Bringing Southern comfort food to the heart of South Boston, Hunter's Kitchen + Bar is brought to you by the same team as neighborhood staples Lincoln & Capo. Executive Chef Lambert Givens serves up southern-inspired classics like his signature gumbo, chicken & waffles, and smoked meats. Behind the bar, Hunter's has a wide range of beers, whiskeys, and craft cocktails.**Please note: Patio tables are on a first come first serve basis and by request only. Please note your reservation if you would prefer to sit outside and we will do our best to accommodate**Hunter's has live music Sunday - Thursday beginning at 9 PM, and Friday at 5pm, Saturday at 3pm, and Sunday at 2pm.
New England's only Scottish Restaurant and Bar in the historic Haffenreffer brewery complex in Jamaica Plain, (relocated in 2022 - after originally opening in 2010).We now provide expanded menu offerings, multiple weekly events and a fantastic cocktail and single malt program in a beautiful award-winning designed space. There's a tasteful nod to Scotland and a sense of comfort throughout the new larger space. You have plenty of choice as to where you enjoy your night, next to the bustling bar or in a cozy corner in the snug or outside on the patio.Whether it's the famous Burger, Haggis or sumptuous dessert, you find something for everyone at The Haven.We look forward to seeing you at The Haven at the Brewery.With great transportation, ample parking and easy access to Sam Adams Brewery we are a destination venue.Dave Broom - " The premier Boston whisky bar"Jacobite Burger (created with Sam Heughan, Outlander) - Best Burger in USA 2021.Best Date Night spot 2021, BOSTONmagazine.
Takeout and delivery services are available via our website and Uber Eats. There are three options for seating: Standard (Indoors), High-Top (Indoors), and Outdoors. If one of these options does not appear, it is because we are currently booked for that type of seating during the date and time you are seeking. We offer a fifteen-minute grace period and ask that you call us if you will be running late or your reservation may be canceled. We allow an hour and a half for a reservation of 2 guests and 2 hours for reservations consisting of 3 or more guests. All outdoor patio reservations are subject to being canceled in the event of inclement weather. We look forward to seeing you soon!
Five Horses Tavern est commodément situé sur la Columbus Avenue dans l'historique South End de Boston, à quelques pas de l'Orange Line, la Back Bay Station, la Symphony Hall, la Northeastern University, le Boston Medical Center et le Prudential Center.
Le restaurant tient à vous proposer une cuisine américaine moderne et réconfortante, faite à partir d'ingrédients locaux, et de satisfaire aux besoins des végétariens, végétaliens et à ceux qui ne tolèrent pas le gluten.
Laissez le personnel amical s'occuper de vous donner une expérience mémorable,
que ce soit pour le dîner, le souper ou pour l'un des célèbres brunchs.
Le bar propose une grande variété de bières artisanales du monde entier,
avec 40 bières pression et 60 bouteilles, ainsi que des cocktails maison et une carte des vins soigneusement sélectionnée. Dégustez votre repas à la terrasse de la Five Horses Tavern, l'une des plus grandes terrasses au South End.
Le Lincoln, taverne américaine classique au cœur de South Boston, conjugue une cuisine américaine familiale à une grande variété de spécialités rustiques grillées au feu de bois.
Un lieu de rencontre confortable et chaleureux pour les voisins du quartier qui cherchent à se détendre et à partager leurs histoires à la fin d'une longue journée, Lincoln prend son inspiration de son quartier travailleur et caractéristique américain.
Vous sentirez la nostalgie qui imprègne cet espace revitalisé à West Broadway, anciennement le local d'un grand magasin, qui a failli être oublié à jamais. Au Lincoln, le café à ciel ouvert et au plancher carrelé, le grand bar et les plafonds hauts en étain rappellent la belle époque des réfectoires et des « supper club ».
Blue Ribbon Brasserie is built on the vision that originated over 30 years ago in New York City's SoHo at the legendary original Blue Ribbon, well known as the restaurant "where chefs go to eat." Blue Ribbon is also famously ready to serve here in Boston!The space is highlighted by a 70-foot white Carrera marble bar, an oyster bar, and a 16-seat private dining room. The soaring interior has been designed as a collection of intimate dining spaces featuring cozy leather banquettes, shaded table lamps and bistro tables, and a light-filled solarium with floor-to-ceiling windows that look out into the neighborhood and beckon inside the Boston community and visitors alike.
Situé à l'intérieur de l'incontournable Board of Trade building sur State Street; la Bostonia Public House célèbre l'histoire et la tradition de Boston. Le design signé Tanya Nayak combine judicieusement des éléments rustiques, des accents modernes et des finitions uniques qui rappellent le patrimoine bostonien riche et coloré. Les tons café et cognac, les banquettes confortables et le lounge vintage et moderne créent un environnement chaleureux et convivial. Bostonia Public House vous propose un menu «raffiné et rustique» dans une atmosphère de bar festif. Une cuisine ouverte, des bars sur deux étages et des chambres privées font de Bostonia Public House un lieu de rassemblement véritablement séduisant. Une cuisine imaginative et d'inspiration locale, une liste de vins et de cocktails étudiée et une variété de spectacles se combinent pour vous offrir une expérience comprenant la dose parfaite de raffinement et d'amabilité.
Restaurant de quartier moderne situé dans Southie (South Boston). Son chef-propriétaire Asie Mei orchestre une cuisine ouverte pour le souper et tard le soir ainsi que pour le brunch du week-end.
“I wanted to do a place with good Italian comfort food. The simplicity of it, the freshness of it, the quality of ingredients that you get to work with.”
They specialize in that quintessential Italian comfort food – pizza.
“I think it’s great that the city of Boston is turning around and starting to become known for pizza like the other big cities in the country,” he said. “It is such a simple food but it all comes down to the quality of ingredients.”
It ’s all done out of an open kitchen where the star of the show is Molinari’s wood burning oven.