, spreads, small plates, mains, sides, and desserts.Beverage-wise, Elia boasts 12 handcrafted specialty cocktails, 24 wines sourced from around the world available by the bottle and glass, 10 craft draft beers,100+ spirits spirits, and non-alcoholic offerings as well.Elia features 90 interior seats - including a glassed-in private dining room that doubles as the restaurant’s wine cellar - along with 60 seats on the restaurant’s sidewalk patio.Sprawling imported Mediterranean wall murals of golds, blacks, and off-whites; original imported artwork; and mid-century modern lighting round out the restaurant’s stunning interior.
Photo du restaurant avec West Loop
4.8
Exceptionnel(651)
Prix : raisonnable
• Mediterranean • West Loop
Réservé 77 fois aujourd'hui
avec, un bar à vins conçu par l'équipe primée qui a créé le One Off Hospitality, a ouvert ses portes en 2003 avec le partenariat du chef exécutif Paul Kahan, Donnie Madia et le sommelier Eduard Seitan. Le menu rustique, qui comporte des classiques méditerranéens aux influences du Midwest, prend exemple sur les régions viticoles du sud de la France, de l'Italie, du Portugal et des côtes de l'Espagne. avec reflète les arômes, saveurs et couleurs de la Méditerranée dans sa cuisine, mais propose aussi une carte des vins à prix modéré qui met l'accent sur les petits vignobles du sud-ouest de l'Europe. Ce bar à vins est fier d'être devenu le restaurant partenaire de Blackbird, The Publican, The Violet Hour, Big Star et Publican Quality Meats.
Photo du restaurant La Serre
4.7
Exceptionnel(172)
Prix : cher
• Mediterranean • West Loop
Réservé 82 fois aujourd'hui
Inspired by the coastal regions of Provence and Saint-Tropez, La Serre invites guests into a lush and colorful greenhouse. The culinary approach highlights the light and vibrant cuisine of Provence with a focus on native techniques and ingredients and lighter plays on the dishes of the French-Mediterranean landscape. Fresh vegetable, seafood, and all-natural Black Angus beef preparations will be finished at the kitchen’s hardwood charcoal hearth, providing dishes with incredible wood and charcoal flavors that elevate each ingredient without the need for heavy sauces or seasonings.
Photo du restaurant Rose Mary
4.8
Exceptionnel(2906)
Prix : raisonnable
• Mediterranean • West Loop
Réservé 146 fois aujourd'hui
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, Rose Mary is Chef/Owner Joe Flamm’s debut restaurant inspired by his Italian heritage and the bold, bright flavors of Croatian cuisine. The boisterous space—named for Flamm’s grandmothers, Mary and Mary Rose, and the herb rosemary, which grows natively along the Italian and Croatian coastlines—offers a seasonal menu of rustic yet refined dishes that encapsulate what Flamm has coined “Adriatic drinking food”.
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