Le restaurant THE PENTHOUSE de l'hôtel The Huntley vous accueille dans un cadre ultra-lounge à couper le souffle, avec des cabanes de plage, des espaces à ciel ouvert, des comptoirs argentés et des bougies nues. Le célèbre designer Thomas Schoos (connu pour son travail dans des restaurants tels que le Koi et le TAO New York/Las Vegas) a fait équipe avec le chef exécutif Kevin Meyer pour manifester une nouvelle célébration visuelle des sens. Le Penthouse propose un menu américain contemporain avec des influences mondiales audacieuses. Le chef Meyer s'inspire de la cuisine de France, d'Espagne et d'autres pays pour présenter un menu qui combine des ingrédients de saison provenant des marchés de producteurs de Santa Monica avec des ingrédients uniques venus du monde entier. Ce menu innovant comprend des plats tels que le magret de canard au thym et au miel, le poulet Jidori cuit sous une brique, le bar avec son ragoût de haricots cannellini ou encore du bœuf Angus de première qualité. Enfin, le restaurant The Penthouse est également disponible pour des évènements privés.
Citrin is a modern Californian cuisine restaurant by Chef Josiah Citrin. The attention to detail and pursuit of excellence that defined Josiah’s landmark Mélisse restaurant for 20 years thrives in this new space. Citrin is a fun, welcoming, and approachable experience. A large bar and ala Carte menu brings a fresh take on our love of hospitality and passion to deliver exciting and delicious food.
Le chef étoilé Michelin Josiah Citrin vous propose Charcoal, un restaurant de quartier chaleureux et accueillant. Au menu du jour, retrouvez les aliments-réconforts que vous recherchiez, grillés au feu de bois, au charbon de bois, au charbon ou dans un Big Green Egg. Pour augmenter l'expérience communale, de nombreux plats sont servis en grandes portions familiales pour être partagés.
Join us and enjoy an elevated dining experience with a waterfront view of the marina at The Cast and Plow Restaurant located inside The Ritz-Carlton Marina del Rey. We offer a Contemporary California cuisine for Breakfast, Lunch and Dinner with an Ala Carte Brunch on Saturday and Sunday. Our last seating for dinner is 9:30pm daily. This locals-favorite features fire-pit tables for dining and a full bar that is open until 11:30pm. Our fire-pit tables cannot be reserved are not guaranteed and based on availability. We will do our best to honor those who would like to enjoy outdoor dining.For large parties of 15 or more planning a special event or need private space for small business breakfast, lunch or dinner, please contact our Host Team at 310-574-4333 or email sam.davenport@ritzcarlton.com.
L'équivalent tropical de l'Ivy, l'Ivy at the Shore propose la même nourriture délicieuse ainsi que des boissons de l'île bien froides, un bar en bambou de 12 places et une magnifique vue sur Surfside. Venez déguster un daïquiri (ou deux) à l'ananas bien frais en admirant le coucher de soleil sur le Pacifique.
The Courtyard Kitchen is located in a historic landmark building on Montana Ave, Santa Monica. Full of old world charm, the brick paved open air courtyard, bistro style tables, lush greenery are combining the flair of the old world magic with contemporary bistro style dining, both in vibe & menu. Two private rooms and an open air Courtyard as well as large Patio are available for dining, private dinners, and private event space.
Mama's Boy is a new dinner experience launching at Winston House on Wednesday, June 5th, 2024.Mama’s Boy is an Italian dinner club with a Southern accent, brought to you by Michelin-starred Chef Wes Whitsell. Situated inside Winston House – a popular community hub with live music and DJ sets – Mama’s Boy is the perfect start to a night out. With lively dishes that embody Chef’s Texan roots and mom’s home-cooked Italian food, the menu strikes a balance between comfort and creativity. At Mama’s Boy, he presents his most innovative menu yet: a fusion of nostalgic Italian cuisine with a Southern twist - a true ‘Spaghetti Western’. Each dish is a nod to his upbringing, a journey home where every bite tells a story of love, tradition, and the connection of family.
Rustic Kitchen has been serving the local Mar Vista community and surrounding cities for over eight years now! We are a family owned restaurant, sourcing local ingredients and serving up quality dishes that reflect our southern California heritage as well as our family’s Italian roots. Chef Noelle likes to focus on quality ingredients and straightforward preparations. Customer favorites include steak frites, Branzino, chicken pot pie, pan roasted salmon, BBQ pork chop and our super popular RK burger. The wine list is second to none having been recognized by Wine Spectator magazine with their level two Best of Award of Excellence (2-glass) for 5 years in a row. We offer over 60 wines by the glass, flights and more. RK is here to make your wine journey fun and educational. We bring special winemaker events every month as well as our monthly/seasonal specials. Cheers – Chef Noelle Fanaris and Certified Sommelier John Fanaris, Proprietors
Come join us and dine under the stars in our beautiful, lush, English Garden Courtyard. One of the largest outdoor dining spaces in Los Angeles! Visit www.buffaloclub.com for more information and to view all of our covid-19 guidelines.Established in 1994 by Emmy and Golden Globe Award-winning writer Anthony Yerkovich, and featuring the internationally-renowned new American cuisine of Executive Chef Patrick Healy. The Buffalo Club boasts one indoor and two outdoor unique, charming and elegant dining spaces. Visit www.buffaloclub.com for more information.
Le restaurant The Tasting Kitchen vous propose un mélange éclectique de bonne chère, d'ambiance et de popularité pour goûter la quintessence de la nouvelle cuisine américaine. Sous une lumière tamisée, la salle à manger présente le cadre parfait pour apprécier en toute intimité le nec plus ultra de la gastronomie. Elle préserve en même temps le caractère convivial qui sied à un verre entre amis finissant une bouteille de vin jusqu'à la fermeture.
Chaque matin est un recommencement : le menu est changé illustrant une philosophie de la cuisine qui se réinvente, les pâtes faites à la main au quotidien, la charcuterie préparée sur place, les produits amenés de la ferme à la table, le tout concocté et servi le jour-même.
Vous pourrez déguster une cuisine artisanale néo-classique dans un décor éblouissant et une ambiance flamboyante, avec le concours d'un personnel toujours complice et de bon conseil. Une fois installé, vous pourrez poser autant de questions que vous le voudrez pour assurer la meilleure expérience.